Még áprilisban forgatta családjával Kim Kardashian Thaiföldön a realityjük, a Keeping Up With the Kardashians soron következő epizódjait, és a család akkor egy helyi árvaházba is ellátogatott egy olyan régióban (Phang Nga), amit keményen megtépázott a 2004-es cunami. És akkor Kardashian megpróbált kicsit terézanyáskodni. Tényleg. Vagy legalábbis haza akart vinni egy kislányt. Aki viszont nem, nem akart vele menni.

A 13 éves Laddawan Tong-Keaw azért került árvaházba, mert édesanyja iszonyú szegénységben él, és nem tudná fedezni lánya életét, taníttatását. Kardashiannal hamar összebarátkoztak, írja a Daily Mail,Laddawan Tong-Keaw még egy karkötőt is adott neki.

Aztán Kanye West felesége a forgatáson, a kamerába azt mondta: nem tudja megállni, hogy a kislányra gondoljon, és férjének is megjegyezte, annyira kedves, hogy őszintén úgy érzi, szeretné örökbe fogadni. És akkor jött az anyja, aki erre úgy reagált: ez nem olyan, mint amikor bemegy egy boltba, és megvesz egy ruhadarabot. Ez itt nehezebb.

Kardashian el is engedte az ötletet (nahát, ez egy forgatás?), de azért a kislánynak elmondták utólag, mit szeretett volna. És hát erre Laddawan Tong-Keaw kedvesen, de határozottan azt mondta: nem, mert ő Thaiföldön szeretne tanulni, és ott szeretne tenni a többi árva gyerekért. Egyébként pedig az anyja sem engedné. Az asszony a Daily Mailnek azt mondta, büszke volt, hogy a gyerekét szerették volna adoptálni, de még annyira fiatal és annyira hiányozna neki, hogy ezért mégsem akarta elengedni. Még. Aztán ha nagyobb lesz, azt csinál, amit akar.

Kommentálná? A Facebookon tegye!