Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Instahíradó: Vajna Tímea Malibuból Hawaii-ra ment szexizni

4 órája Módosítva: 2021.06.16 15:55
0

Ha ön rendszeresen nézegeti az Instahíradókat a Velveten, bizonyára megfigyelte, hogy van néhány olyan női instagramozó, akiktől rendszeresen szemlézünk attraktív kontentet. Az alábbi összeállításban többen is újra felbukkannak közülük, de természetesen mindannyian friss fotókkal!

Vajna Tímea vasárnap még Malibuból jelentkezett be, napozás közben fotózta le magát.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tedd be! - íme VV Merci, vagyis Cedes első dala

7 órája Módosítva: 2021.06.16 13:11
0

Nemrég óta lehet tudni, hogy a Való Világ legutóbbi évadában szerepelt Balázs Mercédesz utat engedett a késztetésnek, hogy zenei pályára lépjen. Íme az első megtett kilométer, a Tedd be!amelynek köszönhetően az is kiderült, hogy a művészneve helyesen: Cedes.

Távolról sincs vége, olvasson még

„Hatalmas gázsival járó” tévés szereplést mondott le Schobert Norbert édesanyja betegsége miatt

8 órája Módosítva: 2021.06.16 11:53
0

Kérjük, olvassa el szeretettel a mai hírösszefoglalót! Alább Magyarországon széles körben ismert személyekkel kapcsolatos érdekességeket-információkat olvashat.

Schobert Norbert arról nyilatkozott a Blikk című lapnak, hogy cukorbetegségben szenvedő édesanyjánál nemrég pajzsmirigydaganatot találtak. Az egész család megijedt, feszülten várták a szövettan eredményét, erről így nyilatkozik az Update márka tulajdonosa:

Amíg nem jött meg az eredmény, hetekig nem aludtam. Egy hatalmas gázsival járó, egy hónapra szóló tévés felvételt is lemondtam, amikor kiderült ez az egész.

A helyzetet tovább nehezítette, hogy Schobert felesége, Rubint Réka nemrég vesztette el az édesanyját, de ezúttal szerencsére az lett a vége, hogy jó hírt kaptak: a daganat csak egy nyirokcsomó-ciszta volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Heidi Klum szexi drukkolása sajnos nem volt célravezető

9 órája Módosítva: 2021.06.16 11:54
0

Heidi Klum a tegnapi német-francia meccs előtt elég egyértelmű jelét adta annak, hogy a hazai csapatnak drukkol, tette mindezt egyrészt az alábbi formában:

Távolról sincs vége, olvasson még

Cristiano Ronaldo dollármilliókat bukott a Trump Towerben vett lakásával

tegnap, 17:15 Módosítva: 2021.06.15 17:43
0

Cristiano Ronaldo nagy összeget bukhat a New York Post szerint, ha egyáltalán sikerül a közeljövőben eladnia a Trump Towerben 2015-ben vett lakását. Annak idején 18,5 millió dollárért (5,34 milliárd forint) vette meg, négy évvel később pedig arra jutott, hogy inkább eladná. Azóta sem sikerült neki, mostanra pedig már csak 7,75 millió dollárt kérne érte (2,23 milliárd forint). Itt nézheti meg a hirdetést.

Távolról sincs vége, olvasson még

Metzker Viktória csipkés szettben pózol a jakuzziban és egyéb szexi fotók

tegnap, 15:45 Módosítva: 2021.06.15 17:32
0

Mai Instahíradónk szereplői újra hazai nők. Ahogy melegszik az idő, úgy kerülnek elő a bikinik és a lenge ruhák, az ilyeneket tartalmazó posztok közül szemezgettünk, íme az eredmény. 

A nemrég menyasszonnyá vált Metzker Viktória rendszeres szereplője az Instahíradónknak. Most újabb szexi képpel jelentkezett: egy fekete csipkés felsőben és hozzá illő fekete bugyiban ült be a jakuzziba.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ritkaságszámba menő Adele-észlelés: az énekesnő részt vett a Grenfell-megemlékezésben

tegnap, 15:09 Módosítva: 2021.06.16 15:51
0

Adele, az énekesnő tavaly októberben szerepelt a Saturday Night Live című műsorban, és azóta összesen kettő nyilvános szereplése volt azt leszámítva, hogy a válásáról cikkeztek a lapok. Adele egyrészt januárban megemlékezett az Instagramon arról, hogy 21 című albuma 10 éve jelent meg, aztán május elején saját születésnapja alkalmából tett ki egy posztot ugyanoda. Ennyi. Úgy is fogalmazhatunk, hogy a 33 éves énekesnő jó ideje a nyilvánosságtól elvonulva él.

Most azonban tett egy újabb kivételt, és ezúttal nem csak instaposztban adott magáról életjelet, hanem egy videóüzenetet küldött elsősorban a 2017-es londoni Grenfell-katasztrófa áldozatainak-károsultjainak, illetve másodsorban az egész világnak. Emlékezetes, hogy a tűzeset következtében pontosan 4 évvel ezelőtt 72 ember veszítette életét, és hogy Adele kezdettől fogva a szívén viselte az ügy alakulását.

Távolról sincs vége, olvasson még

Britney Spearst katatónra gyógyszerezték az X Factorben

tegnap, 14:00 Módosítva: 2021.06.15 16:02
0

Louis Walsh ír zeneipari menedzser egy interjúban nemrég arról beszélt, hogy amikor 2012-ben Britney Spearsszel dolgozott az amerikai X Factor című tévéműsorban, az énekesnő olyan sok gyógyszert szedett, hogy még egyenesen ülni is nehezére esett. Az Irish Independentnek kétnapi tapasztalata alapján számolhatott be – ennyi időre ugrott be Simon Cowellt helyettesíteni a Kansas Cityben tartott meghallgatásokra. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Istenes Bence a magyar focit parodizálja, Dér Heni szoptat új klipjében

tegnap, 11:23 Módosítva: 2021.06.16 18:19
0

Íme a legfrissebb, hazai vonatkozású hírek-érdekességek, amelyek egy-egy országszerte ismert személyiséghez kapcsolódnak. Két videóklippel kezdjük!

Friss klipet tett fel kedd reggel Istenes Bence a YouTube-csatornájára Richyke előadónévvel. A kissé mulatós beütésű dal címe az, hogy Gólkirály – a Velvet egy lapozgatóval készült a mai portugál-magyar meccsre, Istenes Bence meg az alábbi videóval. A futballozás közben nemrég komoly balesetet szenvedett műsorvezető a Gólkirályban a hazai labdarúgás világát parodizálja műbajusszal és olyan kiszólásokkal, mint például:

A labda mögött áll a falu bikája

De Dzsudzsáknak kifogyott a benyája

Istenes a dalnak nemcsak énekese, hanem társszerzője, társszövegírója és kreatív producere is egyben, a zenét Somogyvári Daninak, a szöveget Eckünek köszönhetjük még rajta kívül, de szintén „sokat segített” Csobot Adél és Fluor Tomi is. Hát íme.

Távolról sincs vége, olvasson még

Jön egy új Spice Girls-dal

június 14., 16:57 Módosítva: 2021.06.16 11:49
0

2007 óta először fog új dalt kiadni a Spice Girls: a Feed Your Love július 9-én jelenik meg, és mindegyik egykori tag énekel benne, Victoria Beckhamet is beleértve – írja a Daily Mail.

Távolról sincs vége, olvasson még

Forgatási képek: Anne Hathaway rémisztően összezúzott arccal jár-kel New Yorkban

június 14., 16:08 Módosítva: 2021.06.16 11:53
0

A lapozgatóban nem spoilerezünk, de elrejtettük a választ, hogy mi történt vele - ön dönt, hogy megismeri-e a sztori ezen részét.

Vajna Tímea elmondta, miért nem tud még gyereket vállalni

június 14., 13:37 Módosítva: 2021.06.16 11:49
0

Vajna Tímea az Instagram-oldalán reagált egy ma megjelent cikkre a magánéletével kapcsolatban. A Blikk azt állítja, hogy a híresség barátai értetlenül állnak az előtt, miért nem vállal gyereket, mellyel szerintük csak árt a kapcsolatának. Az üzletasszony egy posztban mondta el, hogy ez nem igaz, sőt kiderült, hogy komoly egészségügyi problémákkal küzd. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Tücsi bikiniben vállalja a striás hasát, Pokorny Lia pedig meztelen egy réten

június 14., 12:42 Módosítva: 2021.06.16 15:55
0

A Mai Instahíradónkban hazai híres nők mutatják meg, hogyan élvezik a jó időt!

Távolról sincs vége, olvasson még

Hunyadi Donatella második lett egy nemzetközi énekversenyen és további hírek

június 14., 10:51 Módosítva: 2021.06.15 16:02
0

Indítsuk a hetet érdekes hírekkel hazánk hírességeiről!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kate Moss tetoválni tanul egy magyar mestertől

június 14., 09:59 Módosítva: 2021.06.15 14:07
0

Kate Moss tetoválni tanul, hogy a Glastonbury fesztiválon már munkába is állhasson – írja a Mirror. A lap a szupermodell régi barátjával, egyben tetoválómesterével, Daniel Casone-nal készített interjút, ebből derül ki, hogy Moss nemcsak felkérte, hanem már rajzolt is rá.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tóth Gabi talán nem is tudja, mennyire aktuális trendbe nyúlt bele szentendrei képeivel

június 13., 14:16 Módosítva: 2021.06.16 11:53
0

A múlt hét végén Tóth Gabi énekesnő Szentendrén készült képeket posztolt magáról, amiken egy Sugarbird-szettet visel. A népies minták felhasználása modernebb szettekhez ugyan már évek óta trend, szembetűnő azonban egy kiegészítő, ami a héten aztán máshol is szembejött, és amiről némi kutatómunka után meg lehet állapítani, hogy idén tavasszal-nyáron kifejezetten friss trendnek számít. Nézzük Tóth Gabit és még öt példát, alul lehet közülük kedvencet választani!

Igen, a fejkendőről lesz szó ebben a heti trendben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Madonna fia földig érő ruhában vonult és Queent énekelt

június 13., 08:48 Módosítva: 2021.06.15 17:43
0

Madonna fia, David Banda két Instagram-videóban mutatta be modellsétáját és énektudását.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tényleg közönségesebbek lettek a celebnők? Íme sok kép és 3 eldöntendő kérdés

június 12., 09:32 Módosítva: 2021.06.15 12:47
0

Mellek mellé kuponkód, pózolás tangás fürdőruhában és indokolatlan enyelgős képek - ön lát tendenciát a jelenségek mögött? És tetszik?

Kanye West tavasz óta űzte Irina Shaykot, akinek jól jön ez a felhajtás

június 12., 09:17 Módosítva: 2021.06.15 09:04
0

Kicsit több mint két hete számoltunk be arról az akkor egészen életszerűtlennek tűnő pletykáról, hogy Irina Shayk és Kanye West a barátinál mélyebb érzéseket táplálva egymás felé találkozgatnak. Akkoriban olvasóink is inkább úgy vélték (a szavazás szerint), hogy nem hisznek ennek az értesülésnek, ehhez képest a két nevezett személy már túl van egy közös franciaországi utazáson, és bár továbbra sem kommentálják kapcsolatuk mineműségét, nem is tagadják, hogy valami lenne köztük.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kate Hudson 80 perc szexet helyezett kilátásba, mert rájött, hogy az is edzés

június 11., 13:12 Módosítva: 2021.06.13 08:51
0

Kate Hudson posztolt egy videót az Instagramjára, amelyben közölte, hogy most eltűnik vagy egy óra húsz percre, mert egy appból (ami a WW diétás életmódprogramhoz tartozik, amit ő is követ) megtudta, hogy ez remek testedzésnek számít (hat pontot kap ennyi enyelgésért).

Távolról sincs vége, olvasson még

Dallos Bogi szexi nővérkének öltözve debütál a színpadon

június 11., 11:48 Módosítva: 2021.06.14 11:59
0

Instahíradónk mai részében magyar híres nők fotóival készültünk. Ezzel a képösszeállítással kívánunk minden olvasónknak jó hétvégét! 

Távolról sincs vége, olvasson még

Weisz Fanni párja megmentette a kiskutyája életét

június 10., 17:09 Módosítva: 2021.06.12 10:06
0

Háziállataink fontos szereplői az életünknek. Sokan családtagként tekintenek rájuk, például Weisz Fanni hallássérült modell is, aki Szőlőke nevű kutyájáról osztott meg egy ijesztő történtet. Az alábbiakat egy sajtóközleményből közöljük, amelyet a Kutyával a vörös szőnyegen nevű gála szervezőitől kaptunk.

Távolról sincs vége, olvasson még

David Beckham H-szendvicset csinált Harper Beckhamnek

június 10., 16:51 Módosítva: 2021.06.12 10:06
0

Victoria Beckham gyakran szokta égetni a férjét az Instagramján, de most nem ez a helyzet, hanem épp az ellenkezője: egy jófejséget osztott meg, csak valamiért nem permanens posztban, hanem automatikusan eltűnő Instasztoriban, de mi azért kimentettük önnek a lényeget, mert ezt érdemes megőrizni az utókornak. (Plusz nem fair, hogy Victoria Beckham a cikiségeket maradandóra teszi ki, a jófejségeket viszont úgy, hogy holnapra már nyomuk sincs. Bár mondjuk van benne realizmus, mert Victoria Beckham nélkül is nagyjából így működik az internet, sőt a Tetris című játék, illetve az egész élet is: ha az ember jól megcsinál valamit, az szinte egyből eltűnik és feledésbe merül, a hibák viszont megmaradnak és folyamatosan halmozódnak.)

David és Victoria Beckham legfiatalabb gyereke, egyben egyetlen lánya a 9 éves Harper Seven Beckham, aki a fenti 2019-es fotón édesapjával egy focimeccs megtekintése közben látható. Valamelyik nap a 46 éves volt futballista csinálta lányának az iskolai ebédet, és bár az aznapi ebédmenü csak egy szendvics lett Harper számára, az nem egy akármilyen szendvics, hanem egy H-szendvics.

Távolról sincs vége, olvasson még

Palvin Barbi csipkeruhárában és bőrcsizmában csábít és további szexi képek

június 10., 16:07 Módosítva: 2021.06.12 10:06
1204

A mai Instahíradóban magyar hírességeket válogattunk össze, akik vagy egy kampány kedvéért, vagy a nyári forróság miatt szabadultak meg a ruháiktól. 

Palvin Barbara rendszeres szereplője ennek a rovatnak, nemrég például akkor írtunk róla, amikor könnyűbúvárkodott, de azt is publikáltuk, amikor pici fehér topban szexizett az Instagramon. Most az L'Officiel Italia magazin fotózása miatt került be ebbe a válogatásba. A modell a pózoláson kívül az egyik képen egy Prada táskában turkál.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ma lenne 100 éves Fülöp herceg – II. Erzsébet rózsával, mi fotóösszeállítással emlékezünk rá

június 10., 14:26 Módosítva: 2021.06.12 10:06
0

A brit királynő áprilisban elhunyt férje ma 100 éve született: özvegye egy erre az alkalomra nemesített rózsát vett át tegnap, ma elzárkózott a Buckingham-palotában.

Rupert Grinték felvettek egy hatalmas veszekedést

június 10., 12:37 Módosítva: 2021.06.11 17:15
0

Forgatási fotók: az egykori Ron Weasley a Sírhant művek egykori sztárjával vitázik egy hatalmasat, miközben a Trónok harca egykori sztárja megkövülten áll.

Schobert Norbert 15 milliós kártérítést fizetett, Gáspár Evelin felvállalja, hogy magamutogató és más hírek

június 10., 11:00 Módosítva: 2021.06.12 09:44
0

EBBEN A POSZTBAN HAZAI HÍRESSÉGEKRŐL OLVASHAT FRISS INFORMÁCIÓKAT, ÉRDEKES VAGY FONTOS DOLGOKAT. 

Ahogy korábban mi is megírtuk, 2013-ban több DJ és zenész azért követelt több százmillió forintnyi jogdíjat Schobert Norberttől és Rubint Rékától, mert a házaspár elmulasztott jogdíjat fizetni DVD-iken hallható zenékért. A dabasi bíróság végül 2020 őszén bűnösnek találta az üzletembert, aki összesen 15 millió forint kártérítést fizetett. A kiadók ennél jóval több pénzt szerettek volna, de az ügyészség úgy ítélte meg, hogy az esetek többsége elévült, így végül csak három DVD esetében vizsgálták a jogsértést – írta meg a 24.hu. A lap megkereste a fitneszgurut, aki azt nyilatkozta, boldog, hogy egy nyolc éve húzódó eljárás lezárult.

Mindent kifizettem, amit kiszabtak rám és mindenkinek jó egészséget kívánok

– közölte, majd hozzátette, ennél többet nem szeretne nyilatkozni, amíg le nem zárul a kamatok megfizetésével kapcsolatos jogvita.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ledérségi sorrendbe állítottuk Rosie Huntington-Whiteley új fehérneműkampányának képeit

június 10., 09:54 Módosítva: 2021.06.11 15:12
0

Jason Statham 34 éves menyasszonya megint azt csinálta, amiben a legjobb.

Bár válnak, Kanye West szülinapján Kim Kardashian azt írja, egész életében szeretni fogja őt

június 9., 18:20 Módosítva: 2021.06.11 15:12
0

Június 8-án volt Kanye West rapper 44. születésnapja, és az alkalom több okból is szenzáció lett. A híresség az utóbbi időben a Gap nevű divatcéggel dolgozott együtt, és a legújabb innovatív kreációja az alábbi, elöl becipzározhatatlan dzseki. A Daily Mail azt írja, hogy a West születésnapján piacra dobott kabát 200 dollárba, azaz kb. 58 000 Ft-ba kerül, és hogy még aznap eladták belőle az összeset.

Távolról sincs vége, olvasson még