A kanadai ex-pornós, Luka Magnotta, akit bátran nevezhetünk a világ egyik legellenszenvesebb emberének

, azzal alapozta meg a hírnevét, hogy a 2010-es évek elején meggyilkolt egy kínai vendégdiákot. Az eset azért volt különösen kirívó, mert Magnotta feldarabolta az áldozatát – aki egyben a szeretője is volt – egy részét megette, a maradékot pedig kipostázta néhány általános iskolának és politikusnak. Ja, és ezt az egész akciót még videóra is vette.

A férfi természetesen életfogytiglan tartó börtönt kapott, leghamarabb 2037-ben kérvényezheti a szabadlábra helyezését, ez azonban nem tartotta vissza attól, hogy még a rács mögött is foglalkozzon a párkereséssel. Kanadában pedig a börtönökben is működik internetes társkereső-szolgáltatás. Ezen keresztül talált párt a darabolós gyilkos, akinek nagyon határozott elképzelése volt arról, hogy milyen partnerre vágyik.

Adatlapján kiemelte, hogy sötét hajú, kék szemű, 28-38 éves férfire vágyik, aki lojális, lehetőleg tanult, nem mellesleg pedig pénzügyileg és érzelmileg stabil egy hosszú távú, hűségen alapuló kapcsolathoz.

Most pedig úgy tűnik valakinek sikerült megfelelnie ezeknek a kritériumoknak, ugyanis a Montreal Gazette értesülései szerint, Magnotta június 26-án összeházasodott egy másik elítélttel, Anthony Jolinnal. A férfi egyébként szintén életfogytiglani börtönbüntetését tölti emberölés miatt, ő egy másik fogvatartottat gyilkolt meg.