horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Pintér Tibor szégyelli magát, hogy a szakításával celebkedik

tegnap, 09:58 Módosítva: 2018-10-19 10:18
22

Pintér Tibor és jóval fiatalabb barátnőjének a kapcsolatát remekül lehetett követni a hírekben, a nemrég nyilvánvalóvá vált feszültségek most a héten szakításhoz vezettek. Erről beszélt a Tenya néven is ismert színész a Fem3Caféban, az interjút alább lehet megnézni.

A műsorvezetőnő azzal a felütéssel kezdi a beszélgetést, hogy jaj, ezek a szörnyű bulvárlapok nem átallanak más szakításán csámcsogni (ahelyett, hogy a TV2 másik műsorát, a Sztárban sztárt promóznák) – majd ő maga is a szakításáról kezdi kérdezni Pintér Tibort. Aki először utal az őt megelőző interjúra, amiben valaki egy sokkal fajsúlyosabb témát tárgyalt („konkrétan a halálból jött vissza”), majd a frissen újra agglegénnyé vált híresség olyan választ ad, ami zene a füleinknek, mert .

Ilyenkor mindig szégyellem magam és nincs kedvem ilyenekről [magánéletről, szakításról] beszélgetni, de tudom, hogy attól vagyunk színészek, celebek, hogy [ilyenekről beszélünk]... Ezekről beszélni kell. Én mindig azért beszélek ezekről, mert először is én akartam, hogy híres legyek. Most már nem akarnék annyira az lenni, mert pontosan ilyenekkel jár, de azt gondolom, hogy ha ezt megosztom emberekkel, akkor lehet, hogy tanulnak belőle.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ma 20 éve 5 brutálisan nagy zenei visszatérés volt egyszerre

tegnap, 08:32 Módosítva: 2018-10-20 00:40
28

Ha egy gigasztár kisebb-nagyobb hallgatás után visszatér új dallal és/vagy albummal, az mindig emlékezetes. Ha két sztár teszi ezt egyszerre, akkor az egy egészen véletlen és különleges egybeesés, amire nagyon kevés példa volt eddig a népszerű zenék történelmében, tekintve, hogy a sztárok általában próbálják eltérő időben megjelentetni nagy durranásnak szánt anyagaikat, hogy ne vonják el egymástól a rivaldafényt.

1998. október 19. pontosan 20 éve volt, és ez a dátum azért különleges, mert ekkor nemhogy egy, de nem is kettő, hanem

5 gigasztár comebackelt egyszerre.

Annyira nagy nevekről van szó, hogy egészen biztosan ismeri ön is mindegyiküket, és valószínűleg az egyszerre megjelentetett 5 dal többsége is ismerős önnek. Alább mutatjuk, hogy melyik öt dalról van szó, aztán egy kicsit részletesebben is belemegyünk, hogy melyik miért számít poptörténelmi mérföldkőnek, ami önmagában is megérdemelné, hogy 20. évfordulójáról megemlékezzünk. Az 5 nagy visszatérés akkorát durrant, hogy az 5 dal rögtön az akkor még CD-eladásokat mérő brit slágerlista első 5 helyezését foglalta el, a következő, azóta is legendásnak számító, 5 új belépőből álló top5-ot alkotva. Az eladási hét utolsó napjára utaló, azaz 1998. október 25-i dátumot viselő teljes hivatalos slágerlistát itt vagy az alábbi képre kattintva tekintheti meg leesett állal.

A hivatalos brit slágerlista az 1998. október 19-25-ös hétre. Soha máskor nem fordult elő, hogy 5 előadó 5 új száma legyen az első 5 helyezett. Klikkeljen a képre a teljes listáért az officialcharts.com oldalon!
A hivatalos brit slágerlista az 1998. október 19-25-ös hétre. Soha máskor nem fordult elő, hogy 5 előadó 5 új száma legyen az első 5 helyezett. Klikkeljen a képre a teljes listáért az officialcharts.com oldalon!
Fotó: Official Charts Company
Távolról sincs vége, olvasson még

Kilépett néhány tag a Wellhellóból

tegnap, 08:28 Módosítva: 2018-10-19 09:11
1

Távozott néhány tag a Wellhellóból, de persze az együttes Fluor Tomiról és Diazról híres, ők pedig maradnak, szóval azért nem földindulásként fogja érzékelni a közönség ezt a változást. Fluor Tomi #elnök feliratú sapkát visel a fotón és elnöki közleménykét teszi közzé az erről szóló sajtóközleményt a Facebookon, amit alább ön is megtekinthet-elolvashat teljes egészében, mi csak a legfontosabb részletet emeljük ki alább.

A Wellhello, azaz Fluor és Diaz van, volt, lesz, maximum a színpadon zúznak mellettünk mások. Hogy mi történt? Az utóbbi évben egyre messzebb sodort az élet minket egymástól a brigád egy részével, és úgy éreztük, ez a kapcsolat már nem az igazi, „másfele változtunk”.

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Mihalik Enikő 25. szülinapi grillezésén ott volt Jay-Z

  tegnap, 07:42 Módosítva: 2018-10-20 00:40
  3

  Mihalik Enikő feltett magáról egy újabb, helyenként kellemesen kínos videót a Youtube-ra, amiben elmeséli többek között, hogy 5 tetoválásából 4 fehér, az ötödik pedig intimtetoválás, azaz csak akkor látszik, ha leveszi a bugyiját. Mihalik Enikőről kiderül továbbá, hogy nincs jogsija, hanem mindenhová tömegközlekedik, hogy a kedvenc étele a lencsefőzelék az iskolai menzáról, és hogy a 25. születésnapjára rendezett házibulin ott volt Jay-Z. A rappert a magyar modell hívta el a saját lakásához tartozó tetőteraszon rendezett grillezésre, és Jay-Z meg is jelent. Tekintettel arra, hogy Mihalik most 31 éves, ez 6 évvel ezelőtt történt.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  „Ha már vannak melleim, megmutatom őket” - gondolhatta Lily Allen és átlátszóba öltözött

  október 18., 16:21 Módosítva: 2018-10-18 16:31
  9

  Jól körbe is fotóztatta magát.

  1 dolog, amit nem biztos, hogy tudott Angelina Jolie és Brad Pitt házasságáról

  október 18., 15:50 Módosítva: 2018-10-19 14:20
  3

  Ha már megnéztük, hogy akiknek nem jött be a monogámia, akkor most mutatunk olyan párokat is, akiknek meg pont a nyitott kapcsolat tett be. Mert lehet, hogy Shailene Woodley szerint genetikailag képtelenek vagyunk arra, hogy egy ember mellet téljük le az életünket, illetve Hugh Grant szerint is ilyen csak a Bibliában van, közben azért azt is érdemes megjegyezni, hogy a poligámia sem való mindenkinek.

  Erre talán a legjobb példa a legnagyobb hollywoodi ex álompár: Angelina Jolie és Brad Pitt. Miért is? Hisz a válásukkal kapcsolatban leginkább az volt a téma, hogy Pitt ellen az FBI is nyomozni kezdett mert a kelleténél többet ivott és állítólag kicsit erőszakosan fegyelmezte meg gyerekét a magángépükön. Ez a része is igaz. De ezt megelőzően volt egy kisebb féltékenykedés is, amikor a színész a Szövetségesek című filmet forgatta. Akkor terjedt el a pletyka, hogy Brad Pitt összejött a másik főszereplővel, Marion Cotillarddal. És igen, a megcsalás már önmagában is elég indok szokott lenni a szakításra, de Brangelináék esetében volt valami, amiről nem nagyon szoktak beszélni:

  ők közben nyitott házasságban éltek.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Így nézne ki Cinthya Dictator, mint Jézus Krisztus

  október 18., 15:37 Módosítva: 2018-10-18 16:03
  0

  Korunk egyik legismertebb celebje a 2000 éve élt messiás bőrébe bújt. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Oka van annak, hogy még mindig nem házasodott össze Jason Statham és Rosie Huntington-Whiteley

  október 18., 14:03 Módosítva: 2018-10-19 15:11
  2

  Az ex-Victoria's Secret modell, Rosie Huntington-Whiteley már több mint nyolc éve él együtt Jason Stathammel, de még mindig nem házasodtak össze. Mondjuk van ilyen, lehet járni ezer évig is házasság nélkül, de a konvenciók kedvelői mindig fennakadnak azon, hogy ha egy párnak gyereke születik - nekik majdnem másfél éve jött világra a kisfiuk, Jack -, akkor mégis hol van már az a nyavalyás esküvő végre. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Emma Watson MEGINT bepasizott

  október 18., 12:02 Módosítva: 2018-10-19 15:14
  1

  Emma Watson szerelmi életéről lassan percről-percre kell tudósítanunk, ennyire gyors ütemben változik ugyanis.  Legutóbb arról számoltunk be, hogy szakított aktuális pasijával, a Glee című sorozat Sam Evans-ét alakító Chord Overstreettel, akivel a szomorú végkifejlet előtt csupán fél évet töltöttek együtt, azt is elég nagy titokban. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Jon Hammet már megint a farokméretével nyaggatják

  október 18., 11:34 Módosítva: 2018-10-19 11:52
  7

  Jon Hamm a Mad Men (Reklámőrültek) című sorozat főszereplőjeként vált sztárrá, és már akkoriban is többször kerengett az a téma az internet különböző bugyraiban, hogy a színésznek milyen nagy pénisze lehet. Mindezt nadrágon átsejlő dudorokra alapították az éles szemű rajongók, és most, hogy Hamm a Mad Men kreatorának új sorozatában, a The Romanoffsban is szerepet kapott, újra előkerült a farokméret kérdése is.

  Egy színésznek a lehető legtöbbet meg kell tennie azért, hogy promotálja a filmet vagy sorozatot, amiben szerepel, és ebbe, úgy tűnik, Jon Hamm esetében beletartozik az is, hogy a fáradhatatlanul vicceskedő James Corden egy undorítókajás játék közben megkérdezze tőle, hogy mekkora a pénisze. Nézze meg alább a pillanatot, ami valószínűleg nem fog bekerülni a televíziózás történelmének legmagasztosabb eseményei közé. Ha ön folyton a hazai adókon látható műsorok színvonalán kesereg, akkor most szólunk, hogy külföldön sem feltétlenül jobb a helyzet.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Michael Madsen nincs valami jó bőrben

  október 18., 10:37 Módosítva: 2018-10-19 15:14
  1

  Annyira rosszul volt legutóbb a Los Angelesi repülőtéren, hogy kerekesszékkel kellett közlekednie.

  Lola az új pasijáról: ennyire egy hullámhosszon még soha senkivel nem voltam

  október 18., 09:52 Módosítva: 2018-10-19 10:18
  2

  Lola nemrégiben betöltötte a harmincat, és úgy érzi, az élete tökéletes irányba halad. Új élethelyzetéről a Story magazinnak mesélt viszonylagos részletességgel, bár lehet, hogy annál még részletesebben, mint amit mi a Blikkben találtunk. Mindegy is, úgyis az a lényeg, hogy jelenleg iszonyú boldog, a karrierje remekül alakul, és olyan szerelmes, hogy ketté áll a füle tőle. 

   

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nyári Dia megmutatta kisfiát, és elmondta: nem gondolta, hogy ennyi áldozatot követel az anyaság

  október 18., 08:54 Módosítva: 2018-10-19 10:09
  5

  Ahogy az manapság a magyar celebek körében szokás, Nyári Dia is a Story magazinnak fedte fel, hogy három hónapos kisfiának, Zéténynek arca is van. Emellett persze sok egyéb dolgot megosztott anyaságával kapcsolatban, például, hogy bőven kellett neki idő ahhoz, hogy belássa, mennyi áldozattal jár a feladat, amellyel mindennap meg kell küzdenie. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Brigitte Nielsen először merészkedett emberek közé 4 hónapos babájával együtt

  október 17., 14:55 Módosítva: 2018-10-18 16:30
  1

  Eljött a nap, hogy az 54 éves celebnő végre megmutatta 5. gyerekét, Fridát.

  Eljegyezték Lady Gagát

  október 17., 11:36 Módosítva: 2018-10-19 08:10
  13

  A 32 éves énekesnő közel egy éve óta alkot egy párt korábbi menedzserével, Christian Carinóval.  Az eljegyzésről már hónapokkal korábban elkezdtek keringeni a pletykák, mivel Lady Gaga gyakran viselt egy rózsaszín gyémánt gyűrűt az ujján. Hétfőn viszont hivatalossá vált, amikor egy női magazin Nők Hollywoodban elnevezésű Los Angeles-i rendezvényén az énekesnő köszönő beszédében "vőlegényének" nevezte a 49 éves férfit, ezzel pedig elismerte, hogy eljegyezték.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Vajon Courteney Cox tényleg leszokott a plasztikáról, vagy ez csak elterelés volt?

  október 17., 11:25 Módosítva: 2018-10-18 16:03
  2

  Kaptunk néhány vadonatúj fotót Courteney Coxról, amelyek láttán felmerül a kérdés, hogy vajon küzd-e még plasztikázási gondokkal, vagy tényleg képes volt új életet kezdeni, ahogy azt annak idején magának és a rajongóinak is megígérte

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Celebek, akiknek nem jött be a monogámia

  október 17., 09:41 Módosítva: 2018-10-19 11:47
  2

  Vannak, akik szerint genetikailag képtelen vagyunk az örök hűségre. Ön mit gondol erről?

  Meglepően reagáltak az eljegyzésre MC Hawer menyasszonyának szülei

  október 17., 09:10 Módosítva: 2018-10-18 16:30
  55

  MC Hawer hétvégén megkérte 33 évvel fiatalabb barátnője, Fanni kezét. A hirtelen jött lépés nemcsak a köztük lévő jelentős korkülönbség miatt hírértékű, hanem azért is, mert a kapcsolatuk annyira friss, hogy még egy kibontott doboz tejnek sem volt ideje megromlania közben. Az 53 éves zenész és a 20 éves lány ugyanis csak szeptember elején jöttek össze, szerelmük mégis annyira erős, hogy ezek szerint gyorsan hivatalossá kell tenni, nehogy elmúljon. 

  A lánykérés részleteiről tegnap még nem lehetett tudni semmit, ma azonban azt írja a Blikk, hogy a páros plázázás közben tért be egy ékszerboltba, ahol valami hatalmas szerencse folytán találtak az ujjukra illeszkedő gyűrűt, tehát adta magát az élethelyzet, hogy MC Hawer féltérdre ereszkedjék, és megkérje a lány kezét. 

  Amikor reggel felkeltem, nem gondoltam, hogy menyasszony leszek délután, a spontán dolgok a legjobbak a világon

  - nyilatkozta a lapnak Fanni.

  mc hawer fanni
  Fotó: instagram/mc_hawer

  Ilyenkor joggal teszi fel a kérdést az ember, hogy a lány szülei mégis mit szóltak a fergeteges hírhez, hogy a már épphogy nem tinédzserkorú lányukat egy apjakorabeli híresség veszi feleségül hamarosan. 

  Nem szóltak semmit, csak mosolyogtak

  - nyilatkozta MC. Hogy mennyire volt őszinte az a mosoly, erről sajnos egyelőre nem tudunk beszámolni. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Perverz férfi zaklatta Kasza Tibor terhes feleségét

  október 17., 08:20 Módosítva: 2018-10-18 16:03
  12

  Kasza Tibor terhes felesége, Darai Andrea (Manker) kedden kivételesen a férje nélkül tette ki a lábát az utcára, majd vásárlás közben el is kezdte követni őt egy férfi. Állítólag ijesztően közel ment hozzá, és ízléstelen dolgokat suttogott a fülébe, írja a Blikk a TWN-re hivatkozva. 

  A dolgozók kiszúrták, hogy mi történik éppen, ezért megnyomták a pánikgombot, aminek annyi foganatja lett, hogy a biztonsági őrök elkísérték őt a kijáratig, tovább azonban már nem mentek, állítólag nem is mehettek volna. A nő ugyan eljutott az autójáig, de bepánikolt, és felhívta a férjét, hogy ő mondja meg, mit csináljon. Kasza Tibor azt tanácsolta neki, hogy szálljon be az autóba, és zárja magára az ajtót. Mindeközben a férfi kajánul mosolygott a nőre. 

  Őszintén mondom, megértem, hogy egy biztonsági őrt kötnek a szabályok, de azt gondolom, itt jönne az a minimális emberség, amit ez esetben hiába vártunk. Látják, hogy ott egy kismama egy zaklatóval a nyakában, és így is a pénztárosok vették észre, hogy baj van. Nem, nem várnám el senkitől, hogy egy ilyen helyzetben menjen ki a parkolóba karatézni, annyit azonban igen, hogy legalább néhány lépést tegyen, legalább addig ne hagyjon magára egy megtámadott nőt, egy kismamát, amíg nem győződik meg róla, hogy békében odaért az autójához, haza tud menni. Ennyi emberséget szeretnék csak kérni

  - mondta el a lapnak a zenész, aki feljelentést tett az ügyben. A rendőrök a biztonságikamera-felvételek alapján állítólag beazonosították a támadót. Darai Andrea sokkot kapott ugyan, de állítólag már jobban van. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Most végre megnézheti: így dolgozik Vajna Tímea

  október 16., 14:16 Módosítva: 2018-10-18 09:03
  8

  Vajna Tímea már többször bizonyította, hogy rettentő elfoglalt üzletasszony és influenszer. Ott van például a fánküzlete, amivel nemrég felvásárolta a konkurenciáját, közben a mínuszos gyémántüzletet is menedzselni kell, máskor egzotikus helyekre kell ellátogatnia, hogy imázsfilmeket forgattasson magáról, vagy a saját lábán álló húga fotóskarrierjét kénytelen egyengetni kicsit azzal, hogy vele fotóztatja magát. És arról még szót sem ejtettünk, mikor háziasszonyként vendégül kell látni Arnold Schwarzeneggert és Orbán Viktort egyszerre. Szóval sok a feladat, de milyen is az mikor Vajna Tímea ténylegesen dolgozik? Nos, erről posztolt az Instagramján, és mivel biztos, hogy ön is nagyon kíváncsi arra, hogy ez hogy néz ki, megmutatjuk mi is.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kezdheti pattogtatni a popcornt: újításokkal jön a ValóVilág 9

  október 16., 13:19 Módosítva: 2018-10-17 16:40
  6

  Most már éjszakára pontosan kiszámolhatja, hányat kell még aludnia a ValóVilág új évadig, ugyanis az RTL bejelentette, hogy a műsor november 4-én 17 órakor indul. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Mark Zuckerberg lányának nagyon cuki elképzelése van arról, mit dolgozik az apja

  október 16., 11:37 Módosítva: 2018-10-18 12:14
  9

  Mark Zuckerberg nagyobbik lánya, Max, decemberben lesz hároméves és mostanában már érdeklődik világ komoly dolgai iránt. Például foglalkoztatja az olyasmi, hogy a szülei mit is csinálnak, mikor nem vele vannak és úgymond dolgoznak. Vélhetően pedig már elégszer hallotta otthon a Facebook szót ahhoz, hogy megértse ennek köze lehet az édesapja munkájához és össze is rakta a képet:

  az ő apukája egy könyvesboltban dolgozik.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Nicole Kidman szerint Tom Cruise-zal kötött házassága mentette meg a szexuális zaklatásoktól

  október 16., 11:05 Módosítva: 2018-10-18 12:14
  4

  Múlt hétvégén lett egy éves a #metoo mozgalom, aminek a hatását már mérni is lehet. Az elmúlt hónapokban nagyon sok híres és nem híres nő állt elő a történetével, de még így is rengetegen vannak, aki még hallgatnak, vagy eddig hallgattak. Ilyen például Nicole Kidman is, aki a napokban a New York Magazine-nak beszélt a saját élményeiről, vagyis arról, hogy őt huszonéves, kezdő színésznőként elkerülték a zaklatások. Ám ezt csak annak tulajdonítja, hogy Tom Cruise felesége volt.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ezek az első fotók a gömbölyödő hasú Meghan hercegnéről

  október 16., 09:25 Módosítva: 2018-10-18 09:56
  13

  Harry herceg felesége már nem bújik irattartók vagy bő kabátok mögé.

  Pintér Tibort otthagyta a 20 éves barátnője, MC Hawer pedig elveszi 33 évvel fiatalabb csaját

  október 16., 08:08 Módosítva: 2018-10-17 15:02
  70

  Csupa csupa izgalom ez a kedd reggel, legalábbis szerelmi hírek szempontjából. Lesz itt dráma és boldogság, tartsanak velünk!

  Kezdjük először a sajnálatosabb hírrel: Fridánál betelt a pohár és elköltözött Pintér Tibortól - írja a Blikk. A lapnak a 20 éves lány elmondta: a döntés oka, hogy túl sok volt a feszkó köztük az elmúlt időben (ott volt például az ominózus élő adásban beszólós eset), és azt sem élvezte annyira, hogy a Kincsem Park egyik takaríthatatlan lovászlakában kellett laknia a Nemzeti Lovas Színház igazgatójával, örökös főszereplőjével, rendezőjével, hősszerelmesével, vagyis Pintér Tiborral.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Tavaly érettségizett gyöngyösi lány szerepelt a Burberry divatbemutatóján

  október 15., 14:44 Módosítva: 2018-10-17 11:58
  842

  Ismerkedjen meg egy feltörekvő magyar modellel a Highlight Modelügynökség sajtóközleményén keresztül! Íme a legfontosabb hír:

  Molnár Lilla egyedüli magyar modellként vett részt a Burberry divatbemutatóján olyan hírességek és szupermodellek mellett, mint Kendall Jenner, Irina Shayk, Lily Donaldson, Natalia Vodianova.

  Alább megnézhet néhány képet erről a bizonyos bemutatóról, mind Molnár Lilláról, mind fent említett külföldi kolléganőiről. Sőt, a burberrys képek előtt néhány korábbi fotót is mutatunk a magyar modellről.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Álljunk meg hat szóra! Bruce Willis és egy nylon zacskó!

  október 15., 13:31 Módosítva: 2018-10-17 09:12
  3

  Tekintse meg, amint az ismert színész egy műanyag szatyorral a kezében sétál az utcán!

  Melania Trump végre elárulta, kinek üzent az “Engem tényleg nem érdekel” kabáttal

  október 15., 13:00 Módosítva: 2018-10-17 10:19
  3

  Emlékeznek még Melania Trump jókora botrányt okozó, "Engem tényleg nem érdekel, hát téged?" kabátjára, amit a családjuktól elszakított gyerekek látogatása során viselt? A 39 dolláros dolláros ruhadarab elég nagy bakinak bizonyult, sokan kiakadtak rajta, bár igaz, hogy a kabátot a gyerekekkel való találkozáskor nem viselte, csupán az oda és a visszaúton. Az eset idén júniusban történt, négy hónapot kellett várni arra, hogy a first lady elárulja, hogy miért pont ezt a ruhadarabot viselte a látogatáskor. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Gesztesi Károly nőnek öltözve magas sarkúban topog és ogreként énekel

  október 15., 12:19 Módosítva: 2018-10-16 14:51
  21

  Elindult a TV2 legsikeresebb showja, "Az ország házibulija", amit mindenki Sztárban Sztárként ismer. Már a sajtótájékoztatón is lehetett sejteni, hogy itt minden Gesztesi Károly nőnek öltöztetésén fog múlni. Ha az lesz, akkor a térdcsapkodós röhögés garantált. Ez a recept már Gáspár Lacinál remekül bejött. És ez a poén most is ugyanúgy üt. Sőt! Úgy, hogy Gesztesi Károly és a nagy, csúf ogre, Shrek neve egybeforrt még egy plusz csavart is visz ebbe a sztoriba. Ez elsőre hibátlan, de félő, hogy ez lesz minden nevetés forrása több héten át. Csak ez. EZ:

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kecskés Enikő lett a Miss Universe Hungary idei királynője

  október 15., 11:03 Módosítva: 2018-10-17 11:28
  108

  A semmiből jött a hír, hogy a Miss Universe Hungarynek új királynője lett. Ez az a szépségverseny aminek a jogai már nincsenek Vajna Tímea kezében, de a Dorottya Diamond Palace gyémántüzleten keresztül még van némi köze hozzá. 

  2016-ban Bódizs Veronika képviselte Magyarországot a Miss Universe világversenyen. Aztán jött egy év szünet: 2017-ben nem volt Miss Universe Hungary. És most is csak egy Instagramra kitett posztból derült ki, hogy lett új szépségkirálynő. Két éve, amikor Vajna Tímeánál voltak a MUH jogai, akkor a férje tulajdonában lévő tévé, a TV2 adta az akkori szépségkirálynő-választás döntőjét. Most nem volt ilyen. A honlap szerint 15 lány közül választották ki azt, aki végül Miss Universe Hungaryként lehet ott a decemberi világversenyen. Ő pedig nem más, mint Kecskés Enikő.

  Távolról sincs vége, olvasson még