Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Kaia Gerbernek most húzták ki két bölcsességfogát. Pózolt velük egyet

tegnap, 17:04 Módosítva: 2020.10.24 17:10
4

Kb. minden amerikai híresség minden instaposztja az elnökválasztásról szól jelenleg. Ezzel az ürüggyel általában vetkőzéseket szoktak posztolni, illetve újabban már azt, hogy leadták a szavazatukat postán, de most Kaia Gerber egy teljesen váratlan irányból közelíti meg a dolgot:

Bölcsességfog nélküli is lehet bölcsen szavazni

– írja Cindy Crawford szintén modellkedő, 19 éves lánya, aki posztolt már furákat az Instagramra, de ez valószínűleg minden korábbin túltesz. Az történt, hogy Kaia Gerbernek most húzták ki bölcsességfogát, és pózolt egyet egy olyan képhez, amin valaki a két kihúzott fogat tartja a modell arca elé.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bella Hadid átalakulásának kezdetét, Sarka Kata a testsúlyát tette ki Instára

tegnap, 16:48 Módosítva: 2020.10.24 17:10
1

Ebben az összeállításban attraktív nők eltérő mértékben ledér posztjait görgetheti végig, mert a Velvet dolgozói nap, mint nap fáradságos munkával szűrik az ön számára az uncsi instafeedből az olyan igazi, időtálló értékeket, mint például bikinis fotó, dekoltázsos fotó és egyéb szekszi kontent.

Kezdjük Bella Hadiddal, aki a legfrissebb posztjában már a Halloweenre készül. Az alábbi gyorsított videón azt lehet megnézni, hogyan kezd átalakulni valami Halloween-kompatibilissé. Ő maga teszi fel a kérdést, hogy vajon mi lesz belőle, ha kész lesz, amire biztos választ adni egyelőre képtelenség, de ha az öltözékből ki lehet indulni, akkor egyértelműnek tűnik, hogy megint valami nagyon dekoltált lesz Bella Hadidból a beöltözős bulira.

Távolról sincs vége, olvasson még

Adele-ből tipikus amerikai szőke bombázó lett

tegnap, 15:37 Módosítva: 2020.10.24 15:50
8

A Saturday Night Live című kabaréműsor hagyománya, hogy minden adást más híresség vezet. Most szombat este Adele, a fenti, 2017-es fotón látható énekesnő kerül sorra, és az ezt bejelentő, alábbi videó rögtön bekerült a hírekbe (pl. a People is megírta).

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem fogja kitalálni, kire szavazott Jennifer Aniston! Ja de

tegnap, 12:23 Módosítva: 2020.10.24 12:34
10

Az USA-ban levélben is lehet szavazni arra, hogy ki legyen az elnök, így bár az urnákat csak november 3-án nyitják majd meg, aki levélben kíván szavazni, az ezzel a jogával már most is élhet bizonyos feltételek mellett. Pontosan ezt tette Jennifer Aniston is, aki az Instagramon jelentette be, hogy már szavazott, és aki csak egy kicsit is ismeri az 51 éves színésznőt, úgyis tudja, hogy kire. Aniston azért biztos, ami biztos alapon a telefonján látható Love Is Love matrica mellé hozzátette, hátha valakinek kétségei voltak, hogy nem Donald Trumpot szeretné a Fehér Házban látni még négy évig, hanem Joe Bidenre voksolt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Valamennyi korábbi szülinapi buliját megrendezték újra, egyszerre Kim Kardashiannek

tegnap, 11:23 Módosítva: 2020.10.24 11:33
1

Szerdán volt Kim Kardashian negyvenedik születésnapja, és persze a zsúrból külön tévéműsort is csinált az E! nevű csatorna, illetve néhány fotót az alábbi, friss posztban is meg lehet nézni. A meglepetésbulit a híresség szintén híres édesanyja és testvérei szervezték, és az ötlet az volt, hogy újra megcsinálták Kim Kardashian összes korábbi születésnapját – vagy legalábbis a jelentősebbeket. Mindezt az tette lehetővé, hogy az apuka, a 2003-ban elhunyt Rob Kardashian születésüktől kezdve mindig videózta a gyerekek születésnapjait. Íme a poszt a fotókkal.

Távolról sincs vége, olvasson még

Rárúgunk kettőt, aki feltörte Kajdi Csaba Instagramját

tegnap, 09:29 Módosítva: 2020.10.24 11:30
273

Már jó másfél éve, hogy Kajdi Csaba Magyarország legtöbb követővel rendelkező influenszerei közé tartozik, nos, az elsősorban Instagram Storykból építkező, kétszázezer körüli követővel rendelkező fiókot pénteken feltörték, a Cyla becenéven is ismert híresség posztjai nem elérhetőek többé a csaba_kajdi nick alatt. Az történt, hogy Kajdi nem jött rá, hogy egy hekker írta azt a mailt, amiben a jelszavát kérték, és megadta. Természetesen nem egy hivatalos mail volt ez az Instagramtól, hanem egy csaló trükkje – Cyla most már üzeni mindenkinek, hogy soha senkinek nem szabad megadni a jelszavunkat.

Ha ön továbbra is követni szeretné Kajdi Csaba életét és más influenszereket sajátos nyelvezettel kritizáló posztjait, most már a csaba.kajdi fiókot kell követnie, alább a második poszt, ahol Cyla újra bejelentkezik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kiderült, hogy a Doktor Szöszi ikonikus jelenete eredetileg teljesen másképp nézett volna ki

október 23., 16:43 Módosítva: 2020.10.24 17:08
0

20 évvel az első Doktor Szöszi-film után Reese Witherspoon, Luke Wilson, Selma Blair, Jennifer Coolidge és a film további szereplői ismét találkoztak egymással az online térben, mindenki a saját otthonából bejelentkezve. A Youtube-ra is feltöltött videó elején Witherspoon azzal kezd, hogy elmondja, az összes filmje közül a Doktor Szöszi a legfelkapottabb a mai napig, ami szerinte a filmbéli karaktere, Elle Woods miatt van. 

Azt hiszem, Elle sokakat inspirált, hogy higgyenek magukban. Elle tisztában van azzal, hogy kicsoda, másokban pedig mindig a jót akarja látni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Milla Jovovich azt mondja, még sosem volt ilyen jó formában

október 23., 14:18 Módosítva: 2020.10.24 17:08
0

Milla Jovovich az elvileg idén mozikba kerülő Monster Hunter c. filmjének forgatásáról posztolt néhány fotót közösségi oldalára. A videójátékon alapuló akciófilm miatt alaposan formába kellett hoznia magát, elmondása szerint még sosem volt olyan jó fizikai állapotban, mint a film forgatásakor. A színésznő az egyik képén edzőjének, Natalie Mallue-nak mond köszönetet, aki egyike a kevés női kommandósoknak. Mallue a férjével együtt készítette fel Jovovich-ot a szerepére. A házaspárnak a sztár nemcsak munkájukat köszönte meg, hamarosan megszülető második babájukhoz is gratulált. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Berki Krisztián megint beszólt Szabó Dórának, ezúttal az értékén viccelődött

október 23., 13:08 Módosítva: 2020.10.23 13:11
0

Berki Krisztián a Bréking műsorvezetőjeként többször került már a figyelem középpontjába. Kolléganőjének, Szabó Dórának október elején olyan csúnyán beszólt, hogy  a nő sírva rohant ki a stúdióból. Berki azóta sem vett vissza a stílusán, ismét volt egy olyan megjegyzése a műsorban, Szabó Dórának, de a nő már egészen megedződött Berki sajátságos stílusához, írja a  Blikk

Távolról sincs vége, olvasson még

Minden friss anyának szeretettel: Sophie Turner babát szellőztet

október 23., 10:24 Módosítva: 2020.10.24 17:10
0

A színésznő és férje, Joe Jonas sétáltak egyet a lányukkal, ekkor fotózták le őket. Unsokkoló képek.

Szulák Andreának voltak testidegen tévés munkái

október 23., 09:05 Módosítva: 2020.10.24 17:10
0

Szulák Andrea a Mondd el Tatár Csillának! műsor vendége volt, ahol korábbi tévés munkáiról is beszélt, szúrta ki a 24.hu. Szulák sosem vette magát komolyan, televíziós szakembernek sem tartotta magát sosem, szerinte a tévénél dolgozók egy komoly felkészülést igénylő, értelmiségi munkát végeznek, amiben ő csak egy játékos volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Váratlan fordulat állt be a Dancing With The Starsban

október 23., 08:16 Módosítva: 2020.10.24 15:50
0

Rendhagyó módon folytatódik a Dancing With The Stars: a TV2 táncos műsorának harmadik adásában két versenyzővel kevesebb áll a színpadra, de hogy pontosan kikről van szó és miért maradnak távol,  csak szombat este derül ki. 

Egy váratlan fordulat miatt két páros most nem lép a táncparkettre.

Távolról sincs vége, olvasson még

Jennifer Garnert és családját tíz éven keresztül tucatnyi paparazzo követte

október 22., 15:21 Módosítva: 2020.10.24 12:34
0

Jennifer Garner a Tell Me More With Kelly Corrigan műsorban beszélt arról, hogy míg Ben Affleck felesége volt, egy évtizeden át mániákusan követték a családját (beleértve gyerekeiket, a most 14 éves Violetet, 11 éves Seraphinát és 8 éves Samuelt) a paparazzók, szemlézte az E! Online.

10 éven át legalább 6, de sokszor inkább 20 autó állt a házunk vagy a gyerekek iskolája előtti, illetve a gyerekorvosnál, én meg könyörögtem a fotósoknak, hogy álljanak arrébb a gyermekorvos ajtajától. Beteg a gyerekem.

Távolról sincs vége, olvasson még

Matthew McConaughey 15 éves korában, zsarolás miatt vesztette el a szüzességét

október 22., 13:10 Módosítva: 2020.10.24 09:49
0

Matthew McConaughey a Fox Newsnak beszélt hamarosan megjelenő Greenlight (Zöldlámpa) című memoárjáról, amit korábbi naplói felhasználásával írt meg. A színész elmondta, hogy 14 éves korától írja le, ha szívfájdalma van, de azt is, ha éppen minden tökéletes az életében. Könyvéből már ki is szivárgott egy részlet,  amiben szülei viharos kapcsolatáról értekezik, most pedig egy újabb információmorzsát árult el belőle: a színész elmondta, hogy 15 évesen egy zsarolás miatt vesztette el szüzességét. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Alanis Morissette egyik leghíresebb dalát nagyon sokan félreértették

október 22., 12:10 Módosítva: 2020.10.24 11:33
0

Nemrég Mel C beszélt a hírnév árnyoldalairól, most pedig Alanis Morissette árulta el, hogy a sztárság nagyon elszigetelheti a celebeket a többi embertől. Az énekesnő az Audible Original podcasban mesélt a hírnévvel járó negatív élményeiről, amit a Page Six szemlézett. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Pataky Attila a 64 ezer éves lelkéről beszélt, Friderikusz meg arról, hiányzott-e neki a tévézés

október 22., 10:48 Módosítva: 2020.10.23 16:47
0

A mai napon szerencsére nem szűkölködünk az apróbb bulvárhírekből. Itt van mindjárt Pataky Attila, aki a lélekvándorlásról és korábbi életeiről mesélt a Borsnak. A lapnak elárulta, hogy míg az ő testében egy 64 ezer éves lélek lakozik, addig a felesége lelke az övénél 22 ezer évvel fiatalabb. Pataky több korábbi életével is tisztában van, így azt is tudja, hogy nem mindig élt jó életet. 

Tudom, hogy háromszor is éltem Erdélyországban teljesen más időszakokban. Kétszer voltam gyógyító, egyszer pedig nagyúr. Jóként jó karmát szereztem, de úrként már huncut voltam.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kabát Péter kiszivárgott felvételen beszélt egy csoportszexes élményéről

október 22., 09:04 Módosítva: 2020.10.24 15:43
0

Az Összezárva Hajdú Péterrel legutóbbi adásának vendége (a könnyekre fakadó Berki Krisztián után)  Kabát Péter volt. A műsorban több szempontból is szóba kerültek a szexuális élete részletei.

A Ripost arról ír, hogy volt, ami végül be sem került a műsorba, mert Hajdú túl durvának minősítette. Eszerint hogy amikor Kabát még a Honvédban játszott, az egyik csapattársa felajánlotta a többieknek, hogy lenne-e kedvük ahhoz a lányhoz, aki szerelmes belé. Kabát nevetve mesélt, mi történt ezután:

Elhozta a lányt, aki húsz-huszonkét éves volt, és nagyon szerelmes volt a csapattársamba. Elmentünk mindannyian a srác nyaralójába. Ott volt egy hatalmas ágy, és nem viccelek, tizenöten voltunk azzal a csajjal… Sorban álltunk…. Én kétszer. [...] A srác meg csak nézte a helyzetet, és röhögött.

A lap szerint Hajdú erre azt mondta, hogy „fú, mekkora paraszt lehetett az a pasi! Milyen beteg ez a csávó...!”. Rejtély, hogy miért nem többes számban mondta, mind a tizenötre. [Bár a műsor, illetve az arról írt cikkek (hiszen az állítólagos műsorrészlet nem került adásba) alapján úgy tűnhet, ha ez tényleg így történt, és a lányt belenyomasztották ebbe a helyzetbe, ez nem normális viselkedés egy szexuális partnerrel, hanem a bántalmazás egy formája, és elképesztő, hogy sikamlós bulvártémaként tálalják– szerk.]

Távolról sincs vége, olvasson még

Gabriela Spanic az édesanyja halála után sem adja fel a versenyt

október 22., 08:23 Módosítva: 2020.10.23 14:23
0

Gabriela Spanic a Dancing With The Stars második adása után értesült róla, hogy édesanyja, aki évek óta küzdött a rákkal, meghalt . A szappanoperasztár ekkor még nem tudta, képes lesz-e a verseny folytatására, mostanra viszont eldöntötte, hogy nem fog kiszállni a műsorból. Táncpartnerét, Andrei Mangrát a Blikk kérdezte arról, hogy érzi most magát a színésznő.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lakatos Márk szokatlanul személyes témáról írt az Instagramon

október 21., 12:37 Módosítva: 2020.10.23 13:11
1478

Megint előkerült témaként a lapokban Lakatos Márk és Kajdi Csaba régóta húzódó viszálya (itt írt róla például a Bors), de a stylist-műsorvezető azóta is teljesen más témákkal foglalkozik a közösségi médiában. Az alábbi rövid interjúban az előbbiről is kérdeztem, de szintén szenteltünk időt az utóbbi témáknak, amik jelenleg fontosabbak Lakatos Márk életében.

Távolról sincs vége, olvasson még

Sánta László nem tartja kizártnak, hogy rendbe tudja hozni a házasságát

október 21., 12:17 Módosítva: 2020.10.23 12:47
6

Néhány hete számoltunk be róla, hogy a 2018-as Nyerő párosból is ismert Sánta László és felesége, Sánta-Széphalmi Júlia házassága annyira megromlott, hogy hat évvel az esküvőjük után egymástól különválva tervezik a jövőjüket. A Madách Színház színésze a Reggeliben mesélt el néhány részletet kapcsolatuk jelenlegi állapotáról, de Sánta mindenekelőtt azzal kezdte, amit már korábban Instagam-oldalán is leírt: mindketten azt tartják a legfontosabbnak, hogy a négy éves fiuk a legnagyobb szeretetben érezze magát

Távolról sincs vége, olvasson még

Istenes Bencéékkel és Nagy Ervinékkel kezdődik majd Friderikusz műsora az RTL-en

október 21., 11:26 Módosítva: 2020.10.22 13:01
6

Online sajtótájékoztatót tartott az RTL Klub a hamarosan induló, Életünk története című műsorral kapcsolatban, aminek a műsorvezetője Friderikusz Sándor lesz, akinek az utolsó műsora a csatornán a Meglepő és mulatságos volt, amint arra Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója emlékeztetett. Húsz év után Friderikusz egy olyan, Hollandiából elindult formátummal tér vissza, amiben híres párok idős önmagukkal szembesülnek majd: az ismert vendégeket maszkmesterek öregítik majd, és a párok tagjai a kamerák előtt látják majd először saját maguk és szerelmük idős verzióit.

A sajtótájékoztatón a koronavírus-fertőzések által okozott problémákról nem volt szó, viszont kiderült még, hogy Máté Krisztina a műsor egyik producere, illetve az is, hogy a szereplő sztárvendégek listáját egyelőre titokban tartják, kivéve két pár nevét: a fenti borítóképen látható Istenes Bence és Csobot Adél, valamint Nagy Ervin és Borbély Alexandra is szerepel majd a műsorban.

Az Életünk története novembertől vasárnap esténként lesz látható az Álarcos énekes után, alább a legördülőben olvasható a teljes sajtóközlemény.

Távolról sincs vége, olvasson még

Weisz Fanni beszélni tanul új szerelmétől, Köllő Babett műsort vezetni Demcsák Zsuzsától

október 21., 09:07 Módosítva: 2020.10.23 08:05
3

Nemrég posztolta az első közös fotót az Instagramra Weisz Fanni az új szerelmével, Bókay Gergővel, és most először interjúban is beszélt a kapcsolatról, a Borsnak. A cikk egyik legérdekesebb részében a hallássérült modell-influenszer arról mesél, milyen a kommunkiáció közte és új párja között:

Egyre többet hordom a hallókészülékem, így napról napra jobban megy a hallás, a beszéd, amiben Gergő motivál. Régen hamar letettem, mert fájt a fejem tőle, de most valahogy nem. Egyre jobb és könnyebb viselnem, és olyan jó hallani, amit Gergő mond. De ő is figyeli, és tanulja a jelelést, úgyhogy mindketten beletesszük a magunkét, hogy minél könnyebben, gördülékenyebb menjen a kommunikáció.

Alább hasonló híreket lehet még olvasni röviden, mindegyik hazai hírességekkel kapcsolatos.

Távolról sincs vége, olvasson még

Leonardo DiCaprio már csak két láb

október 20., 17:00 Módosítva: 2020.10.22 13:22
0

Az álcázáskirály színész barátnője talán ezért parkolt rokkanthelyre. Ami ezután történt, az senkit sem fog meglepni!

Bruce Willis és Demi Moore lánya elmondta, hogyan veszítette el a szüzességét 18 éves korában

október 20., 11:45 Módosítva: 2020.10.22 08:27
0

Rumer Willis, Bruce Willis és Demi Moore 32 éves lánya Jada Pinkett Smith Red Table Talk műsorának egyik, koronavírus előtt rögzített adásában mesélt a szüzessége elvesztéséről, ami nem egy kellemes emléke, ugyanis a férfi, aki elvette a szüzességét, elmondása szerint visszaélt a helyzettel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hailey Baldwin a 3 millió forintos kabátja miatt mémesedik éppen

október 20., 11:43 Módosítva: 2020.10.22 20:49
0

A twitteren nem kell sok, hogy valakiből mém legyen. Volt már rá példa, hogy valakit a műveletlensége miatt kapjanak fel, de gyakran a fura ruhadarabok vagy egy bizarr arckifejezés ihleti meg a netezőket. Ezúttal Hailey Baldwin divatolt egy figyelemfelhívó, rojtos aljú, ránézésre kvázi plüssből készült kabátban, ami hiába egy igazi luxusdarab (Bottega Veneta) és került 9,5 ezer dollárba, vagyis csaknem 3 millió forintba, sokak szerint röhejesen néz ki. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Britney Spears szexi tánccal szórakoztatja követőit, míg bírósági ügye tart

október 20., 11:32 Módosítva: 2020.10.21 17:06
0

Nem feltétlenül mindenki számára izgatóan próbál meg szexiskedni Britney Spears az Instagram-oldalán – amit végignézve eszünkbe sem jutna, hogy éppen perben áll az apjával, aki jelenleg is gyámkodik felette, amit az énekesnő már nagyon nehezen visel. Ahelyett, hogy nyilvánosan állást foglalna az ügyben, és elmondaná, mit is szeretne pontosan, inkább csak ügyvédjét küldi a bíróságra, ő maga pedig táncos videókat tölt fel magáról a netre. A legutóbbi bejegyzésében épp Madonna Justify My Love c. számára táncol.

Távolról sincs vége, olvasson még

Jeff Bridges a Twitter-oldalán közölte követőivel, hogy rákos

október 20., 08:42 Módosítva: 2020.10.21 14:55
0

A 70 éves színész Twitter-oldalán közölte követőivel, hogy limfómát diagnosztizáltak nála.

Habár ez egy komoly betegség, szerencsésnek érzem magam, hogy remek orvosaim vannak, és jók az esélyeim.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gabriela Spanic a szombati adás után tudta meg, hogy meghalt az édesanyja

október 20., 07:53 Módosítva: 2020.10.21 14:55
27

A szombati Dancing With The Stars második adása után tudta meg Gabriela Spanic, hogy édesanyja, Norma Utrera, aki súlyos betegséggel küzdött, elhunyt, írja a Blikk. Az újság szerint a színésznő már akkor érezte, hogy nem láthatja többé élve az anyját, amikor elvállalta a több hónapig tartó magyarországi szereplését. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Szabó Győző 30 év után most vehette át a diplomáját

október 19., 16:06 Módosítva: 2020.10.21 12:34
19

Szabó Győző színészként csinált karriert, de annak idején a Képzőművészeti akkor még Főiskolára járt grafikusként, színészetet nem tanult. A diplomáját akkor nem szerezte meg, de most, (csaknem) 30 év elteltével, kerek 50 évesen büszkén mutatja az Instagramon a Magyar Képzőművészeti Egyetem előtt, hogy végre a kezében a diplomája.

Hozzá némileg hasonlóan egyébként Megyeri Csilla is pont a napokban mutatta, hogy a koronavírus-járvány miatti szabályváltozásoknak köszönhetően sok év elteltével ő is átvehette a diplomáját, igaz, Szabó Győzővel szemben ő abból a szakmából, amelyikben dolgozik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kendall Jenner egy egy évvel fiatalabb kosarassráccal romantikázgat

október 19., 15:22 Módosítva: 2020.10.21 11:32
2

Már vagy öt hónapja tart Kendall Jenner és Devin Booker kapcsolata, írja a US Weekly, csak azt nehéz belőni, hogy pontosan milyen természetű kapcsolatról van szó. Különösebben komolyra még nyilván nem fordulhattak a dolgok, már csak azért sem, mert a két híresség még nem mutatkozott együtt nyilvános eseményen, de azért öt hónap mégiscsak öt hónap.

Ha ön rendszeres Velvet-olvasó, akkor a két személy közül bizonyára inkább Kendall Jenner neve cseng ismerősen: ő a Kardashian-klán második legfiatalabb tagja, ő Kim Kardashian egyik modellkedő féltestvére. Ha viszont a sporthíreket olvassa rendszeresebben, akkor Devin Bookerre az NBA-ből emlékezhet, a 23 éves fiatalember ugyanis a Phoenix Suns játékosa.

Távolról sincs vége, olvasson még