A kanadai miniszterelnök, Justin Trudeau tökéletességéről már többször is írtunk, és azt is kifejtettük már, hogy miért is annyira figyelemre méltó férfi ő. Most viszont nem róla lesz szó, hanem az asszisztenséről! 

Kanada első emberéről is rengetege menő kép járt már körbe a közösségi oldalakon, de most itt van az ország vezetőjének jobb keze, Tommy Desfossés, aki nem kevésbé izgalmas, mint maga Justin Trudeau.

Na jó, inkább fogalmazzunk úgy, hogy neki is megvan a maga sajátos, kanadai humora. 

Amikor néhány napja egy ismert politikai újságíró, Kevin Doyle kiposztolta ezt a képet a Twitterre, csak annyit írt az asszisztensről, hogy "ennek a szegény fiúnak kell cipelnie Trudeau összes cuccát a zoknijától kezdve a rögbi mezéig mindent".

Az asszisztens nem késlekedett a válasszal, csak ennyit tett hozzá a poszthoz: 

Az igaz, hogy szegény, de legalább elegáns.

Aztán a miniszterelnök hivatalos fotósa, Adam Scotti is beszállt a buliba, és közzétett három képet Trudeau jobb kezéről, amin azért nem annyira nevezhető elegánsnak, hiszen a képeken inkább egy fáradt, nyúzott asszisztens látszik, aki éppen próbál aludni egy repülőúton. Ez a tweet váltás is azt mutatja, hogy a jövőben érdemes lesz odafigyelni a kanadai elnök szárnysegédjére, belőle még bárki lehet. 

via People