Azt írja a New York Post pletykarovata, hogy Scarlett Johansson és Romain Dauriac a lányuk születése után titokban összeházasodtak.

A színésznőt a közelmúltban – szerintük – karikagyűrűvel fotózták le az annak hordására hivatott ujján, de ő maga nem erősítette meg, hogy lett volna esküvő.  A lap azonban több, saját forrásra hivatkozva azt írja, hogy nem sokkal azután kötötték össze életüket hivatalosan is, hogy a gyerekük megszületett. Csak nem akartak nagy hírverést csapni neki.

Korábban mindenki arra tippelt, hogy ha összeháasodnak, az majd biztosan Párizsban lesz (Dauriac otthona), de sem oda, sem Hollywoodba, sem New Yorkba (ahol Johansson lakott), de valószínűleg egy titkos, természetközeli, amerikai helyszínben kell gondolkodni, „mint például Colorado”.

Járulékos infók, ha elfelejtették volna: a 30 éves színésznő és újságíró szerelme lányát Rose-nak hívják, és a szülők úgy döntöttek, a lehető legkevesebb nyilvánosságot adják gyereküknek. Johansson és Dauriac 2012-ben kezdtek el randizni, 2013 augusztusában jegyezték el egymást, de nem akartak gyorsan összeházasodni, inkább kiélvezték a jegyességüket.

Szóvivőik persze egy nyamvadt mukkot nem mondtak eddig.

Kommentálná? A Facebookon tegye!