horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

A Velvet olvasói VV Erát várját vissza a párbajról

tegnap, 17:03 Módosítva: 2018-11-18 18:45
0

A héten több szavazás is volt a Való Világról. Az Indexen megfuttattam a kérdést, hogy mit gondolnak az olvasók a műsorról, ha már elképesztő nézettségi számokat produkál. Rengetegen jeleztek vissza, amiből egyértelműen kiderült, több mint 10 ezer voks alapján, hogy a már kilencedik évaddal jelentkező reality egy 

minősíthetetlen mocsok.

Távolról sincs vége, olvasson még

A VV Krisztiánok evolúciója

tegnap, 15:54 Módosítva: 2018-11-18 15:56
1

Mivel megnéztük már a Zsuzsákat, egymásnak ugrasztottuk Cristofelt és Cristofert, ezért most a Krisztiánok se maradnak ki a jóból.

iza krisztián
Fotó: Nánási Pál / RTL Sajtóklub

Az Úr 2014. esztendejét írtuk, amikor a Való Világ történetének első Krisztiánja betette a lábát a luxusbörtönbe. Ő volt az Őszinte. Ebben a kategóriában jutott be az eleinte Szájhősként, majd emberi helikopterként szereplő Aurelio mellé. Ott volt Gyúrós Jóska, akinek ideje korán összezuhant az izomzata, és nem mellesleg VV Iza is. Az Őszinte fiú és a Jó csaj egymásra találtak, de annyira, hogy egy ponton, egy kemény veszekedés hevében simán egymás szájába, arcába köpködtek. VV Krisztián végül az utolsó előtti párbajig húzta, ott Aurelio ellen kiesett. A Való Világ után Iza és KRisztián egy darabig még együtt voltak, majd jöttek a hírek, hogy a fiú fojtogatta a lányt, a hajánál fogva húzta a padlón. Krisztián tagadta, hogy bármi ilyesmi történt volna.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezra Miller az új Jared Leto, csak se nem férfi, se nem nő kiadásban

tegnap, 15:40 Módosítva: 2018-11-18 15:41
26

Egy jó ideje Jared Letót tartjuk számon a legextravagánsabban öltözködő férfiszínészként. Hát eljött az a hét, amikor ezt az álláspontunkat revideálni vagyunk kénytelenek, mivel úgy tűnik, Ezra Miller egy határozott mozdulattal átvette a stafétabotot ezen a héten. Nem is szólhat másról ezen a vasárnapon a heti trend, csakis róla. Figyelem: alább a nyugalom megzavarására alkalmas öltözékeket és frizurákat fogunk mutatni.

Nézzük Ezra Miller legemlékezetesebb öltözékeit az elmúlt fél évből, de figyelmesen nézegessen, mert legalul meg fogjuk kérdezni a véleményét!

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Nina Agdal bugyi nélkül kér egy kis figyelmet

  tegnap, 11:48 Módosítva: 2018-11-18 11:51
  6

  Újra itt vagyok, hogy megpróbáljam elkapni a figyelmeteket

  - írta friss posztjához Nina Agdal, aki egy szóviccet sütött el a mondatban, ugyanis a szavakhoz egy bugyi nélküli fotó tartozik, amin a modell alsótestét csak egy neccharisnya takarja. Tehát a ruhadarab HÁLÓS, amivel ugye mindenféle dolgokat el lehet kapni. A poén angolul se ül annyira, a fotó viszont elég látványos, úgyhogy főleg ezért számolunk be róla.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Köszönjük VV Viviennek, hogy most már a csalamádé szó jelentését is ismerjük

  tegnap, 09:26 Módosítva: 2018-11-18 09:29
  0

  A ValóVilág 9 Kazinczyja, VV Csoki, remek úton jár afelé, hogy - VV Zsuzsu szavaival élveegy egész ország, sőt az országhoz csatlakozó nemtudomhány területet, amit Trianontól elvettek, Erdély, Kárpátalja, Szlovákia is megismerje a kifejezéseket, amikkel ő  és a haverjai a villán kívüli világ dolgait beszélik egymással. Ezek közül az egyik a parittyázás, amiről már tudjuk, hogy a szexet jelent, most pedig értelmet nyert az is, hogy mi van, akkor ha Csoki lecsalamádéz valakit.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Emily Ratajkowski már megint az apró fürdőruháiban mutogatja magát

  november 17., 14:27 Módosítva: 2018-11-18 18:45
  7

  Vannak dolgok, amik nem változnak. Ilyen az, hogy a nappalokat éjszakák váltják, illetve az is, hogy Emily Ratajkowski időről időre megmutatja magát, hisz modellként ebből (is) él.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Bradley Cooper már most készül az Oscar-gálás előadására

  november 17., 14:26 Módosítva: 2018-11-18 15:56
  3

  Van ez a Csillag születik (A Star Is Born) című film, aminek Lady Gaga és Bradley Cooper a főszereplője. Az Index is jó kritikát írt róla, a Velveten is összeszedtük a 7 legérdekesebb dolgot a mozival kapcsolatban. 

  A premierkor már lehetett sejteni, hogy a filmben elhangzó egyik szomorú dal elég erősen esélyes lesz az Oscar-díjra. A Shallow lehet a Legjobb eredeti dal kategória győztese.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Most már tényleg hivatalos a frigy: Hailey Baldiwn felvette a férje nevét Instagramon

  november 17., 10:40 Módosítva: 2018-11-18 12:52
  3

  Bár már két hónapja nyílt titok, hogy Justin Bieber és Hailey Baldwin összeházasodtak, a pár ezidáig nem erősítette meg a hírt. Most azonban mindketten a világ leghivatalosabb kapcsolatbejlentő oldalán, az Instagramon hozták nyilvánosságra, hogy bezony, bezony, immár házastársak. A lány ezt oly módon tette, hogy felvette a férje nevét a közösségi oldalon (és gyanítjuk, hogy papíron is), úgyhogy mostantól tessék szépen őt Hailey Biebernek szólítani!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  VV Vivien vőlegénye kommentálta a menyasszonya villaszexét

  november 17., 09:54 Módosítva: 2018-11-18 15:41
  47

  Talán nem túlzás kijelenteni, hogy az idei a ValóVilág  pornóévada, ahol két hétnek sem kellett eltelnie ahhoz, hogy egyszerre két pár is szexeljen a kamerák előtt. Ebből a négy emberből az egyik meztelenül nem fürdök, de mindenki előtt bugyit cserélek Vivien volt, aki többek között arról 'híres' a villában, hogy ő bizony két éve kapcsolatban van és gyűrűs menyasszony. Így pedig a szexelése látványa nemcsak a rokonait, barátait és üzletfeleit érinthette érzékenyen, hanem a vőlegényét is, akit a Blikk gyorsan meg is keresett az üggyel kapcsolatban. Leendő Mr. VV Vivien pedig a lapnak kommentálta is a történteket ezekkel a szavakkal:

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nem elég a szakítás, most az állását is elveszíti Bochkor Gábor

  november 17., 09:16 Módosítva: 2018-11-18 11:51
  13

  Pénteken került nyilvánosságra a hír, hogy a Médiatanács nem hosszabbította meg se a Music FM se a Sláger frekvenciaengedélyét, ami azt jelenti, hogy két és fél hónap múlva ezek a rádióadók elhallgatnak. Ez alapján pedig rögtön beugrott a Borsnál valakinek, hogy most ezzel még egy komoly csapás éri Bochkor Gábort, aki a jelenleg még a Music FM-nél dolgozik. A műsorvezető ugyanis nemrég szakított Várkonyi Andreával (akit soha olyan vidámnak és felszabadultnak nem láttunk mint mióta szétmentek), most pedig a rádió elhallgatásával az ő műsora is megszűnik.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Még mindig csodálatosan fájdalmas a Spice Girls legízléstelenebb szettjeit nézegetni

  november 17., 08:52 Módosítva: 2018-11-18 15:41
  31

  A hír, hogy újra összeáll a lányban a legjobb apropó arra, hogy felidézze, hogyan is nézek ki, mikor mindenki azt hitte, ők a legmenőbbek a világon.

  Ezra Miller a legújabb Playboy-nyuszi

  november 16., 14:48 Módosítva: 2018-11-18 08:58
  41

  Ezra Miller egy 26 éves színész, aki a Beszélnünk kell Kevinről című filmben tűnt fel tizenévesként, és mostanában azért kap nagy közönségfigyelmet, mert benne volt Az Igazság Ligája című szuperhősfilmben és a Harry Potter-sorozatot folytató Legendás állatok... mindkét részében. Ezekből az utóbbit most mutatják be, amely alkalomból (nyilván mivel a Harry Potter-rajongók kedvenc újságja a Playboy) a Playboy csinált nagyinterjút Millerrel.

  Amihez a fiatalember szexi nyuszinak öltözött fel.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Céline Dion eltörölte a kék/rózsaszín babaruhákat

  november 16., 13:21 Módosítva: 2018-11-18 08:59
  13

  Itt egy vicces és új reklám, amiben Céline Dion énekesnő beszabadul egy újszülöttosztályra, ahol megrökönyödve látja, hogy a fiúk kékbe, a lányok meg rózsaszínbe vannak öltöztetve. Mit tesz ilyenkor Céline Dion? Fúj egy kis csillámport, fekete csillámport (!) a levegőbe, amitől eltűnik a babaruhák kisfiús-kislányos színárnyalata.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Cheryl Cole új arcát mutatja meg új klipjében. Több értelemben is

  november 16., 11:46 Módosítva: 2018-11-17 14:32
  3

  A most már csak Cheryl néven éneklő volt Girls Aloud-tag vezetékneve korábban Tweedy, Cole és Fernandez-Versini is volt, legutóbb pedig a nála jóval fiatalabb One Direction-tagtól, Liam Payne-től született gyereke. De most megint egyedülálló, és erről szól a Love Made Me Do It című új dala is, amit a nagy visszatérő slágernek szántak bizonyára. Itt a klipje.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Meghalt P. Diddy exe, 3 gyermekének anyja

  november 16., 10:38 Módosítva: 2018-11-17 14:32
  23

  Kim Porter 1994 és 2007 között volt a rapper élettársa, egy közelebbről nem azonosított, tüdőgyulladásszerű betegség vitte el 47 évesen.

  Amy Schumer kórházba került a második trimeszterben

  november 16., 09:27 Módosítva: 2018-11-18 12:52
  2

  Azt szokás mondani, hogy a terhesség kilenc hónapjából az első trimeszter nehezebb, mint a második, hát legfrissebb Instagram-posztjában Amy Schumer amerikai színésznő-humorista elég élénken kikel ez ellen a vélekedés ellen. Ő ugyanis a második trimeszterben van, de annyira rosszul lett, hogy Texasban esedékes fellépéseit le kellett mondania, és kórházba került. A rajongók néha elég nehezen szokták viselni, ha imádatuk tárgyának a fellépése elmarad, szóval Schumer valószínűleg ezért posztolta magát, amint kórházi ágyon fekszik, hogy a legelvakultabb rajongók is elhiggyék, hogy tényleg nincs jól és okkal mondta le a szereplést.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Két pár szexelt egyszerre a Való Világban

  november 16., 09:00 Módosítva: 2018-11-17 16:48
  29

  Jó híre van az RTL-nek azok számára, akik nem találják a normális pornót az interneten: lehet egy kis szexelést nézni a Való Világból! Illetve nem is olyan keveset, ugyanis két pár művelte azt egyszerre, amire hirtelen a menő kifejezés a parittyázás lett, VV Csokinak köszönhetően (vajon tudja, hogy igazából micsoda egy parittya?). Ő VV Ginuval látható az alábbi felvételeken, míg VV Radics párja VV Vivi lett. Az egészhez valamiért Brahmstól a Magyar táncokat találta megfelelő aláfestő zenének az RTL szerkesztői stábja.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Hosszú Katinka Adele szakítós slágerét énekelte a győzelme után

  november 16., 07:57 Módosítva: 2018-11-17 12:57
  6

  Hosszú Katinka Szingapúrban van, tegnap nyert egy arany- és egy ezüstérmet, majd ezek után hazafelé karaokézott egyet a buszon. Az általa választott és parodisztikusan előadott szám a Someone Like You volt Adele-től, és simán lehet, hogy csak véletlen a dalválasztás, de ezzel a számmal az énekesnő az exének üzen, hogy bár részéről még nincs lezárva a kapcsolat, azért idővel biztos talál majd valaki mást.

  (via Blikk)

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Tényleg olyan szörnyen béna lett ez az Idris Elbáról mintázott baba?

  november 15., 14:32 Módosítva: 2018-11-16 14:57
  4

  Idris Elbát is elérte a végezet, ami az igazán nagy sztárokat szokta: játékbabát mintáztak róla. Ez pedig talán még soha nem sült el jól, ahogy most sem. Erről ön is meggyőződhet az alábbi képen:

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A nap képe: milyen boldog a lufijával a 70 éves Károly herceg!

  november 15., 13:31 Módosítva: 2018-11-16 15:44
  25

  Károly herceg szerdán ünnepelt a 70. születésnapját, ez alkalomból a király ház ki is adott néhány friss családi fotót, amiken már Vilmos és Katalin legkisebb gyermeke, Lajos herceg is szerepel. De persze, ahogy az ilyenkor lenni szokott, rendesen is megünnepelték ezt a fontos napot. A privát buli Károly édesanyjának a rezidenciáján, a Buckingham-palotában volt, ám ez előtt a herceg beugrott egy teára a Spencer House-ba is. Itt sikerült néhány rajongónak lecsapni rá, hogy átadják a jókívánságaikat és az ajándékaikat, többek között egy lufit is. Úgy tűnik, ez utóbbi telitalálat volt, Károly ilyen nagyon örült miután átvette:

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Szavazzon! Ki jöjjön vissza a VV9 első párbajáról?

  november 15., 11:56 Módosítva: 2018-11-17 08:59
  95

  Miután Vv Zsuzsu úgy belelendült a sztriptízversenybe, hogy ledobta a felsőjét, volt egy kihívás is. VV radicsnak meg kellett neveznie azt az embert, akit kivisz párbajra. Igaz, hogy a papírforma szerint nagy ellenségét, VV Rolit kellett volna választania, de húzott egy váratlant, és VV Erára rakta a kék kendőt.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Channing Tatum Insta-hivatalossá tette a kapcsolatát az új barátnőjével

  november 15., 11:19 Módosítva: 2018-11-17 08:59
  16

  Nagyjából egy hónapja lehet sejteni, hogy Channing Tatum az áprilisi szkítása óta már becsajozott és ekkor derült ki az is, hogy vélhetően Jesse J énekesnővel jár. A pár mostanáig nem nyilatkozott a kapcsolatról, ám a színész szerdán teljesen egyértelmű jelét adta annak, hogy valóban együtt vannak:

  Insta-hivatalossá tette ugyanis a kapcsolatot.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  VV Zsuzsu úgy kivetkőzött magából, hogy ledobta a melltartóját is

  november 15., 09:31 Módosítva: 2018-11-17 09:57
  45

  Az elvárásoknak megfelelően teljesít a Való Világ kilencedik évada, hiszen még csak 11 napja van képernyőn, de már volt benne előjáték, szex, nyilvános bugyicsere és most egy félmeztelen tánc is. Szóval minden, amit ettől a műsortól a nézők várnak egy poszt-Aurelio világban.

  Ebben a cikkben a melltartó nélkül táncikával fogunk foglalkozni, amit VV Zsuzsu adott elő. A villában ugyanis táncverseny volt, Zsuzsuban pedig az előadás közben úgy felerősödött a győzni akarás, hogy megszabadult a csöcsbörtöntől és egy szál tangában csavargatta tovább a testét a zenére. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Koholák Alexa tisztázta, mi a szerepe a másik nőnek a házasságában

  november 15., 08:39 Módosítva: 2018-11-17 08:58
  7

  Mint arról mi is beszámoltunk, pár napja derült ki, hogy Koholák Alexa egy másik nővel is osztozik 26 évvel idősebb férje vezetéknevén. Persze ez alapján sokan azonnal poliamor kapcsolatot vizionáltak, ám az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője hamar elébe ment a pletykáknak és a Mokkában tisztázta, hogy nem ÚGY vannak együtt a házasságban.

  Sőt, valójában a másik asszony nem is mint egy másodlagos feleség, hanem mint gyermek van jelen a kapcsolatban.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Gyilkosság miatt vesztette el az édesanyját 9 évesen az X-faktoros Szekér Gergő

  november 15., 07:39 Módosítva: 2018-11-16 15:44
  6

  Megrázó történtet mesélt el az életéből az X-Faktorban jelenleg versenyző Szekér Gergő. A 23 éves énekes a Blikknek mondta el, hogy kilencévesen, gyilkosság miatt vesztette el az édesanyját. Az asszonyt a volt párja ölte meg.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  VV Vivien még nem mer meztelenül fürdeni a kamerák miatt, de simán bugyit cserél a többiek előtt a nappaliban

  november 14., 15:22 Módosítva: 2018-11-16 10:43
  23

  Ennél leíróbb címet aligha lehet adni. Az történt, hogy a Köbli Norbertáltal írt forgatókönyveket majdnem megszégyenítő fordulatokat tartogató vasárnapi adás után - amikor a legkevésbé szimpatikus Cintike párbaj nélkül távozott, majd az első kiválasztást megtartva Radics kapta a zöld kendőt, és mindezek után két új lakó is érkezett (VV Vivien és VV Lacika) - eltelt nagyjából 48 óra.

  Ennyi idő kellett, hogy a VV9-ben megtörténjen az első szex, ahogy a villalakók hívják: parittyázás. És most szintén két nap kellett ahhoz, hogy az egyik legfrissebb beköltöző, VV Vivien annyira akklimatizálódjon, hogy a kamerák előtt való meztelen fürdés miatti feszengés gondolatmenetét kifejtve társainak, miközben minden szívbaj nélkül tolja le bugyiját, hogy egy fürdőruhát felvegyen. Mindezt fényes nappal, a nappali közepén. Íme a mozgóképes paradoxon!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nicky Hilton és Paris Jackson megint megmutatták, mennyire alternatívak ők

  november 14., 14:52 Módosítva: 2018-11-16 11:50
  3

  Megint divatot csináltak az AIDS-ben elhunyt Keith Haring rajzaiból, de persze csak a nem túl offenzívekből, hogy a multimilliomos örökösnőknek is tessen.

  Atyaég, Adele mekkora Spice Girls-rajongó (volt)!

  november 14., 13:53 Módosítva: 2018-11-15 16:40
  3

  Amint azt a múlt héten megírtuk, újra összeáll a Spice Girls – igaz, Victoria Beckham nélkül, és csak koncertezni fognak, új dalokról egyelőre nincs szó.

  Amit nem írtunk meg a múlt héten, az az utóbbi évtized legsikeresebb énekesnőjének, Adele-nek a reakciója erre a hírre. Hát most végre kerüljön be nálunk is a hírekbe ez a több szempontból frenetikus fotó:

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Megint feladta az X-faktort a srác, aki tavaly is feladta

  november 14., 13:14 Módosítva: 2018-11-15 13:36
  74

  A tavalyi X-faktorban volt egy Nagy Krisztián nevű induló, aki bejutott az élő show-kba, de feladta a versenyt, majd olyan rossz állapotban volt, hogy befeküdt egy pszichiátriára. Nagy Krisztián idén újra elment a castingra és idén is bekerült az élő adásokban lehetőséget kapó énekesek közé, ezúttal Puskás Peti mentoráltjaként. Az RTL Klub honlapján ma jelent meg a hír az alábbi videóval, hogy Nagy Krisztián mégsem folytatja a vetélkedőt. Eleinte azt gondolták, hogy a huszonegy éves fiatalember megérkezett és ezúttal már a helyén lesz a versenyben, de annyi kétely merült fel az idő előrehaladtával, hogy most megint megkérdezték tőle, biztos-e, hogy ő ezt bírni fogja és akarja csinálni.

  Erre Nagy Krisztiánnak megint nem volt a válasza.

  Azt mondja, nem érzi, hogy támogatná a közönség, Puskás Peti is úgy ítéli meg, hogy a fiatalember nem tudja kezelni a kritikákat és a negatív kommenteket. Ezek után kíváncsian várjuk, hogy jövőre megint megpróbálja-e.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Andie MacDowell továbbra is simán felveszi a versenyt a felannyi idős bombanőkkel

  november 14., 11:39 Módosítva: 2018-11-16 10:45
  8

  Andie MacDowell idén lett 60, és a Glamour New York-i buliján Amber Heard, Chrissy Teigen és egy sor modell között tündökölt.