Az Oh Joy Sex Toy című képregény szerzőjét Erika Moennek hívják, a nő szexedukátor és pedagógus, mellesleg művész is. Az ő fejéből pattant ki az ötlet, hogy képregény formájában mutassa meg a kamaszoknak, mi is a szex.  

A képregény évekkel ezelőtt egyfajta szexpozitív lapnak indult, ami a szexuális játékszerekkel való kapcsolatról szólt. Az évek alatt ez a téma inkább a szexualitás lett, 2016-ra a képregény szerzője eljutott oda, hogy bár felvilágosító jellegű, mégis szórakoztató. 

A Hogyan nyaljunk című rész a képregénysorozatában kitér a női nemi szerv összes részére latinul, arra is, hogy a csikló az izgatás miatt vérrel telítődik, csakúgy, mint a pénisz. A legfontosabbat is belerajzolta, hogy a másikra kell figyelni, és érdemes feltenni a kérdést: ezt élvezed, tetszik neked? 

A női nemi szerveket pár csoportra osztva is lerajzolta, és megmutatja, hogyan kell nyalni olyasvalakit, akinek nagyobb méretűek a kisajkai, vagy olyasvalakit, akinek kicsit nagyobb a csiklója, és szinte alig vannak kisajkai. A nyalás és ujjazás technikáját is részletezi, egy ujjal, két ujjal is tanítja a nő kielégítését. A teljes képregényt ide kattintva érdemes megnézni

A képregényrajzoló szexedukátor Oregonban él, a weboldalán rengeteg ehhez hasonló felvilágosító rajzot látni, a képregényeivel rendszeresen megjelenik a képregény kiállításokon. A rajzai ebookon is elérhetőek 10 dollárért (2798 Ft).