horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Ennyit változott Rogán Cecília házassága alatt

5 órája Módosítva: 2019.11.15 20:30
241

A héten közölte a hírt a Rogán házaspár, hogy elválnak. Visszatekintettünk házasságuk elejére, amikor Rogán Cecília még egészen másképp nézett ki.

Tóth Vera veszi át Tóth Gabi helyét a Sztárban Sztár Leszek! döntőjében

8 órája Módosítva: 2019.11.15 20:33
19

Tegnapelőtt számoltunk be arról, hogy Tóth Gabi anya teendőit szem előtt tartva már nem vesz részt a Sztárban Sztár Leszek! utolsó két adásában. Az énekesnő kislánya érkezésére szeretne koncentrálni, a műsor pedig már nagyon kimerítő volt számára.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így hozza egyensúlyba az edzést és a zenélést Diaz

8 órája Módosítva: 2019.11.15 20:33
3

Csöndör László Diaz nevét már az egész ország ismerheti, hiszen a Fluor Tomival közös Wellhello zenekar elnökeként évek óta a hazai popzene csúcsán ad koncerteket országszerte, és ontja magából a jobbnál jobb slágereket. Az énekes mindennapjai során azonban kiemelt helyet kap a sport, az egészséges táplálkozás, és a fitt életmód is . Az edzőteremben épp olyan otthonosan mozog, mint a stúdióban vagy a próbateremben, hiszen ahogy mondja, a színpadi élet nem működhet igazán a jó állóképesség nélkül. Most megosztotta velünk kulisszatitkait és azt is megtudhatjuk, hogyan tudja összeegyeztetni a koncertezést a fittséggel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kim Kardashian piacra dobta melltapaszait is

9 órája Módosítva: 2019.11.15 14:03
4

Kanye West felesége ismételten új portékát adott a világnak. Vagyis inkább csak legújabb fehérnemű kollekciójának, ugyanis a melltapaszok már néhány éve megjelentek, és akkor valóban hatalmas népszerűségnek örvendtek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Demcsák Zsuzsáék már kitűzték az esküvő időpontját

9 órája Módosítva: 2019.11.15 17:40
5

Októberben számoltunk be arról, hogy Krishan visszatért Indiába, hogy megszerezze a házasságkötéshez szükséges papírokat. Demcsák Zsuzsa párja kézhez is kapta a szóban forgó iratokat, így nincs más hátra, mint megszervezni az esküvőt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Dombi: „Lehet látni, hogy egyre inkább kisebb a merítés a televízióban"

10 órája Módosítva: 2019.11.15 13:36
4

Dombóvári Istvánnal, közismertebb nevén Dombival azért találkoztunk, hogy a nemrég megjelent, Netperces novellák című könyvéről kérdezzük. A beszélgetés alatt elmondta, hány percet netezik naponta, miért büszke a neki címzett gyűlölködő levélre, és miért nem venne részt egy főzőshow-ban. Interjú.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bódy Sylvi meztelenül merült el egy kád kávéban

10 órája Módosítva: 2019.11.15 12:41
5

A luxusholmijait áruló modelltől nem áll messze a kendőzetlen viselet. Ezen jó szokásához most is tartotta magát, legújabb Facebook-bejegyzése szerint ugyanis egy hatalmas kádnyi kávéban mártózott meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

ByeAlex jól kijön mentoráltjaival, de mások véleménye továbbra is hidegen hagyja

11 órája Módosítva: 2019.11.15 12:35
3355

ByeAlex (vagy ahogy az Instagramja hirdeti, apu) nem arról ismeretes, hogy mások véleménye miatt kesereg. Ezt most is bizonyította, amikor az X-Faktor elő showját megelőző sajtótájékoztatón felelt három kérdésünkre.

Távolról sincs vége, olvasson még

A 7 kedvenc pillanatunk a Story Gálákról

11 órája Módosítva: 2019.11.15 11:09
0

Mélységesen letaglózott minket a hír, hogy jövőre nem rendezik meg a Story Gálát, mivel a magazin minden kapacitását leköti, hogy megújítsák az arculatukat. Hogy kicsit elviselhetőbbé tegyük e szomorú hírt, összegyűjtöttük az utóbbi évek 7 kedvenc Story gálás pillanatát. Szubjektív listánk következik. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Istenes Bence ideg-összeroppanást kapott

12 órája Módosítva: 2019.11.15 10:49
12

A Nyerő párosban nyújtott teljesítményük alapján azt hiheti az ember, hogy Istenes Bence és Csobot Adél kapcsolata tökéletes. Azonban az ő életükben is voltak bőven hullámvölgyek, amelyek rányomták a bélyeget a mindennapjaikra - szúrta ki a Blikk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Stohl András: „Hajnal háromkor hívogattak vadidegenek, és elmondtak mindennek”

13 órája Módosítva: 2019.11.15 10:04
5

Nehéz évek vannak Stohl András mögött, a műsorvezetőnek azonban sikerült jó útra térnie. Újra színészkedik, műsort vezet, párjával pedig vidéken építkeznek, hamarosan pedig össze is házasodnak. Bár igyekszik maga mögött hagyni a múltat, még mindig élénken emlékszik a balesete utáni időszakra.

Távolról sincs vége, olvasson még

Halle Berry exférje vérfertőző kapcsolatban élt egy rokonával

14 órája Módosítva: 2019.11.15 09:52
13

Halle Berry és Gabriel Aubry 2010-ben váltak el, egy évvel később pedig pereskedni kezdtek kislányuk felügyeleti jogáért. A napokban nyilvánosságra került néhány irat az üggyel kapcsolatban, ami meglehetősen kínos információkat tartalmaz a színésznő volt férjéről - írja a The Sun.

Távolról sincs vége, olvasson még

Sebestyén Balázsék élő adásban viccelődtek Vitray Tamás válásával

14 órája Módosítva: 2019.11.15 14:53
24

Tegnap számoltunk be arról, hogy Vitray Tamás házassága 32 év után véget ér. A pár békében, és feltehetően alapos átgondolás után döntött a szakítás mellett, a Blikk információi szerint ugyanis már nyár óta külön élnek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Emily Ratajkowski elárasztotta melleivel az Instagramját

tegnap, 20:50 Módosítva: 2019.11.15 12:19
0

A szupermodell egyébként is hajlamos adottságaival elárasztani az internetet, az elmúlt két napban azonban még magát is sikerült túlszárnyalnia. Instagramjára feltöltött több fotósorozatot is, melyeken újhullámos kosztümökben pompázik, de a zakó alatt nem visel semmit.

Így mellei majd' az összes képen komoly szerepet kapnak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gillian Anderson döbbenet elegáns volt A korona premierjén

tegnap, 15:59 Módosítva: 2019.11.15 17:38
12

Az egykori Scully ügynök Margaret Thatchert fogja alakítani A korona következő évadában, az élettársa a sorozat kreátora. Íme a szereplők!

Baukó Éva visszavonul: „az összes celebtől hányok”

tegnap, 15:09 Módosítva: 2019.11.15 14:51
155

Baukó Éva ott volt tegnap Az aszfalt királyai című film premierjén, és készítettek vele egy interjút, amit rögtön azzal is kezd, hogy nem tudta, hogy itt nyilatkozni kell majd, nem celebeskedni jött. A Budapest Eye videóján aztán meglepően keményen nyilatkozik a hazai hírességekről, illetve a szórakoztatóiparnak arról a részéről, amiben ők forognak, hozzátéve, hogy a maga részéről nem akar már tovább ebben részt venni, visszavonul. Itt a teljes videó, alább a legfontosabb részletek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Zalatnay Sarolta és lánya kapcsolatában mélypont következett a coming out után

tegnap, 12:44 Módosítva: 2019.11.15 14:02
26

Márciusban tűnt fel a Fem3 Caféban Zalatnay Sarolta örökbe fogadott lányával, Benedek Nikolettel együtt, aki akkor azt mesélte, hogy Londonban él, ahol egy éttermet vezet.

Távolról sincs vége, olvasson még

Liptai Claudiáék annak idején olyan szegények voltak, hogy lavórban mosdottak

tegnap, 12:04 Módosítva: 2019.11.15 12:19
21

Liptai Claudia korábban is beszélt már arról, milyen szegénységben nőtt fel, de újra szóba került ez a téma a Sony Max Lakástalkshow-jában, illetve a friss Hot! magazinban. A színésznő-műsorvezető egy cselédlakásban lakott szüleivel gyerekként, egy dohos-penészes helyiségben. Se meleg víz, se fürdőszoba nem volt, lavórban mosdottak. Az elkeserítő anyagi helyzetet még drámaibbá tette Liptai édesapjának alkoholizmusa.

De nem csak ivott, agresszív ember is volt. Bántott engem és az édesanyámat is sokat. A félelem rányomta a bélyegét a mindennapjainkra, és ez az egész életemben végigkísért.

Távolról sincs vége, olvasson még

Palvin Barbara csizmában terpesztett a Supernation magyarországi fotózásán

tegnap, 10:38 Módosítva: 2019.11.15 12:43
42

A nagyrészt magyar közreműködőkkel készülő, évente megjelenő Supernation nevű magazin készített egy fotósorozatot Magyarországon Palvin Barbaráról, és a modell azt írja az Instagramon az alábbi posztban, hogy ez a projekt nagyon közel állt a szívéhez. A poszt több fotót is tartalmaz, az egyiken egy gyerekkori kép látható Palvin Barbaráról, szóval érdemes belelapozni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vitray Tamás 87 évesen válik

tegnap, 09:39 Módosítva: 2019.11.15 11:09
45

Megjelent az új Story magazin, és a címlapon hozzák, hogy Vitray Tamás válik. A műsorvezető 87 éves, Kállai Bori színésznővel 32 évet éltek házasságban, 2014-ben egy második lagzit tartottak, de most, harag vagy vita nélkül ugyan, de szétmennek, a közös vagyon felosztásában is megállapodtak. Vitray Tamásról a fenti borítóképet a 2016-os Story-gálán készítettük.

Távolról sincs vége, olvasson még

Friderikusz Sándor azóta is ki akarja rúgatni Sebestyén Balázst

tegnap, 08:33 Módosítva: 2019.11.15 12:19
7

Még 2016-ban volt, hogy Sebestyén Balázs beszólt Ördög Nórának („kevés személyiség, nagy hang”), amire Friderikusz Sándor beszólt Sebestyén Balázsnak. Az eset szóba került a Sony Max Lakástalkshow-jában is, ahol Sebestyén Balázs volt a meghívott vendég, amint azt már tegnap is említettük. A Blikk szerint a 42 éves műsorvezető a következőt mesélte Friderikuszról:

Állandóan felhívja Kolosi Pétert és megkérdezi, hogy az a szőke fiú ott dolgozik-e még. Segíts egy kicsit, hogy hívják? Igen, még ott dolgozik nálatok? Miért nem rúgod már ki?

Kolosi Péter az RTL Klub programigazgatója, akinek Friderikusz miatt nyilvánvalóan esze ágában sincs kirúgni Sebestyén Balázst, de Sebestyén sem veszi különösebben magára 61 éves kollégájának cselekedeteit, mert ő állítólag mindenkivel ilyen. Ebben lehet valami, alább összeszedtünk még néhány hírességet, akivel Friderikusz Sándor az évek során összerúgta a port.

Távolról sincs vége, olvasson még

Cara Delevingne is beállt a meztelenül reklámfotózkodó sztárok közé

november 13., 14:41 Módosítva: 2019.11.15 10:48
7

Legutóbb Liam Payne eszmélt rá, hogy túl messzire ment egy reklámfotózáson, mármint ami a levetkőzést illeti, most pedig Cara Delevingne vált meg ruháitól egy márka, nevezetesen a Balmain kérésére. Tulajdonképpen ez már nem is rendkívüli esemény:  Bódi Sylvi és Horváth Éva is meztelenkedett már reklám, illetve szponzorációs tartalom miatt. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Kárpáti Rebeka megmutatta új párját

november 13., 13:59 Módosítva: 2019.11.15 15:25
19

Négy hónap telt el azóta, hogy Kárpáti Rebeka szakított akkori szerelmével, akivel jegyben jártak. Völgyi Dániel nem is olyan régen szólalt meg különválásukkal kapcsolatban. A focista elmondta, hogy bár időbe telt, feldolgozta magában a szakítást, most pedig úgy tűnik, hogy a műsorvezető is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mc Hawer barátnője kórházba került szakításuk után

november 13., 12:53 Módosítva: 2019.11.15 10:04
19

Úgy tűnik, végleg elváltak útjai Mc Hawernak és barátnőjének, Fanninak. A pár már augusztusban szakított egyszer, nem sokkal utána azonban úgy döntöttek, adnak egy újabb esélyt szerelmüknek. Már ez idő alatt is voltak közöttük viták, de végül mostanra jutottak el addig, hogy bevallják maguknak: nem működik a kapcsolatuk - szúrta ki a Ripost.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tóth Gabi nélkül folytatódik tovább a Sztárban Sztár Leszek!

november 13., 12:03 Módosítva: 2019.11.15 10:49
22

Hamarosan érkezik a baba Tóth Gabiékhoz, így az énekesnő úgy döntött, már nem lesz jelen a Sztárban Sztár Leszek! utolsó két epizódjában - írja a Blikk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Sebestyén Balázs: „Valószínűleg van egy ilyen női vénám, ami ezt jól oldja meg”

november 13., 11:38 Módosítva: 2019.11.14 10:50
15

A Lakástalkshow következő vendége Sebestyén Balázs lesz. A műsorvezetőről köztudott, hogy ritkán oszt meg részleteket magánéletéről a nyilvánossággal. Ezúttal azonban kivételt tett, és Lovász Lászlónak olyan dolgokat is elmesélt, amelyeket korábban még senkinek - írja az nlc.hu.

Távolról sincs vége, olvasson még

Love Island fiújátékosai annyira egymásra találtak a show után, hogy már egymásra főznek

november 13., 11:17 Módosítva: 2019.11.14 16:06
118

A Fókusz egyik riportjában utánajárt, mi történt a Love Island egykori játékosaival a show vége óta. Bár a versenyt Zsófi is Tícián nyerte, sokkal izgalmasabb, hogy a játék férfiversenyzői mennyire megtalálták a közös hangot egymással, a műsor kommentárja szerint úgy viselkednek, mintha már több éve barátok lennének. Ezt könnyen el is tudjuk hinni nekik, még a vasárnapi ebédet is együtt fogyasztják el, sőt, még a levest is egymásnak szedik ki. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Vajna Tímea jósnője Andy Vajna luxusautójával furikázott, közben pedig érezte a filmmogul jelenlétét

november 13., 09:35 Módosítva: 2019.11.14 16:08
34

Baranyi Rozália hosszú ideje ápol barátságot Andy Vajna özvegyével. A jósnő igyekszik mindenben támogatni Vajna Tímeát, ez pedig fordítva is így van. Baranyi Rozália autója ugyanis elromlott, az örökösnő pedig kölcsönadta neki a filmmogul luxusautóját.

Távolról sincs vége, olvasson még

Földes Eszter meztelenül tüntet a szőrmeviselés ellen

november 13., 08:51 Módosítva: 2019.11.14 20:52
20

A színésznő bátor lépésre szánta el magát. Hivatalos Facebook-oldalán megosztott magáról egy kampányfotót, amelyen teljesen meztelenül látható.

Távolról sincs vége, olvasson még

Cinthya Dictator egy bolti címkéről olvasta le, miből készül a tészta

november 13., 08:07 Módosítva: 2019.11.14 13:10
43

Érdekes módon találta fel magát Cinthya Dictator a Konyhafőnök VIP tegnap esti adásában. A versenyzőknek tésztaételeket kellett készíteniük, amihez természetesen nem volt ajánlatos előre elkészített tésztát használni. A fotóművész nem tudta a receptet, de feltalálta magát.

Távolról sincs vége, olvasson még