Az internet berkeiben LegendaryLea néven ismert 26 éves Lea May a Twitch-en futott be. Ha netán nem ismerné az oldalt, annyit érdemes tudnia róla, hogy felületén keresztül emberek nézhetnek más emberereket, ahogy videojátékoznak. A szőkeségnek elég gyorsan sikerült befutnia a műfajban, streamjeit nézők férfiak ezrei követték. De már nem, mert egy véletlenül előidézett villantással egy hónapos letiltást érdemelt ki – számolt be a Sun.

LegendaryLea éppen a Darks Souls-ról nyomott egy közvetítést, amikor felállt az asztaltól, és felemelte az egyik lábát. A bökkenő csak az volt, hogy egy rojtos shortot viselt, bugyit viszont nem, így néhány rövidke pillanatra láthatóvá vált elsődleges nemi jellege. Bár a villantás nem előre megfontolt szándékból történt, a Twitch nem igazán volt elnéző vele szemben, és egy hónapos letiltással jutalmazta.

Szegény lány később a Twitteren szabadkozott egy sort több mint 100 ezer követőjének, határozottan tagadva a villantás tényét:

"A jegyzőkönyv kedvéért: a combok nem egyenlőek a vaginával."

Mint mondta, az ominózus közvetítés idején sérült volt a bokája, és komoly egyensúlyzavarokkal küzdött, ezért volt ilyen fura, amikor felállt, a lábát meg csak azért emelte fel, hogy ne tanyázzon el.

Ez tulajdonképpen még hihető is, a villantást azonban hiába próbálta tagadni, nagyon úgy tűnik, hogy tényleg megtörtént. Néhány Twitteres ugyanis vette a fáradtságot, és kifotózta a videóból az ominózus részt, majd a kép kíséretében az orra alá dörgölték: azok ott bizony nagyajkak.

 A Twitch később megerősítette, hogy 30 napra valóban bannolták a lányt, miután egy csomó bejelentést kaptak az incidensről.

"A közösség lezárta ezt a csatornát a felhasználási feltételek megsértése miatt."

A lány egyébként már máskor is került villantásközeli helyzetbe. Egy szorgos internetező időt és energiát nem kímélve gyűjtötte össze a korábbi eseteket, így azokat ön is megtekintheti, amennyiben ide kattint.