Nisian Hughes egy New York-i fotós, aki a divatfotózás mellett többek között a balett világára szakosodott. Könnyen lehet, hogy ez így nem hangzik túl izgalmasan, főleg azzal együtt nem, hogy a táncosokat általában semleges és üres, fehér háttér előtt fényképezi. De bízzon bennünk, mi vagyunk a Velvet, nem szoktuk az ön idejét érdektelen/antiszexi témákkal rabolni: Nisian Hughes munkái is megérnek egy pillantást a fotós honlapjára, illetve Instagramjára. Alább az utóbbiból válogatunk.

Szóval Nisian Hughes munkái bár művésziek, közben többé-kevésbé erotikusak is, bizonyos képek méghozzá annyira, hogy az már-már az Instagram meztelenkedési szabályait feszegeti, mert azért ez a melltartó például eléggé átlátszó ott, ahol nem kéne.

A post shared by nisian (@nisian) on

Ezek a minimalista (vagy úgy is fogalmazhatnánk, hogy minimális) ruházattal készülő képek elképesztően jól megmutatják, milyen csodálatos alakja van ezeknek a táncosnőknek. Hiába, ha a balett sport lenne, a legkeményebb sportok közé tartozna. És nem, nem csak a jóga csinál jó alakot a nőknek.

A post shared by nisian (@nisian) on

És persze a balett-táncosnők mellett szól az is, hogy olyan pózokra képesek, amikbe egy átlagmodellnek biztosan beletörne a bicskája (majdnem bokáját mondtunk), és amikről az átlagnézőben fel sem merülne, hogy egyáltalán lehetségesek.

A post shared by nisian (@nisian) on

Ha önnek balettcipő-fétise van, akkor elnézést kérünk, de könnyen lehet, hogy ma éjszaka nem fog tudni aludni, ha meglátja a következő két képet. Ezt...

A post shared by nisian (@nisian) on

Valamint ezt...

A post shared by nisian (@nisian) on

Az alábbi lány Lauren Lovette, és a képből nagyon úgy tűnik, hogy nem most először pózol fotósnak, mindenesetre a főállása az, hogy vezető táncos a New York City Ballet társulatban. Ami mellett túl sok hobbira valószínűleg nem jut idő, mindenesetre itt meg lehet nézni Lovette saját Instagramját is.

A post shared by nisian (@nisian) on

Alább szintén ő látható, ezzel a képpel búcsúzunk most Nisian Hughestól, reméljük, tényleg nem okoztunk csalódást ezúttal sem!

A post shared by nisian (@nisian) on

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ennyire szexinek még sose láttuk a balett-táncosnőket

A művésznők ennek a New York-i fotósnak a kedvéért a topless pózolást is bevállalják olyan pozitúrákban, amikről nem is gondoltuk, hogy lehetségesek.

36 · Jul 29, 2017 07:41pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments