A fenti képen Papis Loveday látható. Dakarban született, 39 éves, modellként fedezték fel, de most már inkább tervezőként dolgozik, Olasz- és Németország között ingázva él. Azért őt választottuk ennek a heti trendnek az alanyává, mert egy olyat tud, amit kevesen rajta kívül: mindig tökéletes úriembernek van öltözve, olyan, mint akit skatulyából húztak ki, de mindig van rajta egy-két apró (vagy kevésbé apró) részlet, amitől a megjelenésében van valami izgalmas. Hat eseményt mutatunk most a közelmúltból, ahol Papis Loveday megjelent, ön szerint melyiken nézett ki a legjobban?

Different Fashion Party

Egy tavalyi eseménnyel kezdjük, és ha a rendezvénynek már a nevében is benne van, hogy itt most a másféle divatot ünneplik, akkor nyilván nem fog senki egy sima sötét öltönyben/szmokingban odamenni. Főleg nem Papis Loveday. Ez a buli az északi-tengerben egy Sylt nevű szigeten volt, és Loveday egy olyan csokornyakkendőt vitt magával, ami inkább egy nagy fekete masni, de ezen még senki nem akadna fenn. Viszont egy lukacsos, fekete, ránézésre műanyagból vagy gumiból készült kötényszerűség is van rajta az ing és a zakó között – na ilyet nem gyakran látunk.

Kempinski megnyitó

A következő esemény nem északon, hanem Németország délkeleti csücskében volt: egy Berchtesgaden nevű helyen nyitottak meg éppen egy Kempinski hotelt. Papis Loveday már megint a nyakkendővel trükközött: szó szerint egy kendő volt a nyakába kötve. A mellény és az ing ezzel együtt újra a kifogástalan úriember látszatát kelti, de a lényeg most deréktól lefelé van: Loveday egy skótszoknyát vett fel ehhez az egészhez, és még villantgatta is a combját a fotósnak.

München Connexxxions

A következő eseményen megmutatta, hogy kinek tud jól állnia Gucci által újabban nyomatott stílus – a retrós szabáson és mintán kívül ebben az öltönyben megint csak az az egyetlen úgymond szabálytalan, hogy normális nyakkendő helyett ezúttal egy fekete szalag van Loveday nyakába kötve. Meg persze az, hogy enyhén ki van hozzá húzva a fiatalember szeme, és hogy az egészre rávett egy térdig érő, kötött kardigánkabátot.

Thomas Sabo Brand Event

Bécsben volt decemberben a Thomas Sabo márka eseménye, ahol Loveday visszautalt egy kicsit afrikai származására (a mai napig szenegáli állampolgár). Tette ezt méghozzá egy olyan fejdísszel, amit valószínűleg azért Afrikában sem pontosan így viselnek, és főleg nem férfiak – dehát természetesen pont ettől érdekes az egész. Két részletre szeretnénk még felhívni az ön figyelmét ebből a szettből: egyrészt a nyakkendőt összefogó koponyára, másrészt a lábszár közepénél végződő nadrágszárra.

Schokoparty

Na erről a fantasztikus eseményről egy külön lapozgatót raktunk össze, feltétlenül lapozza végig! Ezen a teljesen abszurd celebösszejövetelen ott volt Papis Loveday is, aki kvázi-szmokingjával ezúttal (is) a hetvenes éveket idézte. Nadrágját mintha egy előkelő sezlonból szabták volna át, a nyaka körül meg megint egy kendő van, a lepkebrossokkal díszített inggel megegyező színben. És az egészhez még egy szintén szép kék retikül kézitáska is volt.

Accessoire Paradies

Melyik az az esemény, ahol ön szerint Papis Loveday a legjobban nézett ki?

És ez a legutóbbi esemény pedig most március elsején volt, Münchenben. Az utóbbi időkben ez volt Loveday legkevésbé extra szettje, de persze még a vicces a telefontokja is remekül harmonizál ezzel a szürkésbarna szmokinggal, amiben talán elsőre fel sem tűnik, de azért mégiscsak van valami extra: nincs alatta ing. Klikkeljen a képre, ha még nem tette volna, nézze végig az összes fotót, hiszen amit fent lát, az nem minden! Szavazzon a kedvenc szettjére, de még annyit hadd meséljünk, hogy Loveday édesanyja diplomata, édesapja orvos, testvéreinek száma hat, féltestvéreinek száma pedig tizenkilenc! Loveday-t egyébként 2003-ban fedezték fel Milánóban, első nagyobb munkája, és ezen nyilván nem fog meglepődni, a Benetton cégnek volt. Ha szereti az ilyen különleges külsejű személyeket, akkor ajánljuk, hogy klikkeljen bele Daniel Lismore-ról szóló összeállításunkba is!