Szeretettel köszöntünk legújabb netmagazinunk megnyitóján!

Ilyen erősen, rögtön egy vadítóan színes fejlécben elhelyezett új szóval indította el Schobert Norbert az új magazinját, akarom mondani

netmagazinját.

Ami nem csak azért parádés, mert a dizájn pont olyan, mintha egy betépett barbie csinálta volna, hanem azért is, mert olyan csodálatos a tartalom, hogy ezek után már soha többé nem akarok más NETMAGAZINT olvasni az interneten.

Annyira tökéletesen erőltetett, negédes és modoros az egész, hogy az ember csak vigyorogni tud, és szivárványt hányni, miközben a Yesssfactort olvassa . Ja, mert hogy ez a neve Schobert új magazinjának. Yesssfactor.

Három s-sel és egy c-vel.

A Yesssfactor tökéletes hibride a napilapok mellé járó női magazinoknak és a patikában ingyenesen kapható újságoknak. Vannak benne főzelékreceptek, lehet gyerekbetegségekről olvasni, és olyan dolgokat is megtudtam Salma Hayekről, amit eddigi pályafutásom során nem sikerült. Például hogy

már nem éhes. Soha.

De ennél sokkal fontosabb, hogy végre kiderült, a nők mostanában

majonézzel esnek teherbe.

Illetve arról is olvashattam, hogy hogyan lehet forrón tartani a hitvesi ágyat. Mert Schoberték szerint még a legszebb kapcsolatban is megeshet, hogy

a szürke hétköznapok tengerében(!) kissé(!) kihűl a hitvesi ágy, és a szex olyankor ritka vendég(!).

De szerencsére nem csak a nőket részesíti csodálatos élményekben Schoberték újabb csodálatos kreálmánya: a férfiak külön menüpontot kaptak, amiben VERDÁKról is olvashatnak. Itt pedig végre megtudhatják, hogyan kell kiejteni a rejtélyes(!) autóneveket, például azt, hogy rojszrojsz meg krejzlernem én írtam így.

Mert Schoberték bizony utánajártak(!) az átlagosnál(?) furcsább(!) autóneveknek.

De ezeken felül is van még egy halom csoda a netmagazinban. Például van blökkerblogger(?!), meg az ÚJ ŐRÜLETről, a szempilla-botoxról is van egy klassz kis cikk. Igaz, abban azonnal leírják, hogy az amúgy nem is botox. Szóval simán lehet, hogy a végén kiderül még az is, hogy nem is ez az új őrület.

Mondjuk mindegy is, mert

az ÚJ ŐRÜLET szerintem egyértelműen Schoberték új netmagazinja.

Egyetlen egy problémám van csak az oldallal, tényleg, mert egyébként minden más tökéletes. Hogy miért mutogatnak nekem főzelékrecepteket, ha a fejléc felett arra kérnek engem, hogy ne főzzek, hanem rendeljek.

Kommentálná? A Facebookon tegye!