horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Pornós tinianyu sztriptízbárban előkarácsonyozott

56 perce Módosítva: 2017-12-17 19:47
0

Rémlik még Farrah Abraham? Ő azzal lett híres 2009-ben, hogy bekerült a terhes tizenéves lányokkal foglalkozó MTV-s realitybe, a 16 and Pregnantbe, és ezt a karriert a Teen Mom, azaz tinianyu című sorozatban folytatta. Abraham az anyaság mellett csomó egyéb fontos dologra is szakított időt: például befizetett egy pár plasztikai műtétre plusz egy pornószereplésre. Igen, utóbbiért is ő fizetett, mert szeretett volna egy saját pornót. Hát azóta is hasonlóan kétségbeejtő reality- és másféle szereplésekkel tartja fenn magát, a héten például egy sztriptízbárban előkarácsonyozott.

Ez pedig azt jelenti, hogy nem menekülhetünk meg egy szexikarácsonyos heti trendtől idén sem, amiből persze Mariah Carey hogyan is hiányozhatna. A diszkrétebb szettektől a legdurvábbak felé haladunk, szóval ha ön keményvonalas és csak Abrahamre kíváncsi, görgessen azonnal a cikk aljára, a többségnek azonban ajánljuk a relatíve diszkrét felvezetést.

Távolról sincs vége, olvasson még

Berki Krisztián és Ambrus Attila nyerte meg az Ázsia Expresszt

10 órája Módosítva: 2017-12-17 10:48
80

Véget ért a TV2 celebszívatós műsora, melyben válogatott hírességeknek (Cseke Katinka, Muri Enikő, Fésűs Nelly, Kárpáti Rebeka, R. Kárpáty Péter, Gaál Noémi, Németh Lajos és így tovább) kellett napi 1 dollárból élniük Ázsiában. A fináléban végül Berki Krisztián-Ambrus Attila kettőse küzdött meg Kulcsár Edina-Csuti párossal.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mikor Janet Jackson mellet villantott és M.I.A. bemutatott - A legsokkolóbb tévés pillanatok élőben

11 órája Módosítva: 2017-12-17 09:31
0

Mindig kínos, ha valami váratlan vagy megdöbbentő történik élő adásban. Az elmúlt évekből jó pár példa van erre.

Ennek az átlagos házaspárnak, vajon ki a világhírű gyereke?

11 órája Módosítva: 2017-12-17 09:31
0

Csütörtökön jó estéje volt néhány lesifotósnak, akik egy nagyon híres celebpárba és rokonaikba futottak bele egy londoni étterem előtt. De, hogy játsszunk egy kicsit, most még nem áruljuk el, kik a híres emberek ebben a posztban, hanem először próbálja meg kitalálni!

Távolról sincs vége, olvasson még

Stella Maxwell is megérkezett a szexi karácsonyi naptárba

tegnap, 13:38 Módosítva: 2017-12-17 19:38
0

Palvin Barbara barátnője egy fehérneműben biciklizik és eszi a jégkrémet.

Novozánszki "VV" Fanni feltételezett gyilkosa Orosz Barbarát is megkörnyékezte a Facebookon

tegnap, 09:54 Módosítva: 2017-12-17 12:30
0

A Bors vette észre, hogy Orosz Barbara, a Tűsarok műsorvezetője és Novozánszki Fanni meggyilkolásával vádolt B. László ismerősök a Facebookon. A Lap megkereste Orosz Barbarát, aki azt mondta, hogy igazából mindenkit visszajelöl, ez az ismeretség oka, viszont az is kiderült, hogy a férfi üzeneteket is írt neki.

Távolról sincs vége, olvasson még

George Clooney fejenként 1 millió dollárt adott a legjobb barátainak

tegnap, 09:24 Módosítva: 2017-12-17 19:38
12

2013-ban történt, de a színész egyik barátja most felelevenítette a sztorit egy műsorban, hogy George Clooney adott neki - és még további 13 barátjának - 1 millió dollárt. Csak úgy.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megint együtt látták Katie Holmest és Jamie Foxxot

december 15., 15:33 Módosítva: 2017-12-17 09:31
0

Szeptemberben már hivatalosnak mondható volt, hogy Jamie Foxx és Katie Holmes tényleg járnak, de azóta nem jött hír róluk. Akkor kéz a kézben sétálgattak a parton, és ennyi bőven elég volt bizonyítéknak, hogy bizony együtt vannak. De ezt még mindig nem erősítette meg egyik fél sem, mert Katie Holmest köti egy válási záradék, amiben le van írva, hogy a színésznő 5 évig nem randizhat, nem mutatkozhat barátnőként más férfi oldalán nyilvánosan. Ez a válási szerződés 2017-ben lejár, így megszűnik ez a tilalom, sőt, semmi jogi akadálya nem lesz annak, hogy kiteregesse a szennyest Tom Cruise szcientológus dolgairól.

Most Jamie Foxx 50. születésnapi buliján látták együtt őket. Igaz, hogy Holmes sima barátként is jelen lehetett az ünnepségen, de az eddigiek után, a négy évnyi titkolózás és állandó pletykák után ez azért kicsit gyanús.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kitűzték Meghan Markle és Harry herceg esküvőjének dátumát

december 15., 14:43 Módosítva: 2017-12-16 17:32
0

2017. november 27. óta hivatalosan is tudni lehet, hogy Harry herceg eljegyezte Meghan Markle színésznőt. A részletekről egyelőre nem sokat közöltek, csupán annyi volt biztos, hogy tavaszi esküvőt terveznek, amit a windsori kastélyban tartanak majd meg. Hogy mikor, az egészen a mai napig rejtély volt. Most azonban a Kensington Palota hivatalos közleményt adott ki, amelyben megerősítik, hogy kitűzték a szertartás pontos időpontját,

Távolról sincs vége, olvasson még

Adjunk hálát Will Smith-nek, hogy végre ő is csatlakozott az Instagramhoz

december 15., 12:30 Módosítva: 2017-12-16 17:31
0

Szinte már alig él olyan híresember a Földön, aki valamiért kihúzza magát a közösségimédia-szereplés alól, és általában ezek a személyek se bírják túl sokáig. Így járt annak idején Tom Hiddleston is, aki a csatlakozás óta ugyan nem igazán viszi túlzásba a posztolást, mégis az Instagram-közösség tagjának tekinthető. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Megint eldugtak pár hírességet az új Star Wars-filmben

december 15., 11:06 Módosítva: 2017-12-16 11:20
0

Az ébredő erő esetében is ugyanez volt. J.J. Abrams fogott pár ismert színészt és olyan jelmezbe bújtatta őket, hogy tényleg csak a stáblistából derült ki, hogy egyáltalán szerepeltek a filmben. Az egyik legviccesebb és legemlékezetesebb ilyen beugró szerepet Daniel Craig kapta. Ő volt az a rohamosztagos, akin Rey (Daisy Ridley) először alkalmazta az elmetrükköt. A Craig által alakított rohamosztagos végig sisakban van, így nem látni az arcát, és a jelenetben nem is csinál semmit, csak őrt áll az ajtónál, majd teljesíti Rey utasításait, azaz eloldozza, elhagyja a termet és eldobja fegyverét.

Most kiderült, hogy minimum egy híresség biztos kapott egy ehhez hasonló szerepet Az utolsó Jedikben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Alec Baldwin idillinek induló családi fotóján minden elromlott, ami elromolhatott

december 15., 10:49 Módosítva: 2017-12-16 13:44
0

Az Instagram, a Facebook és a világ összes közösségimédia-platformja tökéletes szelfikkel, babafotókkal és családi képekkel van tele, a karácsonyi időszakban kiváltképp: apa, anya és a gyerekek csillogó szemmel, egymást ölelve mosolyognak a kamerába, ezzel kikiáltva a világnak, hogy az életük bizony tökéletesebb másokénál. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Donald Trumpnak nem sikerült arra válaszolnia, hogy mikor van a születésnapja

december 15., 10:01 Módosítva: 2017-12-16 11:20
0

Novemberben New Yorkban polgármester választást tartottak, a Trump család pedig részese szeretett volna lenni a fontos döntésnek. Ez érhető is, hiszen mielőtt az elnöki teendők miatt Washingtonba kellett költözniük, ők is New York-i lakosok voltak. Ám most kiderült:

a szűk családból szinte senkinek nem sikerült érvényes szavazatot leadnia.
Távolról sincs vége, olvasson még

Kiderült, mennyiben érinti Carrie Fisher halála Leia hercegnő sorsát az utolsó Jedik című filmben

december 15., 09:22 Módosítva: 2017-12-16 11:20
0

A Star Wars-rajongók joggal aggodalmaskodnak azon, hogy a Leia hercegnőt játszó Carrie Fisher közel egy évvel ezelőtti halála miként befolyásolja a nyolcadik Star Wars-film, Az utolsó Jedik végkimenetelét. Nem szükséges tovább találgatni, a válaszra ugyanis fény derült. Ha ön még nem látta a filmet, amit egyébként éppen tegnap mutattak be Magyarországon, ráadásul a spoilerektől is retteg, akkor most jóindulatúan szólunk előre, hogy a kép alatt elárulunk olyan dolgokat, amelyeket nem biztos, hogy máris tudni akar. Ha viszont nem bírja ki a filmig, akkor görgessen! 

GettyImages-607402164
Távolról sincs vége, olvasson még

Kendall Jenner úgy issza a tojást, mint Rocky Balboa

december 15., 08:19 Módosítva: 2017-12-16 11:20
0

De az egykezes fekvőtámasszal már vannak bajok.

Már nem körözi a rendőrség Bárdosi Sándort

december 15., 08:04 Módosítva: 2017-12-16 13:40
0

Jó reggelt, a napot ma is lapszemlénkkel indítjuk, tartson velünk! 

Garázdaság miatt körözést adott ki Bárdosi Sándor ellen a Budapest Környéki Törvényszék büntetésvégrehajtási csoportja, írta meg a 24.hu. Ugyan feltételezhető, hogy annak a 2014-es ügynek lehet köze az élethelyzethez, amikor a magyar kempószövetség feljelentette őt garázdaságért, ennek ellenére a kétszeres Európa-bajnok és olimpiai ezüstérmes birkózó azt nyilatkozta a lapnak, hogy ő egyáltalán nem érti, mi zajlik most körülötte. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Eddig el se tudtuk képzelni, hogy ilyen, amikor Bella Hadid a gátlásait is levetkőzi

december 14., 16:11 Módosítva: 2017-12-16 09:57
0

Láttuk már aligruhában, kifutón, fotókon, elölről és hátulról, de ilyen felszabadultan, lazán és jókedvűen talán még soha az életben.

Mihalik Enikő félpucér fotójának fesztiválján Fergie arcába is melleket toltak

december 14., 15:01 Módosítva: 2017-12-15 16:15
0

Mutatjuk a magyar modell meztelenkedős képét, amit egy naptár tartalmaz. A naptár bemutatópartija szintén elég villantósra sikeredett.

Salma Hayeket halálosan megfenyegette Harvey Weinstein

december 14., 14:27 Módosítva: 2017-12-15 12:32
2

Az októberben kirobbant hollywoodi szexuális zaklatás botrány még mindig tartogat fejleményeket. Most Salma Hayek írt elég meredek dolgokat a szexuális zaklatással és nemi erőszak elkövetésével is megvádolt Harvey Weinsteinről.

A New York Times jelentette meg a cikket, melyben a színésznő elmondja, hogy a híres producer töbszörösen is zaklatta szexuálisan, illetve megpróbálta leállítani az egyik filmjét, amikor Hayek visszautasította az ajánlatait.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így kell a felsőt szexin a fél vállról leejteni

december 14., 11:46 Módosítva: 2017-12-15 14:46
0

Emma Roberts újra bizonyította, amit a Flashdance óta tudunk: ha lecsúszik, nem kell rögtön kapkodva visszahúzni!

Christian Bale a munkában hajas, privátban kopasz

december 14., 11:11 Módosítva: 2017-12-16 09:28
0

A 43 éves színész George W. Bush alelnökét alakítja, de egyáltalán nem emlékeztet arra, ahogy Dick Cheney-re a többség emlékezhet. Íme, miért.

Ambrus Attila: Engem a börtön mentett meg

december 14., 10:41 Módosítva: 2017-12-15 08:21
0
LAB 6104
Fotó: Labancz Viktória / Viasat3

Az utóbbi szűk egy-két hónapban elég felkapott téma lett a viszkis rabló múltja és jelene. Egyrészt kijött az életét feldolgozó akciófilm, ami a kritikusok szerint párját ritkítja a magyar filmek terén. A viszkis című film kapcsán megint lehetett beszélni a legendás rabló körül kialakult kultuszról, hogy mennyire torz képet festett az egész viszkis jelenség az akkori társadalomról, hogy egy köztörvényes bűnözőre úgy tekintett a nép, mint egy 20. századi Rózsa Sándorra, mint egy magyar Robin Hoodra. A film népszerűsítése okán Ambrus Attila és az őt alakító színész több műsorban is megjelentek, de leginkább az ATV reggeli műsorában való szereplésük volt a legemlékezetesebb, amikor Vujity Tvrtko és Ambrus Attila között elég feszült párbeszéd alakult ki amiatt, hogy a viszkisből sztár lett, és hogy ebből a sztárkultuszból most Ambrus Attila tévés szerepléseken keresztül nyerészkedik – hisz szerepelt a TV2 realityjében, az Ázsia Expresszben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Magazincímlapot vállalltak Szinetár Dóráék Down-szindrómás babájukkal

december 14., 09:12 Módosítva: 2017-12-15 13:53
0

Nemcsak Liptai Claudia vállalt kisbabás karácsonyi magazincímlapot: ma Szinetár Dóráék láthatók egy ünnepi újságborítón. A színésznő október elején tett közzé egy nyilatkozatot arról, hogy szeptemberben született kisfia, Benjámin enyhe Down-szindrómával jött a világra. A babáról a ma megjelent Hot! magazinban lehet először képeket megnézni, illetve a címlapon is Szinetár Dóra és Makranczi Zalán látható, az anyuka karjában tartja a kis Benjámint.

Távolról sincs vége, olvasson még

Most Tóth „Andee” Andi szexizését támogatta az NKA

december 14., 07:57 Módosítva: 2017-12-15 10:52
0

Készült a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával” felirattal kezdődik Tóth Andi új videóklipje, kezdjük ezzel a témával mai, kávé mellé való hírösszefoglalónkat. A 18 éves Tóth Andi mostanáig a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban szerepelt, és hírnevét annak köszönheti, hogy ő nyerte a 2014-es X-faktort. A Shouldn't címet viselő videóklip egyik érdekessége, hogy az énekesnő, ezzel is adózva a nemzeti kultúrának, angolul énekel és Andee művésznévvel szerepel, a másik, hogy fekete fátyol mögött szexizik az állami támogatással készült klipben.

Az egészről a Bors azzal a címmel tudósít, hogy „Önként vetkőzött meztelenre Tóth Andi”, pedig mi már kezdtük azt hinni, hogy biztos a Nemzeti Kulturális Alap kényszerítette őt a vetkőzésre, de nem, az énekesnő saját akaratából pucérkodott a kamerák előtt. Ami azért is megnyugtató, mert bizonyára éppen elég volt a korábbi, majkás botrány az NKA számára, sőt, amint a cikkből is kiderül, a pucérkodás mellett nem is az énekesnő lemezkiadója erősködött. Spaics Igor, Tóth Andi menedzsere szerint menedzseltje „tényleg nagyon szégyenlős”, amit többek között ez a korábbi Instagram-posztja is bizonyít.

Távolról sincs vége, olvasson még

Samantha, a szexrobot, olyat is tud, ami sok valódi nőnek nehezére esik

december 13., 16:36 Módosítva: 2017-12-15 16:19
41

A készítője szerint bármit, de tényleg, BÁRMIT be tud programozni a babájába.

Tom Cruise halhatatlan

december 13., 14:22 Módosítva: 2017-12-14 15:09
0

Ezt bizonyítja, hogy a kaszkadőrök helyett is dolgozik, és eddig jelenet forgatása közben se hagyta ott a fogát.

Úristen! Mennyit aranyosodott Liptai Claudia kisfia?!

december 13., 13:23 Módosítva: 2017-12-14 17:15
0

Legutóbb arról írtunk a műsorvezetőnővel kapcsolatban, hogy anno az ital miatt váltak el Gesztesi Károllyal. Illetve kiderült, hogy visszaéltek a nevével és az arcképével, hogy valami fogyókúrás "csoda cseppet" adjanak el. Mindezek előtt személyesen is beszéltünk vele új műsora miatt. Most nem ezekről, hanem az egy éves kisfiáról lesz szó.

Igaz, hogy már megvolt az első médiaszereplőse a 2016 októberében született Pataki Marcell Ádámnak, de azóta eltelt jó pár hónap. A gyerekek pedig hajlamosak hétről hétre minden korábbinál cukibbá válni. Mintha Liptai Claudia kisfiánál is ez az eset állna fenn. Nézzék!

Kicsi babám❤️ #noklapja #karácsonyiszám #kéthétigkint @fibiveger @zsolyomi #tihanyiildi

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Távolról sincs vége, olvasson még

Hailey Baldwin veszettül imád szexi fehérneműben edzeni

december 13., 12:26 Módosítva: 2017-12-15 13:56
0

Íme a bizonyíték.

Tudja, hány évesek ezek a hollywoodi legendák?

december 13., 11:52 Módosítva: 2017-12-14 17:15
0

Robert De Niro, Al Pacino, Michael Douglas – Hollywood nagy öregjei. Nálunk most nem is az a kérdés, hogy mennyire nagyok, hanem az, hogy mennyire öregek. 

Ebben a kvízben egyikük-másikuk életkorára kérdezünk rá, de van, amikor csak azt kell kitalálni, hogy a két említett személy közül ki az idősebb. Játékunk szereplői egy kivétellel mind színészek, de a kakukktojásnak is van helye, majd meglátják.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vilmos és Harry herceg is az új Star Wars-filmet nézik

december 13., 10:20 Módosítva: 2017-12-14 17:15
0

Az év fotója is elkészült: Vilmos herceg és Harry herceg megtekintik az ellenállás legendás droidját, BB-8-et.