horoszkóp

Gumicukor

A Velvet celebügyi blogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Tom Cruise, Brad Pitt és Leonardo DiCaprio egy alternatív világ Bosszúállók-filmjében

tegnap, 16:47 Módosítva: 2018-04-25 16:54
6

Természetesen ilyen nincs. Csak egy, illetve már sok ember fejében. Képzeljenek el egy világot, ahol nem 2007-ben, hanem mondjuk 1997-ben, esetleg '87-ben kezdik el szépen, tudatosan felépíteni azt a rengeteg filmből álló univerzumot, aminek egyik csúcspontja az április 27-én mozikba kerülő Bosszúállók. Képzeljék el, ha akkor készülnek a Vasember-, Amerika Kapitány-, Thor- és A Galaxis őrzői-filmek, akkor kik játszották volna a főszerepeket!

Olyan nevek lettek volna a stáblistán, mint

Eddie Murphy, Alicia Silverstone, Matthew Broderick, Christian Slater, Halle Berry, Demi Moore, Winona Ryder, Dolph Lundgren, John Stamos és Joe Pesci.

Itt a teljes lista, de alább megnézhet még további főszereplőt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Rami Malek végre kiteregette a magánéletét

tegnap, 14:50 Módosítva: 2018-04-25 15:00
1

Persze csakis a maga szerény módján tette ezt, azaz most már a nyilvánosság előtt is hajlandó megjelenni egy nővel, jelesül a Londonban élő színésznővel, a 24 éves Lucy Boyntonnal. Őt onnan ismerheti, hogy Malekkel együtt játszott a Bohamian Rapsody című filmben (amelyben amúgy - nem elhanyagolható információ -  a színész alakította Freddie Mercury-t). 

GettyImages-928283058
Távolról sincs vége, olvasson még

Prince ex-felesége iszonyúan berágott Sinead O'Connorra, amiért az meggyalázta volt férje emlékét

tegnap, 14:12 Módosítva: 2018-04-25 14:18
1

Mayte Garcia koreográfus és táncos 1996 és 2000 között volt az opioid-túladagolásban elhalálozott Prince felesége. A jó viszony közöttük alighanem később is megmaradt, ugyanis most tiszta erejével nekiment Sinead O'Connornak azért, amiért az énekesnő szerinte meggyalázta volt férje emlékét. 

Távolról sincs vége, olvasson még
 • Mariah Carey brutálisan sokat fogyott pár hónap alatt

  tegnap, 13:07 Módosítva: 2018-04-25 13:14
  4

  Egészen elképesztő változáson ment keresztül a teste röpke fél év alatt, mi meg majdnem észre sem vettük. De aztán mégis.

  Rachel Weisz már tényleg eléggé terhes

  tegnap, 10:08 Módosítva: 2018-04-25 10:15
  3

  Pedig még csak öt napja derült ki a dolog, de máris úgy fest, mintha már a várandósság felén is túl lenne.

  Nacsa Olivér becsajozott

  tegnap, 08:48 Módosítva: 2018-04-26 00:40
  3

  Fogadja szeretettel híreinket a kávéja mellé! 

  Kezdjük is a címben szereplő, legfontosabb tudnivalóval, hogy a mostanában politikai kérdésekben is megnyilvánuló Nacsa Olivérnek új barátnője van. A humorista először egy képpel hozta nyilvánosságra, majd egy "Igen, együtt vagyunk"-kal megerősítette a Ripostnak, tőlük átvette a Blikk, ahonnan hálistennek hozzánk is eljutott ez a fantasztikus hír.  

  ❤️

  Olivér Nacsa (@olinacsa) által megosztott bejegyzés,

  A lány bizonyos Somossy Barbara, aki 2016-ban a Magyarország szépe egyik indulója volt, mostanában viszont már az M5 riportereként tevékenykedik. Kapcsolatuk elvileg igen friss. 

  Nacsa előző barátnője a Barátok közt egykori színésznője, Pataki Szilvia volt. Vele 2014-től 2017-ig alkotott egy párt, de aztán esküvő helyett inkább szakítottak

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Kris Jenner elmagyarázta, miért True-nak nevezte el a lányát Khloe Kardashian

  tegnap, 07:33 Módosítva: 2018-04-25 07:42
  2

  Tizenegy nappal ezelőtt született meg Khole Kardashian lánya, akiről hamar az is kiderült, hogy a True (magyarul: igazság) nevet kapta. Mivel a Kardashian-klán gyakorlatilag sportot csinált abból, hogy a gyerekeiknek furcsábbnál furcsább neveket adnak, így Khole sem maradhatott ki a sorból, az internet pedig azonnal rá is repült a névválasztásra.

  Ám ez jelenleg azért különösen kellemetlen, mert sokan azzal viccelődnek, hogy milyen ciki, hogy a kislánynak pont ez lett a neve, mikor már a születése előtt kiderült, hogy az apja a terhessége során többször is megcsalta az anyját. Talán éppen az ilyen rosszindulatú kommentek miatt érezte szükségesnek a család matriarchája, Kris Jenner, hogy nyilvános magyarázattal szolgáljon arra, a lánya miért ezt a nevet választotta.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Sarolta hercegnő még nincs hároméves, de már most elképesztően profi rojál

  április 24., 15:41 Módosítva: 2018-04-24 15:56
  281

  Bár most mindenki a harmadik gyerekkel van elfoglalva, érdemes alaposabban megnézni a kis hercegnőről készült fotókat is. Egytől egyig tökéletesek.

  Kourtney Kardashian bejut az Egyesült Államok Kongresszusába

  április 24., 12:30 Módosítva: 2018-04-25 13:14
  3

  És ráadásul nem is úgy, mint holmi mezei turista (szalámi), hanem mint visitor, aki komoly bizniszt intéz a szenátorokkal. És miről fog beszélni a képviselőkkel és a szenátorokkal? A kozmetikumokról. 

  Beauty percek a kongresszusban Kourtney Kardashiannal

  Nagyon jó kis reality lehetne ebből, de a valóság az, hogy Kourtney Kardashian azért küzd éppen Amerika döntéshozóinál, hogy a szépségipari kozmetikumok, a sminkes cuccok, a kencék és a ficék még véletlenül s készülhessenek az egészségre ártalmas anyagokból.

  Milyen nemes gesztus. Közben azért ne felejtsük el, hogy a családnak azért van egy sminkes márkája, szóval, ha az ő termékeik makulátlanok, akkor lehet, hogy ezzel a húzással épp egy csomó konkurens cég elsöprését intézik el 2 in1.

  (TMZ)

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Miley Cyrus anyjáról simán elhinnénk azt is, hogy a nővére

  április 24., 12:08 Módosítva: 2018-04-25 16:09
  14

  Kicsit megütötte a főnyereményt a génlottón.

  Bors: Berki még mindig nem adta meg azt a 10 millió forintot, amit beígért az Ázsia Expressz versenyzőinek

  április 24., 09:34 Módosítva: 2018-04-25 14:18
  12

  Az Andy Vajna tulajdonában lévő Bors értesült egy Andy Vajna tulajdonában lévő tévé egyik korábbi műsora körüli ügyről. A TV2-n futott  Ázsia Expressz című reality, melyben párba verődött celebeknek kellett eljutniuk A-ból B-be, illetve különböző feladatokat teljesíteniük. Ezt nyerte meg Berki Krisztián és Ambrus Attila, ismertebb nevén A Viszkis. Eddig úgy tűnik, hogy nincs itt semmi izgalom, csakhogy Berki maga állította azt, hogy felajánlott némi pénzt a verseny utolsó szakaszában az ellenfeleinek, hogy őt és Ambrust juttassák előnyhöz. Ezt Megyeri Csilla, az egyik "KÁROSULT" is megerősítette.

  És innentől kezd durvulni a szitu.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Most megnézheti Katalin hercegné újszülött kisfiát!

  április 24., 08:33 Módosítva: 2018-04-25 15:00
  10

  Már képek is vannak a tegnap született királyi sarjról.

  Közben Dwayne Johnson is lebabázott. Megszületett a harmadik lánya

  április 24., 07:32 Módosítva: 2018-04-25 09:38
  194

  Miközben a fél világ Katalin hercegné szülésére figyelt, addig a világ másik fele Dwayne Johnson harmadik gyermekének születésének örült.

  Skin to skin. Our mana. Blessed and proud to bring another strong girl into this world. Tiana Gia Johnson came into this world like a force of nature and Mama @laurenhashianofficial labored and delivered like a true rockstar. I was raised and surrounded by strong, loving women all my life, but after participating in baby Tia’s delivery, it’s hard to express the new level of love, respect and admiration I have for @laurenhashianofficial and all mamas and women out there. Word to the wise gentlemen, it’s critical to be by your lady’s head when she’s delivering, being as supportive as you can.. holding hands, holding legs, whatever you can do. But, if you really want to understand the single most powerful and primal moment life will ever offer - watch your child being born. Its a life changer and the respect and admiration you have for a woman, will forever be boundless. And to my third and youngest daughter, Tiana Gia - like I did when your two older sisters Simone Alexandra and Jasmine Lia were born, you have my word, I’ll love, protect, guide and make ya laugh for the rest of my life. Your crazy dad has many responsibilities and wears many hats in this big ol’ world, but being your dad will always be the one I’m most proud to wear. Oh and one more thing.. you’re gonna love rollin’ in daddy’s pick up truck. #TianaGiaJohnson🌺 #3rdDaughter #BlessesAndGratefulMan #ImInTROUBLE

  therock (@therock) által megosztott bejegyzés,

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Így becézi egymást Harry herceg és Meghan Markle

  április 23., 16:51 Módosítva: 2018-04-25 10:31
  1

  Az átlagosnál is nagyobb a felhajtás a brit királyi ház körül mostanában. II. Erzsébet a hétvégén ünnepelte a 92. születésnapját, Katalin hercegné hétfőn életet adott a harmadik gyermekének, Meghan Markle és Harry herceg pedig kevesebb, mint egy hónap múlva összeházasodnak. Így pedig nem meglepő, hogy az angol sajtó tele van a Windsorokról szóló hírekkel. A Hello magazin a például most nyilvánosságra hozta, hogyan becézi egymást Markle és a vőlegénye.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Megszületett Katalin hercegné és Vilmos herceg harmadik gyermeke

  április 23., 14:04 Módosítva: 2018-04-24 15:56
  116

  Ahogy arról korábban beszámoltunk , hétfő reggel indult be a szülés Katalin hercegnénél. A király ház a hivatalos Twitterén jelentette ezt, ahogy pár órával később azt is, hogy megszületett a hercegi pár harmadik gyermeke, egy kisfiú. A gyerek 3.8 kilóval született 11 órakor. A poszt szerint az anya és fia is jól vannak.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Macaulay Culkin elmondta, mi az, amit soha nem hajlandó megtenni

  április 23., 12:43 Módosítva: 2018-04-25 10:13
  4

  Macaulay Culkin mostanában magához képest egész sokszor ad interjút, a legutóbb például Ellen DeGeneressel ült le beszélgetni. A műsor során természetesen sok szó esett a színész leghíresebb szerepéről, a Reszkessetek betörők! Kevinjéről.

  Culkin beszélt például arról, hogy mindenhol felismerik, hiszen gyakorlatilag most, hogy összeszedte magát, ugyanúgy néz ki, mint mikor kisfiú volt. Azt is elárulta, hogy a karácsonyi időszakban igyekszik minél kevesebbet menni emberek közé, mert akkor a megszokottnál is nagyobb a felé irányuló kéretlen figyelem. És azt is elmondta, mi az, amit folyton kérnek tőle, de nem hajlandó megtenni.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Íme egy eredeti Kanye West fotó a félmeztelen Kim Kardashianról

  április 23., 10:58 Módosítva: 2018-04-25 08:06
  3

  Kim Kardashiant talán már többet láttunk meztelenül, mint felöltözve, így melltartó nélküli fotóihoz már kell valami pluszt adnia, hogy érdekesek legyenek. Pár hónapja azzal kísérletezett, hogy a négyéves lányával készítette el az akkori szexizős fényképét, ám ez nagyon nem jött be, hiszen a követői inkább kiakadtak ettől, mintsem tetszett volna nekik. Kardashian pedig úgy tűnik, tanult a hibából, a friss vetkőzős fotóját már a férjével Kanye Westtel csináltatta. Rendkívül művészire is sikerült.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Katalin hercegnénél megindult a szülés, beszállították a kórházba

  április 23., 10:07 Módosítva: 2018-04-24 10:51
  23

  A hétfő reggeli órákban indult meg a szülés Katalin hercegnénél és már kórházba is szállították - írja a Daily Mail, a hírt pedig a királyi ház meg is erősítette. Így szinte biztos, hogy még a nap folyamán megszületik Katalin és Vilmos harmadik gyermeke.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Megszületett Luxus Vivien kisfia

  április 23., 09:02 Módosítva: 2018-04-25 07:42
  146

  Vasvári 'Luxusfeleség' Vivien elég alaposan dokumentálta a tegnap délutánját és estéjét, a reality-szereplő ugyanis vasárnap vonult be a kórházba, hogy életet adjon a kisfiának, aki egyébként a párja után „Mini Fecsókának” nevez. Luxi Vivi a kórházi várakozást azzal ütötte el, hogy Insta-sztorikat posztolt és egy képet is kirakott magáról. Ez utóbbi mellett tudatta később egy kommentben, hogy a kisfiú megszületett.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Bereczki Zoltán szakított új szerelmével - hírek eszpresszó mellé

  április 23., 07:40 Módosítva: 2018-04-24 15:01
  6

  Bereczki Zoltán azóta, hogy Szinetár Dórával elváltak, azaz öt éve, nem beszélt a magánéletéről. Ám most Ábel Anita új, internetes műsora kedvéért mégis megnyílt, a riportból pedig két váratlan dolog is kiderült: az egyik, hogy a színésznek egyáltalán volt kapcsolata az elmúlt időben, a másik, hogy új szerelme nagyon csúnyán átverte.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Már megint csúnyán belekötöttek szerencsétlen Melania Trumpba

  április 22., 15:12 Módosítva: 2018-04-24 08:08
  1

  Mi is lehetett a téma Melania Trumppal kapcsolatban legutóbb, ha nem az, ami minden adandó alkalommal, amikor kiteszi a lábát valahova? Hát nyilván csakis a szokásos, vagyis hogy mennyire kiegyensúlyozott/nem kiegyensúlyozott a lelkivilága az amerikai elnök, Doland Trump mellett. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Ed Sheeran testőre jobb fej, mint Ed Sheeran

  április 22., 15:00 Módosítva: 2018-04-24 10:47
  15

  Ed Sheeran az a 27 éves angol fiatalember, akit az tett 2017-re a világ legsikeresebb dalírójává-zenészévé, hogy úgy tud teljesen tartalmatlan, senkit nem irritáló, de agresszívan fülbemászó számokat gyártani, hogy közben az a popsztárallűrje, hogy úgy csinál, mintha ő csak egy átlagos srác lenne. Ed Sheeran ugyanolyan mesterien titkolja személyiségének érdekes vagy egyéni részleteit, mint Taylor Swift, így állhatott elő az a helyzet, hogy még a testőre is jobb fejnek tűnik, mint ő maga. Ed Sheeran testőre ugyanis egy Kevin Myers nevű férfi, aki az alábbi instagramfiókba pakolja a munkájáról készült képeket. Ő az ott a bal oldalon a szatyorral.

  When bae takes you shopping @Burberry

  A post shared by Kevin Myers (@securitykev) on

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Még Blake Livelyt is gúnyolták gyerekkorában

  április 22., 12:38 Módosítva: 2018-04-23 14:11
  1

  Blake Lively-ról nagyjából annyit tudunk manapság, hogy gyönyörű, dekoratív, színésznő, anya, és nem utolsó sorban Ryan Reynolds felesége. Utóbbit mindig valami szórakoztató tartalommal nyomatékosítják a közvéleményben, ami miatt nemcsak azt lehet róluk olvasni, hogy milyen szépek, vagy hogy épp melyik filmben forgatnak, hanem például azt is, ha undorító tortát sütnek egymásnak, vagy úgy ünneplik a szülinapjukat, mint senki más. A színésznő élete tehát jelenleg remek és kiegyensúlyozott.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Egy férfi betört Taylor Swift házába, szépen lezuhanyozott, majd lefeküdt aludni

  április 22., 12:08 Módosítva: 2018-04-23 17:11
  6

  Az a mázlija Taylor Swiftnek, hogy soha, egy percig sem élt abban a házban, amelyet hónapokkal ezelőtt vásárolt magának, különben simán tanúja lett volna annak a csodálatos élethelyzetnek, amikor egy rajongója, bizonyos

  Roger Alvarado betört hozzá, lezuhanyozott a fürdőszobájában, majd édesdeden aludt egyet az ágyában. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Pippa Middleton gyereket vár

  április 22., 11:09 Módosítva: 2018-04-22 17:56
  6

  Katalin hercegné most már bármelyik pillanatban szülhet, de szerencsére megvárta, hogy 34 éves húga is bejelentse terhességét. A Mirror jól értesült forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy Pippa Middleton valószínűleg már a 12. hétben jár, és férjével, James Matthews-zal rettentő izgatottak. Az apa után állítólag Katalin és a szülők tudták meg leghamarabb a jó hírt. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Így vörösszőnyegezik az orosz felső tízezer

  április 22., 10:18 Módosítva: 2018-04-24 15:01
  4

  Ezen a héten csütörtökön megnyílt a Moszkvai Filmfesztivál, ahol vörös szőnyegen mutathatta meg magát a helyi elit. Akinek él egy kép a fejében a gazdag oroszok ízléséről, annak úgy gondoltuk, érdekes lehet megnézni, hogy milyen a gyakorlatban egy ilyen esemény. A megnyitó hat leglátványosabb öltözékét szedtük össze, hogy ebben a heti trendben megmutathassuk önnek, illetve hogy szavazásra is bocsáthassuk a témát, ahogy szoktuk minden vasárnap: önnek ki tetszik a legjobban a hat közül?

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Meghalt Kicsién

  április 22., 10:02 Módosítva: 2018-04-23 10:36
  29

  49 éves korában meghalt az Austin Powers filmek Kicsiénjét alakító Verne J. Troyer, írja a BBC. A hírt a színész saját Facebook-oldalán jelentették be. Leírták, hogy Troyer igazán törődő jellem volt, aki eltökélt természetével és hozzáállásával inspirálta az embereket. Azt akarta, hogy mindenki mosolyogjon, és boldog legyen. 

  Távolról sincs vége, olvasson még

  A TV2 műsorvezetőjének adná ártatlanságát a 28 éves szűz színésznő, Bálint Emese

  április 21., 15:47 Módosítva: 2018-04-23 07:52
  26

  Bálint Emese színésznő, mégsem erről híres, hanem arról, hogy szokatlan vehemenciával őrzi a szüzességét. Olyan válogatós, hogy ugyan már több mint ötezren tettek neki ajánlatot, eddig senkit sem tartott elég méltónak arra, hogy feláldozza érte az ártatlanságát.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Szexrabszolgákat nevelt, ezért letartóztatták a Smallville színésznőjét

  április 21., 14:19 Módosítva: 2018-04-23 07:52
  71

  Már tavaly novemberben tudni lehetett, hogy a Smallville című sorozat egykori főszereplője, Allison Mack egy brutális szex-szekta második embere, a pontos feladataira azonban csak múlt héten derült fény.

  Távolról sincs vége, olvasson még

  Gerincműtéten esett át Michael J. Fox

  április 21., 13:03 Módosítva: 2018-04-23 07:52
  3

  Egy rendkívül jól értesült forrás arról számolt be a People magazinnak, hogy Michael J. Fox nemrégiben gerincműtéten esett át. Az 56 éves színész jelenleg lábadozik, de állítólag jól van, sőt abban bízik, hogy a nyárra betervezett golfverseny-sorozaton is elindulhat majd. 

  Távolról sincs vége, olvasson még