Nem teljesen ismeretlenek a közösségi médiában az olyan lájkgyűjtő bejegyzések, amiknek a felütése az, hogy ha a posztoló elér bizonyos mennyiségű tetszésnyilvánítást, akkor valami nagy dolgot fog csinálni.

Ezt a módszert vetette be egy Reddit felhasználó is annak érdekében, hogy virtuális szeretetet kapjon. Az Errk_fu néven futó netező elég magasra tette a lécet és dobta a labdát, mikor azt ígérte,

ha a posztjára - ami egy Angela Merkelt ábrázoló rajz volt - 10 ezer reakció jön, akkor a fenekére tetováltja a német kancellárt.

Na, és vajon, mi lett a sztori kifutása? Persze, hogy begyűjtötte a lájkokat, sőt közel háromszor annyit, mint a posztjában célul tűzött ki, így kénytelen volt lelkiismeretes internetező módjára betartani a felelőtlen ígéretét. Természetesen a folyamatot alaposan dokumentálta, így most Ön is megtekintheti, hogy mi miatt kell majd Errk_fu-nak magyarázkodnia a jövőben, mikor új emberek előtt letolja a nadrágját.

Mondjuk, ha a férfi bátrabb lett volna, akkor nem egy ilyen kedves képet varrat magára Angela Merkelről, hanem például azt, amin Ivankra Trumpra lő egy lesújtó pillantást.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ez a férfi egy felelőtlen ígéret miatt kénytelen Angela Merkellel a fenekén élni

Itt van egy tanulságos történet arról, hogy miért nem szabad nagy kijelentésekkel dobálózni a neten.

8 · Jun 21, 2017 10:01am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments