A fiúpulcsi egy olyan trófea, amit a barátnők szívesen lenyúlnak, ezzel is megmutatva, hogy bizony komoly párkapcsolatban élnek. Rendre elorozzák ezeket a ruhadarabokat, gondoljunk csak arra, amikor átmennek a srácokhoz egy pár órára, de már hűvösre jár az idő, és 

ki merné elengedni őket abban a vékony szettben amiben átjöttek?!

Ha reggelig maradnak, akkor nincs miben kikászálódni az ágyból, nincs miben kávézni a teraszon, így bemásznak a polcba, és felkapnak egy pulcsit. Aludni is imádnak benne. Az évek során sok ilyen pulcsit tesznek magukévá, egy-egy szakítás után pedig megöröklődnek, és a fiúk soha nem látják viszont szeretett ruhadarabjukat. 

Most fordult a kocka, egy texasi fiú azt kezdeményezte a közösségi médiában, hogy vegyenek revansot a férfiak, és kezdjék el hordani a lányok pulcsiját.

Poénnak indult, kultusz lett belőle,

több ezer megosztás és hashtag van a Twitteren #TakeHerHoodie néven, azaz „vedd el te az ő pulcsiját”. A hadjárat legjobb képeiből szemezgetünk.

És még több mesteri válasz, mi szerint „nincs pulcsim, nincs mitől félnem”, és „ha nekem pasim van, akkor mi tévő legyek?”:

Persze akad, aki nem nőtt túl nagyra, így a csaja pulcsija tökéletes, sőt még nagy is rá.

via Capital