A nigériai csalók szintet léptek, ez kétségtelen.

A sok bankban rekedt vagyon, örökség vagy épp a nigériai herceg sürgősen átutalandó tízmilliói kapcsán idegeneket lehúzó ágazat már hanyatlóban volt, erre most jön a nigériai űrhajós,

aki 25 éve az űrben rekedt

Szegényt a csúnya oroszok hagyták maguk mögött a Szojuz T16-Z fedélzetén, mert a helyére inkább csomagokat pakoltak. Abacha Tunde azóta várja, hogy valaki kiszabadítsa, és erről nagybátyja tájékoztat egy igen alaposan kidolgozott levélben, írja a Huffingtonpost.

Tunde lehet, hogy többet szenvedett az űrben, mint George Clooney, Matt Damon és Matthew McConaughey együttvéve, ám a fizetését szerencsére rendszeresen kapta, így a segítő markát 15 millió dollár (4 milliárd forint) üti. A gond csak az, hogy a letétbe helyezett összeget csak személyesen veheti fel a csapdába esett űrhajós, így lesz szíves a megmentő 3 millió dollárt utalni a nagybácsinak, hogy hazajöhessen már végre ez a szegény hős.

Ha megkapja ezt a levelet, ahogy az Anorak szerkesztősége (itt el is olvashatja teljes terjedelemben), és ha van is felesleges 3 millió dollárja (800 millió forint), mi azt tanácsoljuk, inkább támogassa a gravitációs hullámokra irányuló kutatást. Azok garantáltan hamarabb elérnek a földre, mint az elveszett nigériai asztronauta.