Nem volt elég kulturált az öltözéke, ezért nem engedtek be július 31-én, szombaton éjjel az oktogoni McDonald's-ba egy 20 éves fiút – a gyorsétterem vezetése szerint. 

A fiatalember akkor éjjel az ismerőseivel bulizott a városban, az estét pedig egy sajtburgerezéssel zárták volna. Mármint, ha a biztonsági őrök engedték volna. A társaságból négyből hárman ugyan átmentek a ruharostán, a 20 éves fiú elé viszont egy biztonsági őr beállt és rászólt, hogy

na, ő biztos nem mehet be.

Mivel a fiú mellett állítólag sorra húztak el a sokkal lengébben öltözött lányok, újra próbálkozott. A biztonsági őr viszont erősítést kapott, és már ketten tartották vissza a hamburgerezés örömeitől. 

Hiába érveltünk azzal, hogy ez mégsem egy Michelin-csillagos étterem, és mégis hogyan lehetséges, hogy másokat sokkal megbotránkoztatóbb öltözetben kiszolgálnak, nem érdekelte őket. 

A történtek után a társaság beírt a panaszkönyvbe, és a gyorsétterem honlapján is jelezték a problémájukat. Megkerestük a McDonald's sajtóosztályát, ahonnan azt a választ kaptuk, hogy

„az étteremben dolgozó kollégákat és a náluk fogyasztó vendégeket egyaránt tisztelet illeti meg. A hiányos öltözet vendégeink számára, akik között kisgyermekes családok is vannak, zavaróan hathat. A  fiatalember rendelését felvettük, és elvitelre kiszolgáltuk.″

Az, hogy a fiú végül mégiscsak hozzájutott a buli utáni sajtburgeréhez, főleg barátainak köszönhető. Ő ugyanis az ajtóban állva adta le a rendelését ismerőseinek, akik végül valóban elvitelre kérték ki szendvicseket.

Megkértük a fiút, hogy mutassa meg, milyen ruhában próbált meg bejutni aznap éjjel az oktogoni gyorsétterembe.

Ebben:

Elvitathatatlan, hogy ez a nadrág bizony lyukas. Fotózás közben viszont egészen meglepő dolgot tapasztaltunk. A jobb oldali férfit figyelje!

Nem a mi dolgunk igazságot tenni, de arra kíváncsiak vagyunk, hogy önnek melyik öltözettől menne el jobban az étvágya. Ha viszont biztosra akar menni, javasoljuk, hogy ne kockáztasson, és buli után lehetőleg elegánsan próbáljon hozzájutni a sajtburger-adagjához!

Melyik öltözettől megy el jobban az étvágya?