Bár arról nincs információ, hogy az egykor Robin Hood munkásságáról elhíresült Nottingham városa mennyire büszke erre a címre, de ettől még megválasztották Nagy-Britannia szexfővárosának, legalábbis a diákok körében, írja a Mirror.

Egy 2012 óta futó, kifejezetten egyetemisták és főiskolások számára létrehozott szexpartner-kereső oldal késztette el a szexuálisan legaktívabb városok listáját. Ezt vezeti, ha nem is toronymagasan, a közép-angliai város, ahol közel 1500 ember logol be NAPONTA az oldalra, gyors szex reményében.

Nem sokkal lemaradva második Leeds, harmadik pedig Oxford, amely ebben a küzdelemben igencsak rávert nagy riválisára, Cambridge-re, amely csak a 16. helyen kullog.

A ShagAtUni egyébként nem is akar többnek látszani, ami ugyanis nem ismerkedős oldalként reklámozzák magukat.

Egyetlen célunk hogy szexelni hozzunk össze diákokat

– szól a jelmondatuk, és a biznisz nem is megy rosszul, hiszen a szigetországban több mint 100.000 felhasználójuk lett három év alatt.

Ha Nottingham hivatalos reakcióját nem is ismerjük, a helyi diákokat egyáltalán nem lepte meg az eredmény. A megkérdezettek közül az egyik tinédzser azzal dicsekedett, hogy csak két hete érkezett a városba, de az oldal segítségével már tucatnyi lányt megdöntött, egy másik pedig azt mesélte, hogy körülbelül két óra kutatás az oldalon már biztos eredménnyel jár.

Tom Thurlow, az oldal 22 éves tulajdonosa szerint klassz dolog, hogy a diákok egyre kísérletezőbbek a szex terén. Jó, azért azt legalább hozzátette, hogy nagy hangsúlyt fektetnek a biztonságos szex propagálására.

Meg kell jegyeznünk, bármiféle következtetés levonása nélkül természetesen, hogy az olyan igazán elit egyetemek, mint például a skóciai St.Andrews (Vilmos és Katalin románcának melegágya) fel sem kerültek a húszas listára.