Szokásos hetilapszemlénk ezen a héten új elemmel bővült: olvasóinktól kérdezzük, hogy melyik híresember mondta a nagyobb marhaságot ezen a héten. Szavazás a cikk alján!

Story

Marcit, a Spoon énekesét a zuhany alatt lepték meg pajtásai, egy banános-nutellás tortával.

Gáspár Győző továbbra is kitart amellett, hogy ő emberek életét fogja jobbá tenni, és Salgótarjánban társkereső irodát nyitott. „Hétfőn zumbázunk, kedden intimtorna, szerdán beszélünk a szexről, az előjátékról és a nemi vágy fokozásáról. Csütörtökön egy meleg diszkós előadást tart a homoszexualitásról, pénteken pedig az asszonyok énekelnek.”

Pásztor Anna tizenöt órát vajúdott, mielőtt megcsászározták.

Érdekes tények Müller Péter családi életéről: „hét unokám van, szerelmes vagyok beléjük, de sajnos nem értek a kicsik nyelvén. Elolvad a szívem a látványuktól, de nem mozgok otthonosan a gyerekek világában. A legkisebb unokám, Veronika még nem tudta mondani, apa, mama, de az első teljes mondata így hangzott: a papa koncentrál. Tudtam ilyenkor nem szabad hozzám szólni.”

Kozso továbbra is egy pécsi klinikán lábadozik, amelynek vezetői hírzárlatot rendeltek el. Ennek ellenére a lap úgy tudja, hogy Kozso haját levágták. Igaz, hozzáteszik: „Lehet, hogy csak rémhír? Bár a Kozso hajáról szóló hír a kórházban kelt szárnyre, korántsem biztos, hogy megfelel a valóságnak.”

Dévényi Tibor orvosa megdicsérte a csípőprotézisét, amije egyébként Kálmán Olgának is van.

Rippel Ferencnek és Rippel Viviennek még van tizenegy lefagyasztott embriója. Viszont ők maguk már elváltak, így nem vágynak közös gyerekre. Úgyhogy az artista pályázatot hirdet az embriókra, de a részletek még nem tisztázottak.

Fésűs Nelly még első lánya babakorában lefagyasztott huszonnégy liter anyatejet, és ha a gyerek beteg volt, azt kapta.

Szinetár Dóra: „a gyerekeknél a betegség olykor annak a jele, hogy még több szeretetre van szüksége. A szeretet persze nem mindenre gyógyír. Ha a kislányom komolyan megbetegszik, homeopátiás szerekkel próbálom kezelni, eddig csupán egyszer kapott antibiotikumot”. Ez tűnik a hét egyik legnagyobb ökörségének.

Celebek, akik ételek: „Nagy Adri és édesanyja kávés panna cotta”.

Balázs Klári száműzte a mikrót és a wifit, mert „az egészségünk fontosabb a kütyüknél”.

Egy őrült azt mondta Vastag Tamásnak, hogy megöli, ha nem segít neki összejönni Vastag Csabával.

Kiskegyed

Danics Dóra hat kilót fogyott.

Ördög Nóra és Majka nem utálják egymást.

Liptai Claudia és szerelme összeköltöztek. Ööö.

Zámbó Krisztián és menyasszonya, Takács Zsuzsi jövőre gyereket szeretnének.

Détár Enikő akkorát bulizott az ötvenedik születésnapján, hogy utána három napig regenerálódott.

Varnus Xavér ebét Kiskutya 2-nek hívják, Tolvai Renátáét meg Luxinak.

Best

Gombos Edina lánya, Mirike annyira izgatott lett a vizsgálat után, amelyen kiderült, hogy édesanyja fiút vár, hogy azonnal be kellett vinni az óvodába, hogy mindenkinek elárulhassa a hírt.

Szinetár Dóra fia, Marci 18 éves. „A nemrég nagykorúvá érett fiú kiköpött édesanyja. Komoly barátnője van, nemrég pedig egy saját kutyáért is felelősséget vállalt.”

Tóth XFaktor Andrea egy évvel ezelőtt azért ment el pszichológushoz, mert azt hitte, a bátyját jobban szeretik a szülei. Akiknek ezúton is gratulálunk, hogy ilyen hírekkel látják el a bulvárlapokat.

Feke Nőruhábanférfinelegyen Pál gyertyát gyújt a vacsorához, és sokszor előbb felkel, hogy reggelit készítsen a Nagybetűs Társának (a nagybetűs az vajon nagy kezdőbetűt, vagy végig nagybetűt jelent?).

Azt hiszik, Rihanna ujján henna van, pedig van a fenét: itt írtuk, kicsit több, mint egy éve, hogy nem.

Rónai Egon felesége a második gyerekét várja, aki lány lesz. Az 51 éves műsorvezetőnek ő lesz a negyedik gyereke.

Bánsági Ildikónak nagy vágya volt, hogy Vidnyászky Attilával dolgozhasson, és most elkezdtek próbálni.

Gálvölgyi János 45 évvel ezelőtt kérte meg felesége kezét. „Két évig udvaroltam Jutkának, ez idő alatt mi mindent kibeszéltünk, megvitattunk, kivitatkoztunk magunkból. Nem jó, hogy manapság a fiatalok alapvető dolgokat nem bezsélnek meg. Talán emiatt is van az a sok válás.”

Bárdos András a határait feszegette a dzsungelben.

Hot!

Először is szégyellje magát, aki lenyúlta a newsroomból.

Dobó Kata és Gulyás Levente kapcsolatának végéről sokat írnak, de sajnos nem őket idézik, hanem lapértesülésekre hivatkoznak. Ezek szerint a színésznő gyerekének apja még Andy Vajnára is féltékeny. Na, el tudják képzelni a többit.

Nemrég valamelyik bulvárlap megírta, hogy Szőke Zoltán elköltözött otthonról, hát most mindenki megnyugodhat, mert nem hajléktalan lett, hanem összeköltözött a szerelmével. Poén: a Wekerletelepen, ötven méterre a Barátok közt főcímében látható háztól. De itt van a hét másik legfontosabb idézete: 

Fogkrémek esetében például csak fluoridmenteseket használok, a fluorid ugyanis altatja a tobozmirigyet, aminek a működése ahhoz kell, hogy idővel megnyíljon az ember  „harmadik szeme”.

Liptai Claudia és fiúja azért szakítottak, mert csak.

Détár Enikő és fúja továbbra is nagyon boldogok.

Szikor Róbert időnként agresszív.

Varga Barátokköztnóra Izabella húsz év után újrakezdte a karatét, és nem mellesleg baromi jól néz ki.

Gombos Edina lánya, Mirike táncosnőnek készül. „A kislánya ugyanis fáradhatatlan, ami nem jó ómen, hiszen jövőre már iskolás lesz.”

Soma édesanyja kezdettől Hajdúnánás lelke, és ebből még ma, korlátozott mozgású nyugdíjasként sem nagyon ad alább.” A cikk nem közli pontosan, hogy Hajdúnánás, vagy saját kezdeteiről van szó.

Pap Rita és Bodnár Attila Ausztriában élnek, előbbi kedvenc saját dala a mai napig a Kuckó Mackó. De a közönség a mai napig kéri tőle a Hét forró éjszakánt. Ezt nem is csodáljuk, mert az is elhangzik benne, hogy „én akarom véled”.

Na de ne feledkezzünk meg a kérdésről: ki mondta a nagyobb ökörséget a héten?

Na de ennél bővebben is véleményezhet!

Kommentálná? A Facebookon tegye!