horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Most végre megnézheti: így dolgozik Vajna Tímea

tegnap, 14:16 Módosítva: 2018-10-16 14:19
6

Vajna Tímea már többször bizonyította, hogy rettentő elfoglalt üzletasszony és influenszer. Ott van például a fánküzlete, amivel nemrég felvásárolta a konkurenciáját, közben a mínuszos gyémántüzletet is menedzselni kell, máskor egzotikus helyekre kell ellátogatnia, hogy imázsfilmeket forgattasson magáról, vagy a saját lábán álló húga fotóskarrierjét kénytelen egyengetni kicsit azzal, hogy vele fotóztatja magát. És arról még szót sem ejtettünk, mikor háziasszonyként vendégül kell látni Arnold Schwarzeneggert és Orbán Viktort egyszerre. Szóval sok a feladat, de milyen is az mikor Vajna Tímea ténylegesen dolgozik? Nos, erről posztolt az Instagramján, és mivel biztos, hogy ön is nagyon kíváncsi arra, hogy ez hogy néz ki, megmutatjuk mi is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kezdheti pattogtatni a popcornt: újításokkal jön a ValóVilág 9

tegnap, 13:19 Módosítva: 2018-10-16 13:24
6

Most már éjszakára pontosan kiszámolhatja, hányat kell még aludnia a ValóVilág új évadig, ugyanis az RTL bejelentette, hogy a műsor november 4-én 17 órakor indul. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Mark Zuckerberg lányának nagyon cuki elképzelése van arról, mit dolgozik az apja

tegnap, 11:37 Módosítva: 2018-10-17 00:40
5

Mark Zuckerberg nagyobbik lánya, Max, decemberben lesz hároméves és mostanában már érdeklődik világ komoly dolgai iránt. Például foglalkoztatja az olyasmi, hogy a szülei mit is csinálnak, mikor nem vele vannak és úgymond dolgoznak. Vélhetően pedig már elégszer hallotta otthon a Facebook szót ahhoz, hogy megértse ennek köze lehet az édesapja munkájához és össze is rakta a képet:

az ő apukája egy könyvesboltban dolgozik.

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Nicole Kidman szerint Tom Cruise-zal kötött házassága mentette meg a szexuális zaklatásoktól

  tegnap, 11:05 Módosítva: 2018-10-16 11:09
  4

  Múlt hétvégén lett egy éves a #metoo mozgalom, aminek a hatását már mérni is lehet. Az elmúlt hónapokban nagyon sok híres és nem híres nő állt elő a történetével, de még így is rengetegen vannak, aki még hallgatnak, vagy eddig hallgattak. Ilyen például Nicole Kidman is, aki a napokban a New York Magazine-nak beszélt a saját élményeiről, vagyis arról, hogy őt huszonéves, kezdő színésznőként elkerülték a zaklatások. Ám ezt csak annak tulajdonítja, hogy Tom Cruise felesége volt.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ezek az első fotók a gömbölyödő hasú Meghan hercegnéről

  tegnap, 09:25 Módosítva: 2018-10-16 09:29
  12

  Harry herceg felesége már nem bújik irattartók vagy bő kabátok mögé.

  Pintér Tibort otthagyta a 20 éves barátnője, MC Hawer pedig elveszi 33 évvel fiatalabb csaját

  tegnap, 08:08 Módosítva: 2018-10-17 00:40
  34

  Csupa csupa izgalom ez a kedd reggel, legalábbis szerelmi hírek szempontjából. Lesz itt dráma és boldogság, tartsanak velünk!

  Kezdjük először a sajnálatosabb hírrel: Fridánál betelt a pohár és elköltözött Pintér Tibortól - írja a Blikk. A lapnak a 20 éves lány elmondta: a döntés oka, hogy túl sok volt a feszkó köztük az elmúlt időben (ott volt például az ominózus élő adásban beszólós eset), és azt sem élvezte annyira, hogy a Kincsem Park egyik takaríthatatlan lovászlakában kellett laknia a Nemzeti Lovas Színház igazgatójával, örökös főszereplőjével, rendezőjével, hősszerelmesével, vagyis Pintér Tiborral.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Tavaly érettségizett gyöngyösi lány szerepelt a Burberry divatbemutatóján

  október 15., 14:44 Módosítva: 2018-10-16 16:35
  689

  Ismerkedjen meg egy feltörekvő magyar modellel a Highlight Modelügynökség sajtóközleményén keresztül! Íme a legfontosabb hír:

  Molnár Lilla egyedüli magyar modellként vett részt a Burberry divatbemutatóján olyan hírességek és szupermodellek mellett, mint Kendall Jenner, Irina Shayk, Lily Donaldson, Natalia Vodianova.

  Alább megnézhet néhány képet erről a bizonyos bemutatóról, mind Molnár Lilláról, mind fent említett külföldi kolléganőiről. Sőt, a burberrys képek előtt néhány korábbi fotót is mutatunk a magyar modellről.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Álljunk meg hat szóra! Bruce Willis és egy nylon zacskó!

  október 15., 13:31 Módosítva: 2018-10-15 13:41
  3

  Tekintse meg, amint az ismert színész egy műanyag szatyorral a kezében sétál az utcán!

  Melania Trump végre elárulta, kinek üzent az “Engem tényleg nem érdekel” kabáttal

  október 15., 13:00 Módosítva: 2018-10-16 14:18
  3

  Emlékeznek még Melania Trump jókora botrányt okozó, "Engem tényleg nem érdekel, hát téged?" kabátjára, amit a családjuktól elszakított gyerekek látogatása során viselt? A 39 dolláros dolláros ruhadarab elég nagy bakinak bizonyult, sokan kiakadtak rajta, bár igaz, hogy a kabátot a gyerekekkel való találkozáskor nem viselte, csupán az oda és a visszaúton. Az eset idén júniusban történt, négy hónapot kellett várni arra, hogy a first lady elárulja, hogy miért pont ezt a ruhadarabot viselte a látogatáskor. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Gesztesi Károly nőnek öltözve magas sarkúban topog és ogreként énekel

  október 15., 12:19 Módosítva: 2018-10-16 14:51
  19

  Elindult a TV2 legsikeresebb showja, "Az ország házibulija", amit mindenki Sztárban Sztárként ismer. Már a sajtótájékoztatón is lehetett sejteni, hogy itt minden Gesztesi Károly nőnek öltöztetésén fog múlni. Ha az lesz, akkor a térdcsapkodós röhögés garantált. Ez a recept már Gáspár Lacinál remekül bejött. És ez a poén most is ugyanúgy üt. Sőt! Úgy, hogy Gesztesi Károly és a nagy, csúf ogre, Shrek neve egybeforrt még egy plusz csavart is visz ebbe a sztoriba. Ez elsőre hibátlan, de félő, hogy ez lesz minden nevetés forrása több héten át. Csak ez. EZ:

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kecskés Enikő lett a Miss Universe Hungary idei királynője

  október 15., 11:03 Módosítva: 2018-10-16 11:08
  104

  A semmiből jött a hír, hogy a Miss Universe Hungarynek új királynője lett. Ez az a szépségverseny aminek a jogai már nincsenek Vajna Tímea kezében, de a Dorottya Diamond Palace gyémántüzleten keresztül még van némi köze hozzá. 

  2016-ban Bódizs Veronika képviselte Magyarországot a Miss Universe világversenyen. Aztán jött egy év szünet: 2017-ben nem volt Miss Universe Hungary. És most is csak egy Instagramra kitett posztból derült ki, hogy lett új szépségkirálynő. Két éve, amikor Vajna Tímeánál voltak a MUH jogai, akkor a férje tulajdonában lévő tévé, a TV2 adta az akkori szépségkirálynő-választás döntőjét. Most nem volt ilyen. A honlap szerint 15 lány közül választották ki azt, aki végül Miss Universe Hungaryként lehet ott a decemberi világversenyen. Ő pedig nem más, mint Kecskés Enikő.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ariana Grande szakított a pasijával

  október 15., 10:10 Módosítva: 2018-10-16 14:19
  1

  Pete Davidson májusban jött össze az énekesnővel. Sőt! Egyből elterjedt a hír, hogy el is jegyezték egymást. Akkor Pete Davidson úgy fogalmazott, hogy megnyerte a főnyereményt Ariana Grandéval. Most viszont úgy néz ki, hogy ez eddig tartott. 

  A már egykori párhoz közel álló források szerint hétvégén történt a szakítás. Mind a két fél úgy érezte, hogy nem pont a legmegfelelőbb időpont volt, hogy összejöttek. A TMZ úgy tudja, hogy azért még így is szeretik egymást.

  (TMZ)

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ritka együttállás: íme két Olsen lány, de nem úgy, ahogy megszokta őket

  október 15., 09:31 Módosítva: 2018-10-16 13:24
  6

  Milyen képek jutnak eszébe arról, ha meghallja azt a szókapcsolatot, hogy: „Olsen lányok”? Na, most nem azokat a fotókat fogj látni!

  Kulka János: "Kívülről látom az egész korábbi életemet."

  október 15., 08:24 Módosítva: 2018-10-16 13:24
  8

  2016 áprilisában életmentő orvosi beavatkozást hajtotta végre a színészen. Mint kiderült: Kulka János sztrókot kapott. A Blikknek most emailben adott interjút, melyben azt mondta, hogy akkoriban rengeteget dolgozott, éjszakai forgatásokon volt, illetve ott volt a színház és a próbák is. Úgy véli, hogy a stressz hozzájárult, hogy sztrókot kapott.

  Már az eset után lehetett sejteni, hogy Kulka hosszú rehabilitáció előtt áll, pedig súlyos állapota ellenére gyorsan javult. Viszonylag hamar elhagyhatta az intenzív osztályt. 2018 februárjában Köbli Norbert, az Örök tél, a Szürke senkik, A vizsga, a Félbilág és A Berni követ forgatókönyvírója azt mondta, hogy már lehet Kulka Jánossal számolni, sőt, ő már tervezi a vele való közös munkát. Márciusban meg is volt az első képernyős szereplése, amikor az RTL Klub  társadalmi célú reklámjában volt látható, amiben az országgyűlési választások fontosságára hívta fel a figyelmet és mindenkit arra buzdított, hogy menjen el szavazni április 8-án.

  Májusban kiderült, hogy szerepelt vállalt egy filmben. Ez az X - A rendszerből törölve, amit november 1-jén mutatnak be.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Várkonyi Andreának minden napja egy dráma

  október 15., 07:38 Módosítva: 2018-10-16 13:24
  1

  Október 12-én derült ki, hogy Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea kapcsolata véget ért. 12 együtt töltött év után külön költöztek. Akkor, egy közösen kiadott nyilatkozatból lehetett tudni, hogy lehet, hogy ez még nem végleges. Ugyanakkor Várkonyi Andrea pár nappal később már határozottan azt nyilatkozta, hogy a műsorvezetővel nincsenek együtt. A Bors arról is értesült, hogy Bochkor hónapok óta "egy fiatalabb szépséggel múlatja az időt", míg Várkonyi "sármos kollégája oldalán vigasztalódik."

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Takács Nicolas elég durván kipattintotta magát

  október 14., 16:40 Módosítva: 2018-10-16 08:17
  15

  A Blikk szúrta ki és számolt be a Takács Nicolas testét érintő változásokról, amelyek látszólag főként a nyak és a derék között fellelhető izmaira korlátozódnak. De nem kicsit, hanem olyan erőteljesen, hogy kitolja mindenkinek a szemét, aki látja. Az énekes az Instagramra töltötte fel a fotót, mellékelve pedig közölte, három hónapja már, hogy életmódot váltott, aminek ez lett az eredménye: 

  Azt mondja, rendkívül motiváltnak érzi magát, és sokkal jobban van lelki és fizikai értelemben is, amit meg is értünk, pláne, ha visszatekerünk kicsit az időben, és megnézzük, hogy festett szeptember 15-én. Mondjuk ez nem is volt olyan régen ahhoz képest, hogy mekkora a különbség a két Nicolas között. Az akaratereje tehát valóban jelentősnek tekinthető. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Csak a ruhája trükkös vagy Ashley Graham tényleg sokat fogyott?

  október 14., 12:56 Módosítva: 2018-10-16 08:17
  2

  Ashley Graham plus size modellt főleg az általa tervezett fürdőruhákban és fehérneműkben láttuk az elmúlt évben. A fotózásairól itt és itt is írtunk, de most mutatunk két képet, hogy ön is felidézhesse, hiszen a későbbiekben arra szeretnénk kérni, hogy segítsen nekünk eldönteni, hogy tényleg sokat fogyott-e mostanában.

  Szóval, ilyen volt Graham tavaly decemberben a fehérneműkollekciója reklámfotóin:

  celebnők fehérneműben (1)
  Fotó: Instagram

  Itt pedig a fürdőruháját mutatja be:

  ashley graham (1)
  Fotó: Northfoto

  És akkor most következzenek róla a friss képek, amik a Vogue egyik rendezvényén készültek, és nehéz nem azt nézni rajtuk, hogy a modell mennyivel karcsúbbnak tűnik, mint korábban.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Jennifer Lopez megint a legdögösebbek között volt, most az AMA-gálán

  október 14., 11:58 Módosítva: 2018-10-16 08:17
  171

  A hét egyik legnagyobb nemzetközi celebeseménye az American Music Awards volt kedd este, illetve szerda hajnalban, de a gáláról egyelőre csak a legmeghökkentőbben öltözött hírességeket veséztük ki. Hát most itt a heti trend, és itt az ideje, hogy megnézzük a legjobban, legdögösebben felöltözött nőket is. Kíváncsiak vagyunk a véleményére: önnek ki tetszett a legjobban? Alul már megy a szavazás, szóljon bele ön is!

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Íme az első hivatalos fotók Eugénia hercegnő esküvőjéről

  október 14., 11:19 Módosítva: 2018-10-16 08:17
  7

  A brit királyi család körül zajló fontos és annál is fontosabb eseményekről mindig rengeteg fotó készül, de a legjobban mégis azokat várják az emberek, amelyeket a monarchia hivatalos fényképésze készített. Nem véletlenül, hiszen ezek többnyire tökéletesnek ábrázoják a családot, tehát pontosan olyannak láttatják őket, amilyennek magukat láttatni szeretnék. Szóval hiába mutattunk egy tonna fotót Eugénia hercegnő és Jack Brooksbank esküvőjéről, tudjuk, hogy az nem elég, és alig várta ezek itt. (A fényképeket Alex Bramall készítette, aki annak idején a Harper's Bazaarnak is lefotózta Eugénia hercegnőt.) 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Michael Bublé visszavonul

  október 13., 17:26 Módosítva: 2018-10-15 12:23
  32

  Michael Bublé legújabb és egyben utolsó albuma 2018. november 16-án fog megjelenni, a zenész azonban aligha fog turnéra indulni vele. Most ugyanis bejelentette, hogy visszavonul. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Arnold Schwarzenegger már nem titkolja, hogy valaha megalázta a nőket

  október 13., 16:35 Módosítva: 2018-10-15 13:07
  9

  Bíróságig sosem jutott egyetlen vád sem, amely Arnold Schwarzeneggert érte az utóbbi tíz évben, mindenesetre még évekkel a metoo-mozgalom előtt több nő (elvileg hat) is azt állította, hogy a színész helytelenül viselkedett vele: féreérthetetlenül fogdosta, inzultálta, megalázta őt. Egyikük azt mondta, le akarta tépni a fürdőruháját egy liftben, a másiknak állítólag a melleit fogdosta kérdés nélkül, de volt, akinek simán csak a szoknyája alá nyúlkált.

  Hogy megerőszakolt engem? Nem. Hogy megalázott-e? Hát, arra mérget vehetsz

  - nyilatkozta egyikük. 

  Schwarzenegger hosszú éveken át mindent tagadott, most azonban belátta, hogy olykor valóban elvetette a sulykot, és kicsit tovább ment a kelleténél. 

  Visszatekintve, néhányszor átléptem a határt, és én voltam az első, aki bocsánatot kért

  - idézi a Men's Health magazinnak adott nyilatkozatát a hvg

  Amikor kormányzó lettem, biztos akartam lenni benne, hogy senki, beleértve magamat is, nem fogja elkövetni ezt a hibát. Ezért tartottunk szexuális zaklatással kapcsolatos órákat, hogy tisztázzuk, törvényileg és a normális viselkedés szempontjából mi elfogadható, és mi nem

  - folytatta, hozzátette továbbá, hogy rosszul érzi magát a történtek miatt, és egyébként mindig is tisztelte a nőket. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Majdnem 1 millió forintot költ évente fehérneműre, de a munkahelye nem nézi jó szemmel

  október 13., 15:23 Módosítva: 2018-10-16 08:17
  10

  Hogy mi köze egy munkaadónak ahhoz, hogy kin milyen bugyi és melltartó van? Jó kérdés, de a cikkből mindjárt választ kap rá.

  Pintér Tibor azért provokálja az embereket, hogy jobbá tegye az életüket

  október 13., 14:57 Módosítva: 2018-10-15 08:25
  2

  Pintér Tibor minden alkalmat megragad, hogy okos dolgokat mondjon, így most pont kapóra jött, hogy a Sztárban sztár című műsorra próbál. A show egyik zsűritagja Majka, aki a nemrégiben Máltán forgatott A legbátrabb páros egyik műsorvezetőjeként - Pintér elmondása alapján - sokszor belekötött  a színészbe és barátnőjébe, Friderikába, akik játékosként vettek részt a megmérettetéseken. 

  Pintér ettől lelkileg sérülhetett, ugyanis a Sztárban sztár próbáján a koreográfuson játszotta el, hogy fojtaná meg a rappert. De azért, hogy senki ne vegye indokolatlanul komolyan, amit művel, gyorsan tisztázta, hogy kizárólag a szeretet vezérli ilyenkor. 

  Élvezem provokálni az embereket, bennem van egy alapvető, genetikai lázadás. Persze próbálom ezt szeretettel csinálni, de valaki ezt félreérti, és azt hiszi, hogy bunkóságból provokálom, pedig azért csinálom, hogy jobbá tegyem az életét

  - nyilatkozza a videóban. 

  (NlCafé)

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Igen szokatlanul fest a Vogue tajvani címlapján Palvin Barbara

  október 13., 11:28 Módosítva: 2018-10-14 14:24
  108

  Palvin Barbara körül állandóan zajlik az élet, ráadásul nem is kicsit: nemrég kiderült, hogy ő lesz a Giorgio Armani szépségnagykövete egy kínai színésznő, Elaine Zhong és három másik modell, Sara Sampaio, Madison Rian és Greta Ferro mellett. De mostanában nemcsak a karrierjében álltak be pozitív változások, hanem a magánéletében is, ami azt jelenti, hogy nagyjából a foci vb időszakában összejött Dylan Sprouse amerikai színésszel. Azóta nem csinálnak mást, csak imádják egymást, és ezt lépten-nyomon világossá is teszik a rajongók számára

  Most, hogy kiörömködtük magunkat azon, hogy a magyar szupermodell mennyire kerek életet él, hadd pakoljunk rá még egy lapáttal: legutóbb ugyanis a taiwani Vogue kérte fel őt egy közös munkára, így lett ő a magazin címlaplánya. Ez, lássuk be, hatalmas szó ebben a szakmában, szóval nem meglepő, ha a modellek egy efféle megtiszteltetés után simán bevállalják, ha szokatlanul kell kinézniük a fotókon (vagy legalább egyen). Nem véletlenül hangsúlyozzuk ezt, hiszen Palvin Barbara sem a tőle elvárt kacsingatós cukilány vagy az abszolút dög hangulatot hozza a fényképen, hanem a durcás, elkent rúzsú, kissé viharvert verzióját. Persze még mielőtt a kedves olvasó meg akarna gyilkolni minket, belátjuk, hogy így is fantasztikusan fest, de azért másként szoktuk meg, nem igaz?  A képeket egyébként egy magyar fotós, bizonyos Tombor Zoltán készítette. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Rendesen fog hüledezni, ha megtudja, hány évesek most ezek a celebek!

  október 13., 10:25 Módosítva: 2018-10-15 07:43
  4

  Mennyi idős Juliette Lewis? És Jennifer Garner? Ki is született előbb? Ezekre a kérdésekre - és még többre is - mind választ kap ebben a galériában.

  Vajna Tímea ugyanazzal a problémával küzd, mint a magyarok többsége

  október 12., 17:07 Módosítva: 2018-10-14 16:51
  19

  Fényűző utazások, az amerikai álom valóra váltása, gyémántüzlet és fánkbolt, mindezek sem bizonyulnak elégnek ahhoz, hogy Vajna Tímea megússza az átlag magyarok egyik, tipikusan őszi, nagy problémáját. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Állítólag haldoklik Bradley Cooper és Irina Shayk házassága

  október 12., 12:15 Módosítva: 2018-10-14 15:12
  10

  A külföldi sajtó forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy hónapok óta halálán van Bradley Cooper és felesége, Irina Shayk kapcsolata. Kijelentésüket arra alapozzák, hogy az utóbbi időben nagyon nyomorultul festenek egymás mellett, boldogtalannak és elégedetlennek tűnnek. Egyes közeli ismerősök a fentieket meg is erősítették. Mi is gyakran mutatunk képeket a családról, de mi azt hittük, csak ilyen az arcuk. Ugyanakkor eddig sosem kellett szembesülnünk ezzel: 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Justin Bieber sírógörcsöt kapott Selena Gomez miatt

  október 12., 10:52 Módosítva: 2018-10-14 14:00
  11

  Azt állítja a People magazin, hogy Justin Bieber totál kiborult, miután megtudta, milyen állapotban van volt barátnője, Selena Gomez. Az énekesnő ugyanis az utóbbi időben kétszer került kórházba alacsony fehérvérsejtszáma miatt, a sok stressz pedig oda vezetett, hogy pánikrohamot kapott, és rájött, mentális segítségre is szüksége van. 

  Egy fotós állítólag pont azt a pillanatot örökítette meg az énekesről, amint vigasztalhatatlanul zokog, és még a mellette ülő felesége, Hailey Baldwin sem tudja megnyugtatni. A fényképész a távolból azt is hallani vélte, hogy Bieber épp ekkor értesült Gomez problémáiról, ezért akadt ki ennyire. 

  Ha hihetünk a 25 méterről is kiválóan halló fotósnak (és a forrásnak, aki ezt a lapnak megerősítette), nem irigyeljük a Baldwin-lányt, hogy ehhez kellett asszisztálnia. Egyébként nem ez lenne az első eset, hogy a zenész sírva fakad nyilvánosan, szóval annyira nem lennénk meglepve, ha kiderülne, hogy tényleg nem csak az orrát fújta vagy tüsszentett egy méreteset. 

  Justint mindig is foglalkoztatni fogja, hogy mi van Selenával. Nagyon nehezen viseli, amikor azt hallja, hogy nincs jól. Mindketten sokat szenvedtek a szakításuk után, de Justin mindig is együtt fog érezni a lánnyal. A legjobb akar lenni a számára. Egészségesnek és boldognak akarja látni

  - nyilakozta a forrás. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Stohl András szerint az egész ország sérült a balesettől, amit annak idején okozott

  október 12., 08:52 Módosítva: 2018-10-14 12:07
  16

  Fogadja szeretettel ma délelőtti lapszemlénket, amelyet Stohl András előadásával kezdünk. A színészt a Miskolci Rendőrkapitányság kérte fel, hogy a város egyetemén beszéljen egy kicsit arról, miként élte meg az autóbaleset, amelyet évekkel ezelőtt okozott, majd börtönbe is került miatta. 

  A színész főként magát hibáztatja a történtekért, a legfájóbb pontként mégis azt értékeli, hogy abban az időszakban miatta bántották a lányait. 

  A lányaimnak beszólhattak: nincs valami piád? Apádnak biztos van! Ezt máig nem tudom magamnak megbocsátani

  - mondta el a Bors beszámolója szerint. Úgy érzi, az, hogy a gyerekeit vegzálták, sokkal nagyobb bűnhődés volt a számára, mint az az öt hónapnyi börtön, amit le kellett töltenie. Amiért viszont hálás, mert szerinte így senki sem köphet egyet a háta mögött. 

  Ittas állapotban balesetet okoztam. Ekkor sérült, aki a másik autóban ült, sérültem én, és sérültek a gyerekeim. Tulajdonképpen sérült az egész ország, hiszen engem mindenki ismert

  - tette hozzá. Ha érdeklik még egyéb részletek az előadásból, amiből az is kiderült, hogy iként kezelte a színész a nagyképűségét, a Bors cikkéből tájékozódhat. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy Afrikából hazánkba menekült modellt tett a címlapjára a Marie Claire

  október 11., 14:32 Módosítva: 2018-10-14 11:31
  171

  A 444 szúrta ki, és a jelenlegi magyar politikai helyzetet tekintve joggal nevezte bátornak a hazai Marie Claire legutóbbi döntését, hogy egy szomáliai menekült lányt szerepeltetnek az újságjuk friss számának címoldalán.

  Távolról sincs vége, olvasson még