Másfél év együtt járás után szakított VV Baukó Évával a pasija, aki korábban a pszichiátere volt, az egykori valóvilágosnak ráadásul a közös lakásból is mennie kell, írja a Blikk. A Belevaló műsorvezetője a lapnak elmondta, hogy az utóbbi időben már sokat veszekedtek, szerinte azért, mert pasiját valótlanságokkal traktálták. 

Azzal tömték a fejét, hogy én a háta mögött elhordom min­dennek, holott szerettem, és sosem ártottam volna neki. A legrosszabb az egészben az, hogy nem nekem hitt, hanem a hazugságoknak, ezért végérvényesen elváltak útjaink. Mélyen megbántott ezzel.

  

– így Baukó, akinek adott határidőn belül a közös lakásból is ki kell költöznie, ezért most minden erejével azon van, hog ytaláljon egy albérletet. „Nyilván most számos dolog megváltozik az életemben, de ez a legkevesebb. Majd úgyis megoldódik valahogyan. Bízom benne, hogy találok egy megfelelő lakást, és idővel a szerelmi életem is rendbe jön" – mondta még a lapnak, hozzátéve, hogy az átmeneti időszakban azért igyekszik sokat dolgozni, bulizni.