A Celeb vagyok, ments ki innen! keddi adásának legérdekesebb része az volt, amikor a játékosok nagyon hosszasan vergődtek azon, hogy mit válasszanak egy fontos helyzetben. A választási lehetőségek a következőek voltak: valami csokoládék, illetve az, hogy Puskás Peti hazatelefonálhasson a csajának, akivel kb. 3-4 hete jár, viszont azt nagyon intenzíven teszi.

Hozzátartozik az egészhez az a háttérkörülmény, hogy Puskás Peti nagyon masszívan tolja a forever gimit a műsorban, és folyamatosan a barátnőjéről, az ő szívének fájdalmáról, valamint a hömpölygő érzelmeiről beszél mindenkivel réveteg szemmel.

Szóval ott tartottak, hogy Puskás Peti telefonálhat-e a csajának, vagy inkább csoki. Azt találták ki, hogy Puskás Peti elfogadja a közösség döntését, és csak az egyhangú szavazás eredményes, vagyis csak akkor telefonálhat, ha mindenki rábólint. Na, itt jött elő Aleska Diamond sértett lelke, akinek a műsor előtt még nem is olyan nagyon sokkal viszonya volt az énekessel, ezért megpróbálta elérni, hogy ne telefonálhasson haza az új nőnek. Ebben a harcban leginkább VV Éva volt a partnere, olyannyira, hogy volt olyan időszaka a tökéletesen unalmas, ráadásul kiszámítható végű vitának, hogy már Aleska Diamond győzködte VV Évát, hogy mégis inkább engedjék Puskás Petit telefonálni, mert gonoszság nem hagyni. Hogy mi történt ezen kívül a műsorban? Hát, azt nehéz megmondani, a Puskás Peti - VV Éva - Aleska Diamond dimenzión túl ez a széria maximum arról szól, hogy a showelemnek beküldött négeren röhög mindenki, mintha az 1800-as években lennénk. Bravó.

Ami még volt:

  • Bunyós Pityu még ilyen szegényes környezetben is le tudott rakni egy erős fashion statementet, amikor bokszedzést tartott kisgatyában és kabátban. A világ bármelyik filmjébe elfért volna tornatanárnak a szerelésben
  • 10 csillagot szereztek, vagyis mindenkinek jutott kaja rendesen, ez elég ritka
  • A nap hőse a lesajnált Pákó lett, aki a teljesen értelmetlen csillagyűjtős feladat végén nagyon jól szerepelt
  • Aztán már megint őt utálta mindenki, mert nem mosogatott el valamit
  • A végére neki is elege lett belőle, hogy ő az ügyeletes rabszolga
  • Sebestyén Balázs és Vadon János ránézésre már nagyon unja az egészet
  • Pars Krisztián esett ki a játékból