Nem egy nagyon vad dolog kijelenteni, hogy Constance Hall esete nem egyedi. Van négy gyereke, egy tisztességes méretű háza és egy férje, aki nap közben dolgozik, majd hazaérve eszébe se jut, hogy akár ki is vihetné a szemetet. Ismerős szitu? constance Hall ennél kicsit részletesebben megírta, hogy mit is kell csinálnia és a férje mennyire nem segít neki, mire 60 ezren megosztották és 10 ezren kommentelték a posztját, amit úgy zárt le, hogy 

„Csak egyszer az életben mosogassatok el úgy, hogy ne kelljen könyörögni érte, ti seggfejek! "

A teljes szöveg így néz ki.

Legutóbb, amikor azon rinyáltam pár barátunknak, hogy mindent, de tényleg mindent én csinálok ebben a rohadt házban, elkezdték énekelni, hogy mekkora hisztérika vagyok, és hogy ne prédikáljak itt. Ha azt akarom, hogy valaki segítsen, akkor legyek nagyon pontos, hogy milyen segítségre is van szükségem. Kérjek. Írjak listát a teendőkről, elvégre senki sem gondolatolvasó.

Oké, adtam ennek is egy esélyt, listába szedtem, hogy pontosan mit szeretnék.

- Kivinnéd a szemetet?

- Felkelnél a gyerekekkel? Egy kicsit fáradt vagyok, mert az elmúlt 329 évben én csinálom ezt.

- Elmennél a boltba? Ma három adag ruhát kimostam, reggelit csináltam, ebédet főztem, elmentem a gyerekek sulis könyveiért, stb.

És igen, amit kértem az rohadtul meg lett csinálva. De egy idő után belefáradtam, hogy azt is észben kell tartanom, hogy mit kell kérnem, hogy folyamatosan noszogatnom kell a férjemet, hogy elintézze a dolgokat. És mi történt abban a szent pillanatban, amikor nem írtam listát, amikor nem kértem tőle semmit?

SEMMI.

Arra a következtetésre jutottam, hogy basszus, nem az én, nem a mi dolgunk listákat írogatni, ne nekünk kelljen már kérni bizonyos dolgokat, amik egyértelműen adják magukat! Van elég feladatunk így is, nehogy még azt is meg kelljen tanítani, hogy tiszteljenek minket és a nevetséges kis munkánkat, ami minden nap elvégzünk a ház körül!

Kicsit gondoljatok a másik félre is, hogy mi meló van egy háztartás vezetésében. Amíg valamelyikőtök dolgozik, addig a másik feltett lábakkal henyél? Amíg valamelyikőtök este a barátokkal lóg, addig a másik mit csinál, a harmincadik gyümölcsöt is meghámozza aznap?

Ha kérések elhalnak, ha a listák eltűnnek, ha a folyamatos csesztetés és könyörgés megszűnik, akkor csak a néma düh marad, ami barátocskáim a párkapcsolat rákfenéje.

Ne várd, hogy valaki megtanítson a másik tiszteletére. Ez a saját feladatot.

Az isten szerelmére, csak egyszer az életben mosogassatok el úgy ,hogy ne kelljen könyörögni érte, ti seggfejek!

(boredpanda)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rengetegen átérzik ennek a négygyerekes anyukának a kiakadását, akinek a férje csak parancsszóra hajlandó segíteni

Nem egyedi esetről van szó, ezért is osztották meg a nő posztját 60 ezren.

191 · Feb 02, 2018 12:03pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments