Ha ön járt már az Instagramon az utóbbi tíz évben valamikor, akkor biztosan ön is tudja, hogy a hírességek/influenszerek által megjelentetett posztok jó része fizetett reklám, és a fényképekhez tartozó feliratok ezt általában tartalmazzák is. Liptai Claudia például a Lenor öblítőt hirdeti ebben a posztban, Kulcsár Edina itt az Aion Publishing gyerekkönyveit, Palvin Barbara alább nem a kavicsokat, hanem az Armanit, Emily Ratajkowski folyamatosan a sajátmárkás fehérneműit és így tovább. Persze mindig több visszhangot kapnak a szexi posztok, így a reklámok jó része tartalmaz vetkőzést: ehhez a kvízhez hat ilyet szedtem össze magyar és külföldi, nagyon és kevésbé híres instagramozóktól. A kiválasztott fotókon mindig látszik az éppen reklámozott termék.

Na de azért ha valahol az összes poszt reklám, akkor ott egy idő után nem marad több követő, szóval néha kell egy kis marketingmentes kontent is. Összeszedtem tehát további hat olyan szexizős posztot, ami pont semmilyen terméket nem reklámoz (mármint magán az instagramozó illetőn kívül).

Ezt a kétszer hat posztot nézheti meg ön az alábbi kvízben véletlenszerű sorrendben. A fotókhoz tartozó feliratokat először nem mutatjuk, szóval próbálja meg mindössze a kép alapján eltalálni, hogy ez most vajon reklámoz-e valami terméket vagy nem! Próbafeladvány lehet a borítókép, ami Emily Ratajkowski két posztját tartalmazza: a jobb oldali fehérneműreklám, a bal oldali viszont csak önszorgalomból, ingyen megjelentetett szexizés. Szóval ez a kvíz sem lesz könnyű, szórakoztató és szexi viszont igen!

Menő influenszerek posztjait mutatjuk, tippeljen, melyik tartalmaz reklámot!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »