Hihetetlen, hogy 2014-ben leírunk ilyesmit, de letartóztatták a Cranberries énekesnőjét, Dolores O’Riordant, mert egy New Yorkból Írországba tartó repülőn bántalmazott egy légiutas-kísérőt. A NY Daily News úgy tudja, landolás után a 43 éves énekesnő lefejelte a rendőrt, aki éppen letartóztatta. (Az Independent úgy tudja, nemcsak fejelt, köpött is.)Történt mindez itteni idő szerint hétfőn, a kora reggeli órákban. O'Riordant még aznap kiengedték, és megúszta vádemelés nélkül. A BBC úgy tudja, az énekesnő rosszullétre panaszkodott, amíg a kapitányságon volt.

Az Aer Lingus szóvivője azt mondta, hogy volt incindens, amit a rendőrség vizsgál, és nem akarnak többet mondani erről. Egy állítólagos fültanú, aki nem O'Riordan közelében, hanem a turistaosztályon ült, az Irish Independentnek úgy emlékszik vissza, hallotta, hogy egy nő feláll a székéből, és óbégat. Mindez landolás előtt húsz perccel történt, és nem vették komolyan. 

Egyébként sem a stewardess, sem a lefejelt rendőr nem szenvedtek olyan sérüléseket, amelyeket orvosnak kellett volna ellátnia – ezt már a Guardian írja. Ami nem derül ki, hogy O'Riordannak mi baja volt. Az Irish Independent videójában elhangzik, hogy a kapitányságon az énekesnőt orvos vizsgálta meg, majd kórházba szállították, de már onnan is kiengedrék.