horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Mi történik Kanye West arcával?

34 perce Módosítva: 2018-01-18 12:35
0

Ahogy arról tegnap beszámoltunk, megszületett Kim Kardashian és Kanye West harmadik gyereke. A kislányt egy béranya hordta ki, ahogy erre már egy ideje számítani is lehetett, a család pedig azóta eufóriában leledzik. Olyannyira, hogy még Kanye West arca is egészen más formát öltött, mint amit eddig megszoktunk tőle. Ezt nem is bírtuk magunkban tartani, és egy egész fotósorozatot szenteltünk a váratlan fordulatnak. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Tom Cruise a bokatörése után is kaszkadőrnek képzeli magát

55 perce Módosítva: 2018-01-18 12:09
0

5 hónappal a sérülése után megint épületekből ugrál ki.

Irinya Shayk kislánya tiszta Bradley Cooper

2 órája Módosítva: 2018-01-18 12:02
0

Már távolról, oldalról, anyukája karjából is könnyedén megtekinthető, hogy kire hasonlít jobban a kis Lea de Seine.

Már három szexuális zaklatási ügyben nyomoz a rendőrség Kevin Spacey ellen

3 órája Módosítva: 2018-01-18 10:20
0

Az Oscar-díjas színészről pont a napokban jött a hír, hogy az eddigi szexuális zaklatások mellett már rasszizmussal is vádolják. Nagyon úgy néz ki, hogy Kevin Spacey korábbi tetteit már senki sem fogja elfelejteni, most ugyanis kiderült, hogy már három esettel kapcsolatban is nyomoznak a rendőrök a színész ellen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elég meglepő helyeken szexelt már Gerard Butler

3 órája Módosítva: 2018-01-18 10:20
0

Gerard Butler a Watch What Happens című műsorban, egy betelefonáló néző kérdésre válaszolta meg, hogy melyik volt a legőrültebb hely, ahol valaha szexelt életében. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Damu Roland konyhai kisegítőként dolgozik

4 órája Módosítva: 2018-01-18 08:59
0

Jó reggelt, lapszemlénk következik, tartson velünk! 

Damu Roland

A Story magazin arról ír, hogy Damu Roland mostanában konyhai kisegítőként dolgozik, de mellette azért szinkronizálni is szokott. Azt mondja, a magyaros étterem több pénzt fizet neki, mint a színészet általában. 

Vasárnap, hétfőn, kedden, szerdán tizenhárom órától éjfélig vagyok bent, csütörtök, péntek, szombaton délután háromtól hajnali kettőig. Baromi jó a társaság, nagyon kedves emberek, nem művészek. Nekem most ez nagyon jó, biztonságot ad

- mondja, amit akár úgy is érthetnénk, hogy szerinte a művészek nem olyan kedves emberek. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa megtagadta a hazugságvizsgálatot

5 órája Módosítva: 2018-01-18 08:09
0

Novozánszki Fanni feltételezett gyilkosa nyereségvágyból és különös kegyetlenséggel ölhette meg a lányt, írja a Blikk

Távolról sincs vége, olvasson még

Akarja látni Anna Kurnyikova és Enrique Iglesias ikreit? Akkor végre megteheti

tegnap, 17:03 Módosítva: 2018-01-17 17:05
0

Általában nem egyszerű dolog titokban gyereket szülni, pláne akkor, ha az ember híres, és minden lépését árgus szemekkel figyelik. Anna Kurnyikovának mégis sikerült olyan diszkréten intéznie a terhességét, hogy konkrétan hideg zuhanyként érte a közvéleményt, amikor decemberben ikrei születtek

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy szempillantás alatt kigömbölyödött Katalin hercegné hasa

tegnap, 16:48 Módosítva: 2018-01-17 16:56
0

Vilmos herceg felesége nagyon tudatosan választja meg a ruháit, így nem lehet véletlen, hogy épp most döntött úgy, hogy megmutatja a terheshasát.

Vajna Tímea síelés közben is tudja a mellét mutogatni

tegnap, 14:49 Módosítva: 2018-01-17 14:59
0

Vajna Tímea jelenleg Aspenből posztolgat síelős fotókat. Ön szokott síelni? Ha igen, mit szokott viselni síeléskor? Reméljük, önnek is valami jól dekoltált ruhája van erre a célra, mint Vajna Tímeának!

A post shared by Timea Vajna (@timeavajna) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Összetörték Tatár Csilla autóját

tegnap, 12:07 Módosítva: 2018-01-17 12:42
0

Tatár Csilla ma reggel késett a forgatásról, ugyanis arra ébredt, hogy az autóját az éjszaka összetörték, de a kár okozója minden további nélkül továbbhajtott. A műsorvezető ezt az Instagramjára is posztolta.

A post shared by Tatár Csilla (@csillatatar) on

Távolról sincs vége, olvasson még

A nőket szinte mindig megerőszakolják a mai filmekben - mondta Keira Kngihtley

tegnap, 10:55 Módosítva: 2018-01-18 10:17
0

A színésznő, aki a Büszkeség és balítéletben, a Vágy és vezeklésben, A Karib-tenger kalózaiban és még ezekhez hasonló kosztümös filmekben szerepelt leginkább, most elmondta, hogy miért nem szereti azokat a mai filmeket, amik a modern korban játszódnak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Amber Rose levetet a melléből

tegnap, 10:43 Módosítva: 2018-01-18 10:17
0

Amber Rose egy modell-aktivista, aki arról lett híres, hogy két évig járt Kanye Westtel. Miközben Kanye West ma harmadik gyerekének születése kapcsán szerepel a hírekben, addig Rose azt tette közzé egy Instagram storyban, hogy ő meg le fog vetetni a melléből.

Korábban már emlegette a témát, a következőket mondva:

Távolról sincs vége, olvasson még

Celebgyerekek a kifutón! Felismeri, ki kicsoda?

tegnap, 10:10 Módosítva: 2018-01-18 12:02
0

Nem most fogjuk megfejteni, miért buknak ennyire a Dolce & Gabbanánál a celebgyerekekre, mindenesetre már megint összetrombitáltak párat. De kiket is?

Újabb gyereke született Kim Kardashiannek és Kanye Westnek

tegnap, 09:08 Módosítva: 2018-01-17 17:05
1

Megérkezett

– jelentette be Kim Kardashian a Twitteren.

Távolról sincs vége, olvasson még

A pénz miatt kellett meghalnia a lányomnak

tegnap, 08:28 Módosítva: 2018-01-18 10:20
1

Azt írja a Blikk egy névtelen informátorra hivatkozva, hogy Novozánszki Fanni meggyilkolásának hátterében valószínűleg nem féltékenység volt, hanem a pénz. Eszerint a verzió szerint a VV Fanni néven híressé vált realitysztár kölcsönt ígért feltételezett gyilkosának, de aztán meggondolta magát, és mégse adta oda a pénzt.

A Blikk azt is írja, hogy Novozánszi édesanyja kéri a sajtót, hogy ne keressék, ők azért mégis felhívták ezzel a kérdéssel, amire a gyászoló anya válaszolt is:

Én is azt gondolom, hogy a pénz miatt kellett meghalnia a lányomnak. Fanni az eltűnése előtt pár nappal, még novemberben kivette majdnem minden pénzét a bankból, több millió forintot.

Távolról sincs vége, olvasson még

Stohl András a műtőbe menet még bejelentkezett a rádióban

tegnap, 07:53 Módosítva: 2018-01-18 10:20
4

Stohl Andrásnak lágyéksérv-műtétje volt, ezért január 24-ig minden előadását törölték, írja a Blikk. A szóvivője azt mondta, hogy a műtét jól sikerült, de Stohl most nyolc napot kénytelen ágyban maradva pihenni. Az 50 éves színész-műsorvezető még az operáció előtti utolsó pillanatokban is bejelentkezett a rádióban a Class FM-en, azzal, hogy

Most tolnak a műtőbe, kicsit már be is vagyok nyugtatózva.

És még van pár hírecske ma reggelre:

Távolról sincs vége, olvasson még

Így piacozik Natalie Portman a családjával

január 16., 14:27 Módosítva: 2018-01-17 16:52
4

Gyerekestül és férjestül, ahogy illik.

Sharon Stone csak nevetett, amikor megkérdezték tőle, hogy zaklatták-e már szexuálisan

január 16., 09:50 Módosítva: 2018-01-17 14:59
31

Egy interjú során tették fel a színésznőnek a kérdést, akiből menten kiszakadt a nevetés. A riporter enyhén megszeppenve kérdezett vissza, hogy most azért röhög a képébe, mert egyértelműen igen a válasz, vagy pont, hogy az ellenkezője. Stone végül rendesen megválaszolta a feltett kérdést, sőt, azt is elmondta, hogy miért kellett annyira röhögnie tőle.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kevin Spacey-t most rasszizmussal vádolják

január 16., 08:37 Módosítva: 2018-01-17 14:26
5

Még 2017 őszén volt nagy hír, amikor Harvey Weinstein után Kevin Spacey-t is szexuális zaklatással vádolták. A színész esete azért is volt különösen érdekes, mert úgy kért bocsánatot, hogy közben nem ismerte el tettét, sőt, azzal próbálta elterelni a figyelmet, hogy bejelentette, akkor mostantól melegként éli életét. Ezt követően Ridley Scott úgy döntött, hogy egy az egyben kivágja Spacey-t a már elkészült filmjéből. De az Oscar-díjas színész éppen futó sorozata, a House of Cards - itthon Kártyavár címen fut -  körül is intézkedni kellett a botrány miatt.

A sorozat forgatását egyből leállították, majd később úgy döntöttek, hogy a már berendelt plusz egy évadot nem fogják elkészíteni csak a soron következőt, ami ráadásul kevesebb epizódból fog állni, mint a korábbiak. Végül azt is bejelentette a Netflix - a sorozatot gyártó streaming szolgáltató - , hogy Kevin Spacey nem fog szerepelni a House of Cards utolsó évadában.

Azért elevenítettük fel az eddig történteket, mert most kiderült, hogy Kevin Spacey-nek volt egy rasszista megnyilvánulása a sorozat kapcsán.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gáspár Evelint elítélték közokirat hamisításért

január 16., 07:42 Módosítva: 2018-01-17 12:42
36
Szép 's jó reggelt kívánunk!

Még mielőtt lemenne a kocsijához, hogy az éjjel ráfagyott jégvirágokat lekaparja a szélvédőről, tekintse meg gyors lapszemlénket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Smink nélkül, hóna alatt egy kosárlabdával biciklizett haza a sztár

január 15., 16:19 Módosítva: 2018-01-17 10:31
5

Nagyon durva, hogy egyes hírességek mikre nem vetemednek.

Nina Agdal kiakadt, amiért megalázták a súlya miatt

január 15., 16:08 Módosítva: 2018-01-17 10:31
20

Az ember azt gondolná, hogy a modellek súlyáról inkább csak a közvélemény szokott igen sarkos véleményt megfogalmazni (túl sovány, túl telt, túl valamilyen), de a szakmán belül emiatt biztosan nem alázzák meg őket, lévén, az egész életüket meghatározza, hogy megfeleljenek (és mindent megtegyenek) az elvárt külső érdekében. Leonardo DiCaprio exe, a 25 éves dán modell, Nina Agdal pontosan ezt a tévhitet próbálta meg eloszlatni legutóbbi instaposztjával, amelyben egy elég friss és kifejezetten vérlázítónak tekinthető esetet osztott meg a rajongóival. A pénteki poszt leginkább arról szól, hogy mélyen csalódott, és megrémíti az a kemény valóság, amely az iparágban még mindig uralkodik. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Quentin Tarantino titokban elvette a barátnőjét?

január 15., 15:09 Módosítva: 2018-01-17 09:16
3

Egyes elméletek szerint igen. Mi azért nem vagyunk ebben annyira biztosak, el is mondjuk, miért.

Selena Gomez anyja kendőzetlenül elmondta a véleményét lánya szerelmi életéről

január 15., 14:34 Módosítva: 2018-01-17 10:31
6

Selena Gomez pár hónapja megint Justin Bieber barátnője, ezt pedig nemcsak a rajongók nem nézik jó szemmel, de az énekesnő közvetlen környezete sem. Pár hete már lehetett arról hallani, hogy Gomez és az édesanyja között feszültség van emiatt, ki is követték egymást Instagramon, most pedig az asszony a Gossip Copnak nyilatkozott, amiben kimondta, mi a véleménye a kapcsolatról.

Távolról sincs vége, olvasson még

A szexuális zaklatással vádolt James Franco a Golden Globe-on a következőt nyilatkozta

január 15., 12:11 Módosítva: 2018-01-17 09:14
2

James Francót öt nő is szexuális zaklatással vádolja. Mindez az után történt, hogy a színész-rendező a Golden Globe-on fekete ruhát és Time's Up kitűzőt viselve hívta fel a figyelmet - megannyi kollégája mellett - , hogy a nők elleni szexuális zaklatásoknak véget kell vetni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ariel Winter elől már megint ellopták a show-t a mellei

január 15., 12:10 Módosítva: 2018-01-16 14:29
18

Ariel Winter a hétvégén egy filmfesztiválon vett részt és jó szokásához híven erre az alkalomra is egy nagyon mélyen kivágott ruhában érkezett. A színésznő mióta kisebbre szabatta a melleit, előszeretettel mutogatja őket és az sem zavarja, hogy minden alkalommal ellopják előle a show-t. De nem is csigázzuk tovább, tovább görgetve megtekintheti a legfrissebb képeket a színésznőről!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nagyon úgy tűnik, hogy titokban férjhez ment Miley Cyrus

január 15., 11:31 Módosítva: 2018-01-17 10:31
14

Egy ausztrál magazin adta hírül az exkluzív sztorit, miszerint Miley Cyrus és Liam Hemsworth titokban összeházasodtak. A lap információi szerint az esküvőre szilveszterkor került sor, Új-Dél-Wales egyik népszerű tengerpartján. A lagziról persze ez alkalommal sem a pár nyilatkozott, hanem szokás szerint egy közeli ismerős, aki mindenféle részleteket árult el.

Távolról sincs vége, olvasson még

Paris Jackson megsajnált egy stoppost, aki hálája jeléül kirabolta őt

január 15., 10:38 Módosítva: 2018-01-16 13:23
9

Michael Jackson lánya épp azon van, hogy minél nagyobb ismeretségre tegyen szert. Ezen 20 ember dolgozik non-stop. És ugyan van az a mondás, hogy a rossz reklám is jó reklám, de feltehetőleg senki sem tervez meg egy ilyen sztorit, amiben kirabolják. Persze volt, aki pont ezt feltételezte akkor, amikor a Párizsi Divathét ideje alatt Kim Kardashiant több rendőrnek öltözött fegyveres megkötözte és kirabolta. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Poszttraumás stressz szindrómától szenved Mel Gibson bántalmazott exe

január 15., 09:59 Módosítva: 2018-01-16 13:23
8

Mel Gibson és exe, Oksana Grigorieva, évek óta harcolnak egymással, aminek az asszony állítása szerint komoly egészségügyi következményei vannak. A színész és az orosz származású zongorista egy évig voltak együtt, 2010-ben szakítottak, mikor a nő családon belüli erőszak miatt feljelentette Gibsont. Ez után hosszú időn keresztül pereskedtek közös gyermekük elhelyezése ügyében.

Most pedig Grigorieva ismét keresetet nyújtott be a színész ellen, arra hivatkozva, hogy a kapcsolatuk és az azt követő pereskedés miatt poszttraumás stressz szindróma alakult ki nála.
Távolról sincs vége, olvasson még