Széki Attila 'Curtis' beszélgetett a csütörtök reggeli Mokkában Demcsák Zsuzsával és Vujity Tvrtkóval, a téma az, hogy Curtis ököllel ütött egy nőt, és most családon belüli erőszak áldozatokon szeretne segíteni, továbbá elmondja, mennyire sajnálja amit tett. És akkor nézzük, miket mondtak a műsorvezetők:

Curtis: Nem ilyen ember vagyok, amilyennek beállítottak, ez egy adott szituáció volt.

Demcsák: Azt mondod, hogy van olyan helyzet, ami indokolja a bántalmazást?

Curtis: Nem, nincs olyan szituáció. Épp ezért mondom, hogy sajnálom.

Vujity Tvrtko: Hogy lehet azt beállítani, hogy ököllel verted egy lány fejét? {...} Nem én, nem más ütötte hanem te, ennek egy olvasata van, nem kettő.

Curtis: Amiért idejöttünk az az, hogy szeretném ezt helyrehozni.

Aztán Curtis arról beszélt, hogy két nappal ezelőtt volt egy koncert, amit a családon belüli erőszak áldozatainak tartottak, Demcsák Zsuzsa pedig közbevágott, mielőtt még bármit mondhatott volna ezzel kapcsolatban a rapper:

„Én ott voltam, én beszéltem.. én, mint akinek...a témával kapcsolatban írtam könyvet, mint magam is, aki érintett vagyok. Azért különösen nehéz ez a beszélgetés számomra."

Majd kifejti a véleményét Curtisszel kapcsolatban, és:

„Azt gondolom, hogy túl sok fellépéstől estetek el, és ezt konkrétan szeretnéd a visszájára fordítani azt ami történt, hogy újra szárnyaljon a szekér."

Curtis erre annyit reagál, hogy nem érti, miért kell őt támadni. Vujity Tvrtko pedig Curtis jótékonykodásának hitelességét vonta kétségbe, többször is.