Mi most akadtunk Benjamin Bennett csatornájára, ahol a fiatal fickó heti kétszer élőben közvetíti, hogy 

csak ül a sarokban, mozdulatlanul, csendben és mosolyog, négy órán keresztül.

jhn asdijai#&#[äÄ´\Äí˝˙í\^˝{}\^€$\$ä]äÄ$í{]äÄ]Ä{$í]Ä!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Hogy lehet valakinek ennyire sok felesleges ideje?! 

Rákerestünk Benjamin Bennettre, és egy interjút találtunk vele a Vice-on, még 2015-ből. Azért kezdett az egészbe, mert hiányolta az internetről az ilyesfajta tartalmat, semmi művészi üzenet nincs benne. Megosztotta azokat az összetevőket, melyek a legfontosabbak, főleg akkor, ha valaki hasonló mutatványra készül:

  • WC-re kell menni előtte.
  • Az elején inni kell egy kis vizet. De tényleg csak keveset.
  • Vissza kell venni az evéssel, már egy nappal előtte... hogy más probléma se legyen közben.

A kérdésre, hogy miért mosolyog azt válaszolta, szeretné azt mutatni a világ felé, amilyennek lennie kéne. Ilyenkor ő boldog, és folyamatosan magát nézi a képernyőn. Ön pedig megnézheti: az sem zavarja, ha éppen 3 óra üldögélés után elindul az orra... (3:01:17-től a fenti videón, képbenitt.)

Élő adás közben törtek be hozzá

Egy érdekes esetet említ: egyszer betörtek hozzá, mert tudták, hogy nem fogja megszakítani az élő adást. Így is történt, hallotta, hogy valaki a földszinten mászkál, felmegy az emeletre, sőt, a videóban hallható is volt, ahogy valaki az ajtót kinyitva köszön neki - ő viszont nem válaszolt, így a betörő elhagyta a lakást, nem vitt el semmit. (A következő videóban, 2:36:30-nál érdemes figyelni)

Gondolkodott azon, hogy teljes idős munkaként is bevállalja a dolgot, hiszen legalább napi 8 órában csinálja ugyanezt: ül egy helyben az irodában, és mosolyog az ügyfelekre. Támogatóra viszont nem talált, eddig 24 dollárt utaltak csak neki. E-mailekből viszont sokat kap: mindenki támogató, pozitív üzenetekkel bombázza, hogy folytassa.

Folytatja is, most már két éve minden héten kétszer, élőben jelentkezik a sarokból.