Nem diétázik, és annyit ehet, amennyit akar, mégis bombaformában van Dér Heni. "Sosem akartam fogyni, nem is sanyargatom magam, megeszem, amit csak megkívánok" - mondta el az énekesnő a Velvetnek, a MoM Sport és Uszoda jótékonysági rendezvényén. "Edzeni is azért kezdtem el, hogy formálódjak, izmosodjak és nem utolsósorban remek stresszoldó" - tette hozzá. Az énekesnő egyébként fogyokóra nélkül is bombaformában van, és ha már edzés, akkor inkább a saját testsúlyos, funkcionális edzésre esküszik. Éppen ezért nem is bírta ki, hogy a karácsonyi jótékonykodás után ne próbálja ki az uszoda kertjében található profi street gym-et, ahol megmutatta, hogy nem csak csinos, de izmos is, úgy húzódzkodott, hogy egyenesen leesett az állunk. 

Dér Heni egyébként nem véletlenül választott egy sportos kislányt, hogy meglepje karácsonyra. Az énekesnő csatlakozott a "Legyél Te is MoM Sport Angyal kezdeményezéshez", ahol állami gondozásban lévő, hátrányos helyzetű, valamint gyengén látó és mozgáskorlátozott gyerekeknek szeretné szebbé tenni az ünnepet. Az akció lényege, hogy a gyerekek megírták és lerajzolták karácsonyi kívánságaikat, amit bárki teljesíthet.

 „Egy gyerek életében nagyon fontos a karácsony, ha valakinek nincs családja ilyenkor érezheti leginkább a hiányukat. Én a 14 éves Regina kívánságát választottam, ő egy focilabdát kért. Úgy tűnik nagyon vagány kislány lehet!” - mondta Dér Heni.