A Velvet archívumából úgy tűnik, hogy a hópéniszeknek igazán 2016 elején volt nagy divatja, öt évvel ezelőtt például egy jókora keszthelyi példány járta be az internetet több különböző külföldi alkotás mellett. Nos, az alábbi két képet a hétvégén a szaharai homok által sújtott Mürrenben készítettem, ami egy svájci kis hegyi falu 1634 méteren, amit közúton nem, csak lanovkával-vonattal lehet megközelíteni. Benzinüzemű járművek nincsenek a környéken, bár a nagyobb, jelenleg jobbára üresen álló szállodáknak vannak elektromos autói, amik Mürren szűk utcáin fel-le járnak.

Nos, ezeknek a szűk utcáknak az egyikét egy nejlonnal bevont szalmabálákból összeállított, hóemberekre emlékeztető család díszíti, amit a hétvégén valaki igazi hóból kiegészített egy olyan testrésszel, ami miatt a biztonság kedvéért inkább 18+-os karikát tettem erre a posztra.

Még szerencse, hogy a szoborcsoportból az igen izgatottnak tűnő apukán kívül a többi három figurának csukva van a szeme, így ők nem látják, milyen szemérmetlen kiegészítést kapott a jópofa életkép. Íme egy közelebbi fotó.

Ez még vicces?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Svájcban még van, aki szerint továbbra is viccesek a gigantikus hópéniszek

Egy szalmabálákból készült családot egészített ki valaki Mürrenben úgy, hogy azt csak 18 éven felülieknek merjük megmutatni.

10 · Feb 11, 2021 08:04am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments