Az angolok egyik kedvenc tévése és egyben divattanácsadója, Susannah Constantine elég nagy port kavart azzal, hogy magával vitte egy vadászatra 10 éves lányát, és a programról képeket posztolt az Instagramra. A fotókon lánya büszkén szorongatja egy elejtett kacsa nyakát, aminek a vére szétkenődött az arcán. 

Kitiltanák Dél-Afrikából a döglött állatokkal kérkedő vadásznőt

Hasonlóan nagy felháborodást keltettek a minnesotai Melissa Bachmann privát fotói is, aki egy dél-afrikai vadászat közben pózolt a kilőtt állatokkal.

Bár a képek már egy évesek, és azóta már törölték az Instagramról, a Daily Mail most kapta fel a sztorit. Constantine lánya puskával, és első igazi trófeájával is pózol, amitől az állatvédők majdnem szívrohamot kaptak. Az egyesület megkérdőjelezte az angol tévés anyai alkalmasságát, szerintük egyáltalán nem helyes, hogy arra neveli a gyerekeit, hogy állatokat hobbiból lőni jó. 

Susannah Constantine, akinek egyébként sokáig közös műsora volt Nigella Lawson fojtogatós exének új nőjével, már gyerekkorától vadászik, és semmi kivetnivalót nem talál abban, hogy gyerekei folytassák a hagyományt. Ez ön szerint is rendben van, vadászni menő? Szavazzon!

Most akkor a vadászat ciki vagy sem?