A Redditet használók általában az élet nagyon fontos dolgain rágódnak, az elmúlt hetekben is ez történt, valaki feltette a kérdést, mit rontanak el a nők nagy általánosságban az ágyban. A válasz nem maradt el, a fórumozók beindultak, a TheDebrief összeszedte a Redditről a legáltalánosabb problémákat.

1. Száraz kézzel kézimunkázás

A fórumozó férfiak arra panaszkodtak, hogy a nők száraz tenyérrel és túl szoros fogással nyúlnak hozzájuk. Síkosítóval bekent kezekről áradoztak. Egyénenként változó, ki mit szeret, így érdemes inkább elmondani a nőnek, vagy megmutatni, milyen erős szorításra vágyik a férfi.

2. Döglött hal az ágyban

Ha a nő meg sem mozdul az ágyban, csak fekszik, mint egy darab bot, az nem sok örömet tartogat a másik félnek.

3. Nem érzi a ritmust

Az is baj, ha nem megfelelő ütemben mozog a nő, írják a férfiak a Redditen, a panasz főleg arra irányult, hogy ha a nő a férfi mozgásával ellentétsesen mozog, akkor élvezhetetlen a szex. 

4. NEm szereti a saját testét

Az a nő, aki elégedetlen az alakjával, és furcsa kapcsolatban van a saját testében, nem biztos, hogy felszabadultan képes szexelni. Az önelfogadás ezért is nagyon fontos.

5. Elhanyagolja a herét

Hogy pontosan mit is várnak a pasik ennél a hibánál, az nem derült ki. Csak az, hogy általános hibának tartják, ha a golyók kimaradnak az izgatásból. 

6. Nem kezdeményező a szexben

A fórumozók szerint nehéz tudni, mikor akar a nő szexet és mikor nem: szerintük a nők nagy általánosságban semmi jelét nem adják a vágyuknak. A kérdés csak az, hogyha adnák, akkor mennyire néznék őket ribancnak. 

7. Kommunikáció hiánya

A kérdések, hogy így jólesik?, így jó neked?, ezt élvezed?, sokat segíthetnek abban, hogy két ember összehangolódjon az ágyban.  Ennek hiánya valóban hiba, hiszen a megfelelő kommunikáció csak jobbá teszi a szexet.