Az Észak-Queensland-i család farmján élő jószág identitászavara abból adódik, hogy kutyaként szocializálódott. Ebből kifolyólag nem is hajlandó fajtársaival vegyülni. Helyette inkább a kanapé mellett döglik, vagy az udvaron kiterülve élvezi, ahogy dögönyözik.

A Daily Mail szerint a szarvasmarhákat tenyésztő házaspár már a legelején érezte, hogy Beryl-ben van valami különleges. Lenyűgözően színes személyisége gyorsan kiemelte az átlagtehenek közül, ezért életük szerves részévé vált.

"Nem hiszem, hogy tudatában van, hogy ő egy tehén. Mindent a kutyákkal, vagy velünk együtt csinál"
 

– mondta el Sally Webster, a feleség.

Beryl alapvetően a karámjában tanyázik, de gyakran belopózik a házba, hogy a táplálásához használt tejpor után kutasson. A házaspár egyszer arra ért haza, hogy a nappali szőnyegén elnyúlva ejtőzik.

"Olyan volt, mintha azt mondaná, itt vagyok, készen állok a következő DVD-re"

– idézte fel a nő.

A jószág az étkezés terén is sajátos szokásokkal bír. Nem éri be holmi szénával, legszívesebben banánból és mangóból falatozik. Ha gazdái nem tudják, merre van, viszonylag egyszerű a dolguk, mert a neve hallatán egyből válaszol nekik. Persze, emberül nem tud, de ilyenkor egy határozott „múúú” is megteszi.

A tehénnel a család hat munkakutyája is szoros barátságba került. A két kölyök szívesen odabújik hozzá, hogy mellette vágják be a szunyát.

"Ők munkakutyák, az a dolguk, hogy terelgessék a nyájat, de tudják, hogy Beryl nem normális tehén, ezért nem is morognak rá."
 

A 8 hónapos állat már annyira hozzánőtt a családhoz, hogy a vakációkra is magukkal viszik. Ez nyilvánvaló logisztikai gondokkal jár, de szerencsére sikerült megtalálniuk a legjobb megoldást: kedvencüket egy lószállítóval fuvarozzák. 

Ha önt is lenyűgözte Beryl csodálatos élete, a legjobb, amit tehet, hogy beköveti a Facebookon, így naprakész információkat kaphat mindennapjairól. Meg ehhez hasonló videókat is láthat róla: