Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Az 50. évfordulóját ünneplő Mariah Carey 12 évesnek érzi magát

4 perce Módosítva: 2020.03.30 09:55
0

Az 50 az új 30, legalábbis ezt a következtetést tudjuk levonni Jennifer Lopez és egy másik szexi kolléganője példáján. Ezúttal Mariah Carey-n volt a sor, hogy félévszázadossá nyilvánítsa magát. Az énekesnő a házi karanténra való tekintettel otthon ünnepelt, 8 éves ikreivel, Moroccannal és Monroe-val. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Tom Hanks közösségi oldalán jelezte, hogy túl vannak a nehezén

15 perce Módosítva: 2020.03.30 09:55
0

Tom Hanks Twitteren üzent rajongóinak, túl van a koronavíruson, visszautazhatott feleségével együtt Los Angelesbe, egyelőre nem is mennek onnét sehova. Biztos, ami biztos.

Távolról sincs vége, olvasson még

Magyar hírességek, akik látványosan lefogytak

1 órája Módosítva: 2020.03.30 09:35
0

A pluszkilókkal való küzdelem sokakat érint, ez a ha magyar celeb is hadakozott felesleggel. Némelyikük helyzetét betegség is nehezítette.

II. Erzsébet inasáról kiderült, hogy elkapta a koronavírust

1 órája Módosítva: 2020.03.30 09:35
0

A brit királynő egyik inasánál kimutatták egy héttel korábban a koronavírust. A személyzet beteg tagjával az uralkodó rendszeresen találkozott. Az inast karanténba küldték. De az is kiderült, hogy az inas szinte napi rendszerességgel ételt és italt szolgált fel fel II. Erzsébetnek, így közvetlen, napi kapcsolatban volt vele – írta meg többek között a Variety.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az Álarcos énekes kiesője nem más volt, mint Schobert Lara

tegnap, 20:54 Módosítva: 2020.03.30 08:21
25

Rendhagyó helyzetek, rendhagyó reakciókat szülnek. A vasárnap esték már nem ugyanolyanok, mióta nem kell össze-vissza kapcsolgatni a hazai tévézés két vezető csatornája között. De, ha már így alakult, egy "hogyvolt" szerű cikkben összegezzük az RTL Álarcos énekesében látottakat.

Istenes Bence minden adásban igyekszik egy velőtrázó beköszönéssel megalapozni az este stenkjét, inkább kevesebb, mint több sikerrel-a pilótaiskola osztályfőnökeként pózoló műsorvezető openingjére épp ezért ne is vesztegessünk több szót. A zsűri, bocsánat, a nyomozók stylistjai minden alkalommal 19-re húznak lapot, vagy minden tekintetben tartják magukat a jelmezes koncepcióhoz. Ma Gáspár Laci Kung Fury-vá lett maszkírozva, míg Sebestyén olyan zakót kapott, ami a galambász egyesület fővédnökén szokott lenni az évindító reptetések után. Csobot Adél ehhez képest egy visszafogott marketinggel operáló törtarany kereskedés reklámfigurája lett, míg Dancsó a Túl a barátságon egyik drapp kabátjában mórikálta magát.  

Távolról sincs vége, olvasson még

Baukó Éva is szexizett egyet a karanténból

tegnap, 14:55 Módosítva: 2020.03.29 14:55
27

Baukó Éva az elmúlt hetekben Amerikában pihent, és gyakorta meg is mutatta, milyen dögös szettekben fedezi fel az országot. A celebritás kvázi egy krízishelyzetre ért haza, hiszen időközben itthon is komollyá vált a koronavírus körül kialakult helyzet. Élményeit velünk is megosztotta, ugyanis a múlt héten podcastelni érkezett hozzánk a szerkesztőségbe.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bieberék is kezdenek beleunni az önkéntes karanténba

tegnap, 13:48 Módosítva: 2020.03.29 20:55
4

A négy fal között ücsörögve úgy tűnhet, összefolynak a napok. Azt, hogy Justin Bieber és felesége pontosán hány napja vonultak önkéntes karanténba, egyelőre nem tudjuk, de elnézve őket nem kérdés, hogy kezdik unni az otthon lazulgatást.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem csak Britney Spears űzi el az unalmat otthoni divatbemutatóval

tegnap, 12:45 Módosítva: 2020.03.29 15:52
4

Ennek a heti trendnek hasonló a témája, mint a múlt vasárnapinak: megintcsak olyan személyeket mutatunk, akik a karantén egyhangúságát megpróbálják az öltözködésükkel megtörni. A legtöbb híresség mostanság túlnyomórészt tréningruhás, sminktelen fotókat posztol, de ByeAlex például horrormaszkot visel rendszeresenn, az alábbi hat személy pedig...

Távolról sincs vége, olvasson még

Liptai Claudia megmutatta otthonát

tegnap, 09:12 Módosítva: 2020.03.29 09:16
49

Azt mondják, az önkéntes karanténnak több szakasza is van. Az egyik ilyen a nagytakarítási fázis, amivel nem csak az időt lehet elütni, de miután végeztünk vele, elégedetten is dőlhetünk hátra. Liptai Claudia és családja most éppen ezt a ciklust élik meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

Meghalt az első királyi sorból származó koronavírusos beteg: egy spanyol hercegnő

tegnap, 08:42 Módosítva: 2020.03.30 00:55
54

A világ szinte összes pontján napról napra emelkedik a koronavírus fertőzöttek száma. A járvány nem válogat, de főként az idősekre veszélyes. Az első királyi családból származó beteg ezen a héten pénteken vesztette életét - írja a Daily Mail.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kim Kardashian megkérdezte követőit, mivel üsse el otthon az időt, erre beoltották

március 28., 14:54 Módosítva: 2020.03.29 14:20
4

Nem kérdés, hogy egy Kardashian-West féle luxusvillában az átlagosnál jobban telhet az önkéntes karantén, azért a jelek szerint a celebek is unatkoznak a négy fal között. Kim Kardashian a napokban követőitől várt tippeket, hogy mivel foglalják el magukat otthon a gyerekekkel, azonban olyan javaslatok is érkeztek, amit a celebritás bizonyára nem vett jó néven.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kiss Ramónának és Tóth Verának ugyanaz segít, hogy elviselhetővé tegyék a karantént

március 28., 13:21 Módosítva: 2020.03.29 15:49
8

Senki nem mondta, hogy könnyű a karanténlét, de szerencsére akadnak olyan hazai sztárok is, akik megpróbálják hasznosan és egészségesen eltölteni az otthoni száműzésben eltöltött időt. Erre példa Lékai-Kis Ramóna és Tóth Vera is, akik mindketten a mozgásnak köszönhetik, hogy mosolygósan élik meg a négy fal közötti létet. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Celebek, akiknek teljesen hétköznapi munkája is van

március 28., 11:07 Módosítva: 2020.03.30 09:55
9

Írók, vállalkozók, kétkezi munkások. De akad olyan is, aki színészkedés után mézsört főz.

Milla Jovovich friss fotókon mutatta meg két hónapos babáját

március 28., 11:06 Módosítva: 2020.03.29 09:13
49

Már lassan két hónapja, hogy megszületett Milla Jovovich harmadik gyermeke. A család így már három lánygyermekkel büszkélkedik, akik úgy nőnek, akár a gomba.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kitalálja, melyik celebnő meztelenkedett már megint?

március 28., 11:06 Módosítva: 2020.03.30 09:35
3

Ha a Velvet tavalyi naptárát nézzük, akkor egyértelműen Emily Ratajkowski volt az, akinek a neve a legtöbbet szerepelt a pucérkodás szó mellett. A modell sosem volt szégyenlős, és persze idén is gyakran jelentkezik szexi tartalommal, a kvázi mindennapos meztelenkedést azonban mostanában félretette.

Távolról sincs vége, olvasson még

Shia LaBeouf egy titokzatos szőkeséggel smacizott

március 28., 10:03 Módosítva: 2020.03.30 09:35
9

A Transformers sztárjáról mostanában nem sokat hallani. Sokan bukott színészként emlegetik, hiszen többen is beszámoltak már arról, hogy LaBeouf-fel dolgozni igazi rémálom. A színész köztudottan nincs tekintettel a környezetére, ahogyan volt feleségére sem volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lady Gaga 34, az Oops!...I Did It Again pedig 20 éves lett a minap

március 28., 09:14 Módosítva: 2020.03.29 15:04
34

Nincsenek szerencsés helyzetben idén, akik tavasszal születtek. Most ugyanis szinte mindenki elfelejtheti a nagyszabású bulit. A szerencsésebbek családi körben ünnepelnek, de sajnos akad olyan is, aki magányosan kell, hogy töltse ezt a napot. Lady Gaga szerencsére nem az utóbbi csoportot erősíti, hiszen az énekesnő párja oldalán tölti az önkéntes karantént.

Távolról sincs vége, olvasson még

Dér Heniék tényleg rajta vannak a babaprojekten

március 28., 08:33 Módosítva: 2020.03.29 13:51
34

Éppen egy hete olvashatta a Velveten, hogy Déri Heni egyik Instagram-posztjában azzal viccelődött, hogy a párjával összezárva kénytelenek lesznek nekiállni a babaprojektnek. Ekkor még sokan azt hitték, hogy a bejegyzés csak némi karantén-humornak köszönhető, az énekesnő azonban a Blikknek elmondta, hogy valóban készen áll a gyermekvállalásra.

Távolról sincs vége, olvasson még

Puskás Peti már arról fantáziál, amikor gyerekei lesznek Dallos Bogival

március 27., 15:09 Módosítva: 2020.03.29 08:47
7

Ebben a posztban két olyan hírecskét olvashat, amely celebpárok friss gyerekvállalási terveire vonatkozik, de először az egyiket mutatjuk, és csak azután a másikat. Azon kívül, hogy a téma pont hasonló, természetesen más köze nincs egymáshoz a két hírnek.

Puskás Petiék

A Reggeli című műsorba ma Puskás Peti és Dallos Bogi kapcsolódott bele videóhíváson keresztül. A két zenész a tavaly őszi X-faktor során jött össze, és most már hetek óta kettesben töltik a karantént – ez volt a beszélgetés fő témája. A videóhívást alább lehet megtekinteni teljes egészében, de egy érdekes momentum kiemelendő belőle (ha számítjuk azt is, hogy Peller Mariann lelkesen ajánlja Bebe virslis-rizses lecsóját a vegán Puskás Petinek, akkor kettő).

Egy ponton Puskás Peti arról beszél, hogy milyen összezárva lenni, és ezt mondja:

ha ilyen gyerekeink lesznek, mint amilyen a Bogi reggelente, akkor nehéz reggeleim lesznek. Mert a Bogi kinyitja a szemét és elkezd csacsogni.

Itt Pellerék azonnal olvadozni kezdenek, hogy ezek szerint akkor már a gyerekvállalást tervezik, de aztán egy kis poénkodás után érdemben már nem tesz hozzá senki a témához, és más irányba megy tovább a beszélgetés.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lengyel Tamás titokban megnősült

március 27., 14:13 Módosítva: 2020.03.28 15:44
38

Lengyel Tamás titokban megnősült, áll az új Best magazin címoldalán.

Távolról sincs vége, olvasson még

Demcsák Zsuzsa: „Krishan nyugodtsága, bölcsessége rengeteget finomított rajtam”

március 27., 13:06 Módosítva: 2020.03.29 11:42
13

Azzal főzünk, ami van: ha senki sem mehet sehová, online-interjú-sorozatot indítunk, ez a Karantéma. Ebben ismert magyar emberekkel beszélgetünk arról, hogyan érzik magukat ebben a felfordult világban - és minden másról, ami közben szóba kerül.

Első alanyunk Demcsák Zsuzsa, aki ugyan rendszeresen szerepel a bulvárlapokban, de ritkán fordul elő, hogy azért, mert megkérdezték valamiről. Most azonban kivételt tett, és kamera elé ült, hogy magáról és a családjáról beszéljen velünk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Alicia Keys élete legnagyobb szexélményének köszönheti első gyermekét

március 27., 12:09 Módosítva: 2020.03.29 12:48
7

Alicia Keys nemrégiben piacra dobta életrajzi könyvét, ami a More Myself, azaz a Többet önmagamról címet viseli. Az énekesnő sok olyan dolgot írt meg, amit eddig csak ő, és az érintett személyek tudhattak. Keys a People magazinnal is megosztott néhány érdekes, és kellőképpen erotikus infót a férjével kapcsolatban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tapsolt Vilmosék mindhárom gyereke az orvosoknak, Harry hercegék LA-be költöztek

március 27., 10:39 Módosítva: 2020.03.29 10:02
110

Világszerte megtalálják a módját az emberek, hogy kifejezzék hálájukat és tiszteletüket a koronavírus ellen harcolóknak, így például az egészségügyben dolgozóknak és önkénteseknek, utóbbiból a szigetországban több százezer is van. Vilmos herceg és Kate Middleton hivatalos Instagram-oldalukon osztották meg, hogy gyermekeik is tapsolással adnak hangot tiszteletüknek a fenti személyek emberpróbáló erőfeszítései iránt. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Rihanna 4 év után új számmal tért vissza

március 27., 10:29 Módosítva: 2020.03.28 09:16
7

A 2000-es évek egyik legnépszerűbb énekesnője az utóbbi időkben nagyon más vizekre evezett. Fenty Beauty névre keresztelt sminkmárkáját világszerte imádják, emellett időről-időre új ruhákkal és fehérneműkkel jelentkezik – magyarán szólva, jól megy a szekér. Korábbi rajongóit azonban már hosszú ideje váratja, ami a zenét illeti. Rihanna ugyanis 2019-re ígérte új albumát, ami azóta sem érkezett meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

Becsületsértésért perli Gáspárékat a nő, aki az autóbalesetüket okozta

március 27., 10:09 Módosítva: 2020.03.28 13:22
14

A Gáspár család a tavalyi év vége felé szenvedett súlyos autóbalesetet, beléjük rohant egy másik autó. A család tagjai a médiában ezek után nyilatkoztak a karambolról, illetve annak kapcsán az azt okozó K. Barbaráról is, akivel kapcsolatban többek között azt fejtegették, hogy esetleg szándékosan hajtott beléjük. A balesetben vétkes fél most feljelentést tett és pert indított Gáspárék ellen a Ripost hírei szerint, arra hivatkozva, hogy rá nézve becsületsértő és rágalmazó kijelentéseket tett a híres család.

Gáspár Bea a nyilatkozatában elismeri, hogy indulatosan fogalmaztak a baleset utáni felháborodásukban, de ettől még egy fillért sem hajlandóak fizetni K. Barbarának. A mostanában főzős műsorokban szereplő asszony többek között a következőket nyilatkozta:

Végül még mi leszünk a hibásak, amiért merészeltünk életben maradni? Egyébként ezt csak annak köszönhetjük, hogy egy biztonságos autóban ültünk, mert ha Barbarán múlik, ma nincs kit és nincs miért perelnie… Azt csak csendben jegyzem meg, hogy amikor mi akartunk feljelentést tenni ellene, egyszerűen elküldtek minket a kapitányságról.

Távolról sincs vége, olvasson még

Harsányi Levente két évig kapcsolatban volt, talán egy tévés műsorvezetővel, de szakítottak

március 27., 08:51 Módosítva: 2020.03.29 09:58
28

Interjút közöl a Blikk Harsányi Leventével, amelynek apropója, hogy a szerencsejátékban szerencsés műsorvezető a múlt szombaton lett kereken ötven éves. Az ünnep azonban nem telt valami vidáman, egyrészt mivel a járvány miatt különösebb bulizásról nem lehetett szó, másrészt mert Harsányi Levente éppen egy szakítás után van. 2017 őszén lett egyedülálló apuka, de fél év elteltével új kapcsolata indult. Ennek a szerelemnek nemrég lett vége, és a műsorvezető többek között a következőket mondta a kapcsolatról, illetve mostani lelkiállapotáról:

Nagy szerelem volt, közel két évig tartott. Ám a hölgy úgy döntött, nincs tovább. Azóta próbálom elfogadni, hogy ennek így kellett lennie.

Távolról sincs vége, olvasson még

Baukó Éva: nem vagyok tartalom nélküli celeb, csinálják utánam az elmúlt 10 évet

március 26., 15:20 Módosítva: 2020.03.28 10:07
607

Baukó Éva: nem vagyok tartalom nélküli celeb, csinálják utánam az elmúlt 10 évet

00:00:00 / 00:00:00
Távolról sincs vége, olvasson még

Miley Cyrus csak azért lett Hannah Montana, hogy Hilary Duffot utánozhassa

március 26., 14:38 Módosítva: 2020.03.27 16:27
6

Miley Cyrus az utóbbi napokban saját műsort indított az Instagramon, amelyben élőben jelentkezik be más hírességekkel, és beszélget el velük különböző témákról. A múltkor Biebernével értekeztek templombajárási szokásaikról, most pedig Hilary Duff volt a vendégszereplő.

Távolról sincs vége, olvasson még

Victoria Beckham évek óta először posztolta hatalmas vigyorát

március 26., 13:30 Módosítva: 2020.03.28 11:11
4

Victoria Beckhamről az esetek szinte 99 százalékában csak olyan fotók készülnek, amin szigorú arccal néz a kamerába. Hogy ennek mi az oka, arról már sokszor írtunk, hol őt idézve, hol a pólóját. Ugyanakkor lehet azt is tudni, hogy bár a cége veszteségesen működik, alapjában véve nincs miért szomorkodnia. David Beckham felesége mindenesetre legfeljebb a családi fotókon szokott elmosolyodni  pedig jó a humora!

Távolról sincs vége, olvasson még