Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Gigi Hadid elárulta, mikor jött rá, hogy terhes

4 órája Módosítva: 2021.01.20 14:39
5

Gigi Hadid egy rajongó kérdésére Twitter-oldalán válaszolta meg, hogy mikor tudta meg, hogy első gyermekével terhes párjától, Zayn Maliktól. 

Igen, egy nappal a Tom Ford bemutató előtt tudtam meg, hogy terhes vagyok. Nagyon émelyegtem a backstage-ben. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Mihalik Enikő haját ruhavasalóval vasalta ki az édesanyja

6 órája Módosítva: 2021.01.20 13:01
5

Mihalik Enikő Insta-oldalán rajongói kérdéseire válaszolt, így megtudtunk róla néhány érdekes információt is. Kiderült például, hogy bár korábban cikkeztek arról, hogy a modell véglegesen Budapestre szeretne költözni, ez nem igaz, Mihalik úgy tervezi, néhány hónapon belül visszacuccol New Yorkba. A legmeghökkentőbb infónak azt értékeljük, hogy miután édesanyjával megnézték a Hajlakk c. 2007-es filmet, amiben az egyik szereplő haját ruhavasalóval egyenesítették ki, ők is kipróbálták otthon, és működött a módszer. 

forrás: Mihalik Enikő Instagram-oldala
forrás: Mihalik Enikő Instagram-oldala
Távolról sincs vége, olvasson még

Így látja a kutyája, macskája, kígyója, amit ön lát

6 órája Módosítva: 2021.01.20 13:32
5

Most gyíkká fogjuk változtatni, de semmi gond, elmúlik.

Kylie Jenner mikroszkopikus feje elég vicces

7 órája Módosítva: 2021.01.20 11:36
0

Van, amikor az instagramos dögösködés inkább vicces optikai csalódást eredményez, ez most szerintünk egy ilyen alkalom.

Ben Affleck Ana de Armasról készült életnagyságú posztere a kukában landolt

9 órája Módosítva: 2021.01.20 09:52
2

Nézze, hogyan próbálja egy közmunkás belegyömöszölni a színésznő életnagyságú papírmását belegyömöszölni egy kukába.

A Való Világ játékosai nagyon sokat káromkodnak, megbüntették őket érte

9 órája Módosítva: 2021.01.20 10:31
5

Új feladatot kaptak a Való Világ játékosai, amivel arra szerették volna megtanítani a lakókat, hogy minden kimondott szónak súlya van. A játékosoknak minden alkalommal, amikor káromkodtak, egy kézi- vagy lábsúlyt kellett magukra pakolniuk. 

Egy nőnek a szájából csúnya szavakat hallani nagyon visszataszító, úgyhogy örülök ennek a feladatnak

– vélekedett VV Fru a feladatról, de nem mindenki osztotta a véleményét, VV MOH például meg sem próbált változtatni rossz szokásán.

Egy idő után már vicces volt, mikor kaptam egymás után a figyelmeztető hangot, igazából fel sem tűnt. Én úgy vagyok vele, nagyon nem szeretnék ezen változtatni, mert én tényleg nem szoktam csúnyán beszélni

– nyilatkozott VV Moh a játékról, aki elmondása szerint családja előtt sosem káromkodik.  A feladat során az is kiderült, hogy VV Robi szerint VV Dani beszél a legcsúnyábban, VV Dani szerint pedig ez pont fordítva igaz.

Távolról sincs vége, olvasson még

VV Zsófit nem zavarja, hogy megváltozott a teste a terhessége alatt, több gyereket is szeretne

9 órája Módosítva: 2021.01.20 10:32
3

Pár nappal karácsony előtt írtuk meg, hogy a Való Világ 4. szériájában szereplő VV Zsófi gyermeket vár. A celeb most a Fókusznak beszélt terhességéről, elárulta azt is, hogy lányát Luca Annának fogják hívni. Az első keresztnevet VV Zsófi már kétéves korában kitalálta, az Annát pedig párja édesanyja után kapja majd a gyerek. A koronavírus miatti korlátozások miatt VV Zsófinak egyedül kell járnia a vizsgálatokra, amit bosszankodás nélkül tudomásul is vett, de szeretné, ha a szülésénél már enyhülne annyira a járványhelyzet, hogy párja is bent lehessen vele. 

Ami nehéz, hogy minden vizsgálatra egyedül kell mennem, nem jöhet velem senki, sem az apukája, sem az édesanyukám.  (...) Abban még reménykedem, hogy a szülésnél bent lehet mindenki velem a kórházban. Azt a három napot nem akarom teljesen egyedül eltölteni. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Rihanna guminőt csinált magából, hogy eladja a bugyijait

tegnap, 16:19 Módosítva: 2021.01.20 15:51
1

Egyik-másik képen egy óriási gyűrű is felcsillan az ujján. De a túlzsúfolt képeket látva nem könnyű a részletekre koncentrálni.

VV Merci szerint Liszt Ferenc énekes, Vivaldi pedig nő

tegnap, 14:24 Módosítva: 2021.01.20 14:39
90

A Való Világ játékosai egy könnyűnek tűnő műveltségi feladatsort kaptak, amiről aztán kiderült, hogy alaposan megizzasztja őket. A teszt egyik részében különböző zeneszerzők portréit mutatták meg, nekik pedig rá kellett jönni, kit látnak a képeken. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Kárpáti Rebeka: Narancsbőrös a combom, striás a fenekem, szabálytalan a fogam

tegnap, 12:57 Módosítva: 2021.01.20 00:40
30

Kárpáti Rebeka egy megdöbbentően őszinte poszttal, és egy, a striás combját ábrázoló képpel jelentkezik Insta-oldalán. Az influenszer célja az volt, hogy felhívja követői figyelmét arra, a közösségi oldalakon látott agyonpohotoshopolt képek nagyon megtévesztőek, és rossz hatással lehetnek másokra, testképzavarokat okozhatnak. Kárpáti saját példáját is elmesélte, leírta, hogy amikor Milánóba utazott, hogy modellkedjen, nem tudta valóra váltani terveit, mert 

túl alacsony voltam, túl széles csípőjű és egyáltalán nem voltam az a manöken alkat akiknek bezzeg tucatjába ütköztem szembesítésként minden áldott nap a castingokra menet. 

Röviden: nem volt elég jó, írja. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Schobert Norbert lányának modellkedés helyett inkább házasságot tanácsol, felesége mellé testőrt fogadott

tegnap, 11:19 Módosítva: 2021.01.20 13:22
40

A Blikk megkérdezett néhány hazai hírességet, akinek a gyereke modellkedéssel foglalkozik, hogy mit szólnak gyerekük ambícióihoz. A lap Schobert Norbertnek is feltette a kérdést, aki szerint a modellszakma egy problémás pálya, inkább lemezkészítést ajánl Scobert Larának, akit egyik fotózására édesanyja, Rubint Réka is elkísért, sőt ő maga beszélte rá lányát, hogy vállalja el a felkérést. 

Nem örülnék, ha modell lenne, és nem is annak készül, pedig voltak felkérései. Ez egy problémás pálya, csináljon inkább lemezt, vagy menjen férjhez egy rendes pasihoz. A modellkedés rengeteg utazással jár, fura emberek, fura szándékokkal. 

Schobert hozzátette, lánya több mindenben is tehetséges, máshol is helyt tudna állni, de ha a modellkedés mellett dönt, ő nem fogja visszahúzni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Miután szakított Ben Affleckkel, Ana de Armas frizurát váltott és lakást keres

tegnap, 08:47 Módosítva: 2021.01.20 12:49
7

Ahogy már korábban megírtuk, egy éve járás után szakított egymással Ana de Armas és Ben Affleck, akik apróbb súrlódásaik után rájöttek, hogy más életszakaszban járnak, és nem tudnak tovább békésen egymáshoz igazodni.  Armas, aki az utóbbi időben leginkább Mexikóban van családjával, egy barátnője Youtube-ra is feltöltött videóbeszélgetésében vett részt, innen derült ki, hogy sokkal rövidebb frizurára váltott. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ben Affleck és Ana de Armas szakítottak

január 18., 22:11 Módosítva: 2021.01.20 09:11
5

Azt írja az ETOnline, hogy Ben Affleck és Ana de Armas kapcsolata véget ért. A színészpár egy évig volt együtt, a lap forrásai szerint ugyanúgy voltak kisebb-nagyobb súrlódásaik, mint bármelyik párnak, de csak mostanra jutottak odáig, hogy már nem jó nekik, ami van.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kylie Jennert kiröhögték, mert szar a zuhany a 36,5 millió dolláros villájában

január 18., 17:17 Módosítva: 2021.01.20 11:34
11

Ha ez így megy tovább, lassan vízvezetékszerelési különkiadással fog jelentkezni a Velvet, dehát annyira nem történik mostanában semmi senkivel, hogy az emberek kénytelenek az olyan banális dolgokban is meglátni a viccet/sztorit, mint Kylie Jenner idő közben már automatikusan törlődött Instasztorija, amiben látszott a realitysztár fürdőszobája is. Az alábbi poszt mutatja, hogy egyes júzerek mit találtak szórakoztatónak a Kardashian-klán legfiatalabb tagja által megosztott videóban.

A sztorihoz tudni kell, hogy az Instán és realityken meggazdagodott, 23 éves híresség nemrég 36,5 millió dollárért vette meg ezt a villát Los Angeles szívében, a Holmby Hills nevű városrészben. 36,5 millió dollár csaknem 11 milliárd forintnak felel meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

Reagált Tóth Gabi a kirúgatós botrányra

január 18., 12:22 Módosítva: 2021.01.19 14:27
39

Nagyjából másfél éve történt az a sztori, ami egy cikk nyomán most az utóbbi napokban kapott nagyobb nyilvánosságot, és aminek nyomán Tóth Gabi énekesnőt olyan sokan támadták, többek között Baukó Éva is, hogy a neki címzett hozzászólások egyike (spoiler alert!) bekerült a kellemetlen kommentek kvízébe. A híresség, akinek tegnap, azaz vasárnap volt a 33. születésnapja, még december 29-én az Instáján említette ezt a sztorit, az azóta feldagadt botrányról most a Család.hu című oldalon vezetett blogjában jelentetett meg egy bejegyzést. A teljes, meglehetősen hosszú írást itt lehet elolvasni, a lényeget alább foglalom össze. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Puskás Peti nem sokkal az élő adás kezdete előtt mondta le a szombati Való Világ vezetését

január 18., 09:38 Módosítva: 2021.01.20 08:14
7

Szívesen olvasna egy-két friss és érdekes/szórakoztató rövidhírt hazai hírességekkel kapcsolatban? A következőkkel tudunk szolgálni ma.

VV Renátó történelmi kiesését Nádai Anikó vezényelte le szombat este az RTL II-n, Puskás Peti hiányzott, pedig ő is a Való Világ műsorvezetője. A Blikk derítette ki, hogy mi volt az anomália oka: egy gyomorrontás. A 36 éves zenész-műsorvezető valami rosszat evett, ezért nem volt képernyőképes szombaton, de már jobban van, és a héten fogja tudni folytatni a munkát.

A ValóVilág10 powered by Big Brother műsorvezetőinek felkészültsége és beosztása lehetővé teszi az ilyen fajta rugalmasságot, így egy ilyen változás nem okoz semmilyen fennakadást

– ez pedig egy részlet az RTL válaszából azzal kapcsolatban, hogy okozott-e gondot, hogy Puskás Petinek nem sokkal az élő adás kezdete előtt kellett lemondania a műsorvezetést, és Nádai Anikónak kellett beugrania.

Távolról sincs vége, olvasson még

Influenszerkedés itthon vs külföldön: ki nyerte ezt a hetet?

január 17., 18:01 Módosítva: 2021.01.19 12:09
13

Itt a vasárnap, és ezt a hetet is egy heti trenddel zárjuk. A Velvet több, mint 10 éve rendszeresen megjelenő divatösszeállításában hol hazai, hol külföldi hírességek öltözködését figyeljük, de most arra gondoltam, ne válasszuk folyton ketté ezt a két kategóriát, sőt, érdekes lenne egyszer összehasonlítani a magyar instasztárok stílusát a világ minden táján ismert celebekével. Kiválasztottam ezért három-három különösen szexi posztot erről a hétről hazai, illetve külföldi instagramozóktól: önnek melyikük posztja tetszik a legjobban? Kíváncsian várjuk, ki kapja a legtöbb voksot!

Távolról sincs vége, olvasson még

Mihalik Enikőnek nincs jogosítványa (még) és egyéb hírek az Instagramról

január 17., 17:26 Módosítva: 2021.01.19 07:59
1

Mihalik Enikő a hétvégét szülővárosában, Békéscsabán töltötte, és a modell hazafelé a vonaton ülve kérdéseket fogadott a követőitől. Valaki rögtön azt kérdezte a Nicsak, ki vagyok második helyezettjétől, hogy miért MÁV-val közlekedik, amire a következő volt a válasz egy automatikusan eltűnő instasztoriban:

Nincs még meg a jogsim. Hosszúra húzódó karácsonyi vezetőszünetet tartottuk az oktatómmal. Legközelebb már csak a vizsga előtt megyek gyakorolni, aztán csüccs az új BMW-be.

Távolról sincs vége, olvasson még

Matthew Perry részegen nem vette észre, hogy M. Night Shyamalan helyett egy rajongóval bulizik

január 17., 15:53 Módosítva: 2021.01.19 12:09
6

Matthew Perry régóta nyíltan beszél arról, hogy egy időben nagyon súlyos alkohol- és drogproblémákkal küzdött, és még 2016-ban osztott meg egy sztorit M. Night Shyamalan filmrendezővel kapcsolatosan Graham Norton talkshow-jában, amit a Hatodik érzék rendezője most meg is erősített, valamint kiegészített egy igen fontos részlettel.

A Jóbarátokból ismert színész az alábbi, 2016-os videóban mesél el egy sztorit, ami 1999-ben, a frissen megjelent Hatodik érzék hatalmas sikerének idején esett meg. Perry azt mondja, ekkor találkozott a hirtelen jött világsikernek örvendő, indiai származású rendezővel egy celebeseményen. Jót beszélgettek, majd a vígjátéksorozatból Chandlerként ismert színész illuminált állapotban azt javasolta, hogy menjenek át egy másik bárba.

Ezen a másik helyen folytatták is a partizást egyre jobb hangulatban, és Perry azt mondja, úgy érezte, tévésztárból végre mozisztár lesz majd belőle, hogy ennyire összehaverkodott egy filmrendezővel. Javasolta is, hogy dolgozzanak majd együtt, de erre egy értetlen grimasz volt a válasz, amit nem tudott mire vélni. Nem sokkal később Perryt a barátai tájékoztatták arról, hogy az illető, akivel a színész ilyen jól szórakozott, nem M. Night Shyamalan volt, csak egy ismeretlen, de szintén indiai származású férfi.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ritka fotó: íme Kate Moss fiatal anyukaként, amint kislányával játszik

január 17., 15:00 Módosítva: 2021.01.19 11:22
1

Tegnap volt Kate Moss 47. születésnapja, és a legendás modellt lánya, Lila Grace Moss az alábbi poszttal köszöntötte az Instagramon.

Minden idők legboldogabb születésnapját kívánom, annyira szeretlek!

– írja Lila Grace Moss édesanyjának egy olyan fotó mellé, amilyet relatíve ritkán látunk minden idők egyik legbotrányosabb életű manökenjéről. Az alábbi fényképen Kate Moss fiatal anyukaként kislányával játszik, a fotó valamikor 2004 táján készülhetett.

Távolról sincs vége, olvasson még

VV Renátót még VV Gábornál is jobban utálták a nézők, derült ki a kiszavazáskor

január 17., 14:14 Módosítva: 2021.01.18 22:20
65

VV Renátó egy elég markáns alakja volt az idei Való Világ-szériának, de a múlt idő azóta indokolt, hogy a szombat esti kiszavazóshow-ban a villa fodrásza távozni kényszerült. Renátó szexelt is a műsorfolyam során, de a nézők ellenszenvét valószínűleg vitázási stílusával váltotta ki, az alábbi videó mutat egy kis ízelítőt, elsősorban VV Moh-val való konfliktusaira koncentrálva, hiszen Renátó őt hívta ki párbajozni és vele szemben maradt alul a szavazáskor.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lakatos Márk szerelmes lett Kucsera Gáborba Frei Tamás műsorában

január 17., 12:05 Módosítva: 2021.01.19 09:51
2088

Az Apák a pácban Kis Csaba, Kucsera Gábor és Meggyes Dávid közös videósorozata a YouTube-on, és a legfrisebb rész vendége Lakatos Márk, aki elsősorban afrikai utazásáról beszél főzés közben – amiről egyébként új videót jelentetett meg saját csatornáján. Az utazáson kívül szóba kerül azonban A sztárok a fejükre estek című, Frei Tamás által vezetett műsor is, amiben annak idején együtt szerepelt Lakatos Márk és Kucsera Gábor: a stylist/műsorvezető elsőnek esett ki a vetélkedőből, míg a kajakozó, aki nemrégA Farm VIP-ban is szerepelt , megnyerte a versenyt.

Lakatos Márk az alábbi videóban egyszer csak előáll a farbával: elmondja, mennyire szerelmes lett a műsor készítése alatt Kucserába, aki tudta is, játékostársa mit érez iránta: Hozzáteszik erre a többiek, hogy ebben az időszakban elég sokan voltak, akik belehabarodtak a sportolóba. Lakatos Márk mindenesetre azt mondja, hogy miután kiesett, hazafelé végig sírt a repülőn.

Távolról sincs vége, olvasson még

Meglett a jogsija, dalt írt róla, ez lett 2021 első gigalságere

január 17., 10:28 Módosítva: 2021.01.18 15:59
6

A múlt héten meglett a jogsim, ahogy mindig is emlegettük, mert úgy örültél, hogy végre el tudok menni hozzád kocsival

– így kezdődik bizonyos Olivia Rodrigo új dala, a Drivers License. A címben kiemelt jogosítvány azonban túl későn érkezett: a számban elmesélt sztori szerint a kapcsolatnak addigra végre lett, mire az énekesnő önállóan autózhatott volna. Olivia Rodrigo 17 éves, és a fene tudja, miből tudta előre, hogy ennyi embert érdekelni fog, hogy mi van a jogsijával, de igaza lett: ez a dal messze 2021 eddigi legnagyobb slágere, de már most sok kritikus az év dalaként említi. A Spotify-on a héten kedden kb. 17 milliószor hallgatták meg ezt a dalt, ami teljesen rekord: a karácsonyi dalokat leszámítva még soha egy számmal se fordult elő, hogy egyetlen nap alatt 17 milliószor hallgatták volna meg.

Hát hallgassa meg most ön is ezt a klasszikus hangszerelésű, érzelmes, szakítós számot, íme a klipje.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kellemetlen kommenteket mutatunk, tippeljen, melyiket melyik magyar híresség kapta!

január 17., 09:08 Módosítva: 2021.01.18 22:19
1

Jimmy Kimmel műsorában régóta hagyomány, hogy hírességeknek szóló gonosz tweeteket olvasnak fel azok a celebek, akiknek a beszólást címezte a felháborodott júzer.

Gondoltam, legyen hasonló a Velveten is, de kvízben!

Nálunk a Twitter nem igazán vált a celebekkel való kommunikáció csatornájává, úgyhogy inkább az Instagramot használtam, és onnan gyűjtöttem ki 10 magyar híresség egy-egy posztja alól egy-egy kellemetlen kommentet. Alább a játékot indító linkre kattintva ezeket a hozzá-, illetve beszólásokat olvashatja el, és lehet tippelni, hogy melyiket kinek szánták. Ennyi a játék, de mielőtt hozzákezdenénk, érdemes idézni George Clooney-t, aki nemrég figyelmeztetett, hogy senkinek nem okos dolog beszólni, de a legfőképpen Chrissy Teigennek nem. Ön se szólogasson be se celebeknek, se másoknak a közösségi médiában: amint látja, megteszik ezt sajnos ön nélkül is éppen elegen!

És még egy figyelmeztetés: a beszóló kommentek értelemszerűen időnként trágár kifejezéseket is tartalmaznak, így a játék közben találkozni fog majd néhány csúnya szóval.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hugh Grant már nem is emlékszik az Igazából szerelemre

január 16., 13:40 Módosítva: 2021.01.18 12:31
12

AReszkessetek, betörők! után talán a 2003-ban bemutatott Igazából szerelem a legtöbb ember kedvenc karácsonyi filmje. Akármennyire is népszerű a film, Hugh Grant, aki az egyik főszereplőt alakította benne, már arra sem emlékszik, hogy pontosan miről szólt a sztori. A színész a DigitalSpy-nak nyilatkozott arról, hogy eléggé megkoptak az emlékei. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Lehet, hogy Jennifer Lopez új klipje tele van szimbólumokkal, de az sokkal feltűnőbb, hogy tök pucér benne

január 16., 12:06 Módosítva: 2021.01.18 15:18
2

Megjelent Jennifer Lopez legújabb dalához, az In The Morninghoz készült videóklip. Az énekesnő Instagram-oldalán már megosztott néhány kulisszák mögötti felvételt a kisfilmről, és a művészi koncepcióról is elárult ezt-azt.

A klip tele van szimbólumokkal. A kisfilm egy sötét, egyoldalú kapcsolatról szól, és arról, amikor ráébredsz, hogy senkit sem tudsz megváltoztatni... kivéve magadat. Növessz szárnyakat, és sétálj el bárkitől és bármitől, aki vagy ami nem tudja értékelni mindazt, amit adni tudsz neki. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Kate Bosworth több mint 20 éve készült fotókat posztolt magáról és Chris Evansről

január 16., 11:16 Módosítva: 2021.01.18 11:52
3

Kate Bosworth nosztalgikus hangulatba került és több mint két évtizeddel korábban készült fotókat posztolt magáról és színészkollégájáról, Chris Evansről. A sztárok a 2000-ben bemutatott a The Newcomers c. drámában szerepeltek együtt, valószínűleg ennek a forgatásán készülhettek az alább látható fotók. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Kate Winslet a Titanic után annyi kritikát kapott, hogy elgondolkodott azon, hogyan tovább

január 16., 10:25 Módosítva: 2021.01.17 18:16
3

Kate Winslet karrierjének az első nagyobb lökést az 1997-es Titanic adta, a filmbéli szerepléséért Oscar- és Golden Globe-díjra is jelölték. A színésznő mégsem emlékszik vissza annyira boldogan a filmre, vagy legalábbis az azutáni napokra, hónapokra, amikor az angol sajtó darabjaira szedte alakítását. Winslet Marc Maron podcastjában beszélt ekkori élményeiről. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Pásztor Anna a megélhetéséért táncolt a Dancing With The Starsban, adósságait fizette ki a gázsiból

január 16., 09:17 Módosítva: 2021.01.18 09:53
51

Pásztor Anna a Blikknek adott interjújában a tavalyi karácsonyukról beszélve elárulta, hogy két gyermekének, a 7 éves Benjinek és az 5 éves Zoénak nem a Jézuska hozza az ajándékot, hanem ők maguk készítik el a meglepetéseket, mivel kisfia már egyéves korában rájött, hogy apja öltözött be Mikulásnak, félt is a nagyhasú, szakállas figurától, úgyhogy nem is erőltették tovább a mikulásozást. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Jessica Alba lánya egy iskolatársától tudta meg, hogy anyukája híres, kiborult

január 15., 16:50 Módosítva: 2021.01.17 15:06
4

Ellen DeGeneres koronavírusos volt, talkshow-jában a házigazda egy ideje bizonyos Stephen „tWitch” Boss, ő interjúvolja meg az alábbi videóban Jessica Alba színésznőt. A 39 éves színésznő többek között a gyerekeiről is mesél, azt mondja, csak annyit mondott nekik a munkájáról, hogy a The Honest Company nevű, háztartási cikkeket, illetve kozmetikumokat gyártó cégnél dolgozik. A gyerekek közül a legidősebb most 12 éves, és amikor a kislány, Honor elsős volt, egy iskolatársától tudta meg az igazat saját édesanyjáról.

Távolról sincs vége, olvasson még