Amennyire meg tudjuk ítélni, a szingapúri Changi a világ legjobb repülőtere. 

  • Mert a tetőn van medence;
  • van ingyen mozi;
  • de még pillangókert is akad.

Na, az ilyesmik miatt nyerhette meg a 13 millió légiutas válaszai alapján idén zsinórban negyedszerre a Skytrax’s World Airport Awardson a világ legjobb reptere címet. Videóval és fotókkal is tudjuk bizonyítani, hogy mennyivel múlja felül a mi kis Liszt Ferenc B2 Terminálunkat.

Ha valaki Szingapúrban járna, akkor megnézheti magának ezt a helyet.

A reptér még a Liszt Ferenc repülőtérnél is kisebb, csak 13 négyzetkilométer az egész, mégis elsőrangú szolgáltatásokat biztosít az utasoknak. Hogy ez mekkora nyomás? 2015-be 55,4 millió utas érintette a Changi Airportot, tehát ennyi embert kell érdemi programokkal lekötni.

Ha csak pár szelfire van idő, akkor el lehet menni a napraforgó vagy a pillangókerthez, esetleg a Közösségi fához, de a Raffles Hotel Long Bar is megér egy gyors koktélozgatós fotót.

May your day be bright and cheery like our sunflowers!

Singapore Changi Airport (SIN) (@changiairport) által közzétett fénykép,

Ezek a kertek nem csak úgy vannak ám. Nyugodtan lehet tanácsokat kérni az ott dolgozó profi, de ami még fontosabb, kedves kertészektől, akik előszeretettel válaszolnak mindenre.

A családokra is gondoltak a reptér építésekor. Az egy dolog, hogy lehet rajzolni, a medencében ellubickolhatnak a gyerekek, de a videojátékokra rágyógyult illetők is lefoglalhatják magukat a kihelyezett konzolokkal.

Természetesen aki shoppingolni akar, az bőven válogathat a legluxybb márkaboltok között. Ezen túl még mozi, spa, masszázs és kiállítás is várja az utazókat, ha mindez nem lenne elég.

The sun may shine after the rain but our captivating Kinetic Rain glitters all year round. #KineticRain #I*Changi * *: @nazleong

Singapore Changi Airport (SIN) (@changiairport) által közzétett fénykép,

 Via: Daily Mail