Valószínűleg a műsor készítői is érezték, hogy a vasárnap esti Való Világ semmi különösebben érdekes történést nem tartalmazott, úgyhogy gyorsan bedobták az internetes bombát, a csöcsöket. A még mindig nem túl népszerű Zsuzsa újra meztelenül fürdött, ezzel is építve a gyamút, hogy jó eséllyel neki vannak a legkeményebb mellei a villában. Zsu állandóan hivatkozott gyereke amúgy pár év múlva biztos büszke lesz rá, hogy az édesanyja csöcseivel adtak el egy tévéműsort.

  • Az X-Faktor döntője miatt ezúttal nem vasárnap, hanem hétfőn lesz a párbaj, amiben majd megtudhatjuk, hogy Reni vagy Danit tüntetik el a villából. Remek bulinak ígérkezik a párbaj amúgy, hiszen a vasárnapi összefoglaló nagyrésze arról szólt, hogy mennyire utálják egymást.
  • Ádámnak sikerült úgy megsértenie Fannit, hogy a nő elment zokogni. “Ha kurva lennék, akkor se lenne hozzá senkinek semmi köze. Nem vagyok útszéli” - panaszolta el bánatát Fanni.
  • Edina és Laci kapcsolata most épp ott tart, hogy Lacinak el kell fogadnia, hogy a lány szereti. “Nekem négy éve nincs értékrendem” - vallott a férfi. Mivel később sokkal részegebb voltak, már veszekedtek is. “Az a baj, hogy ha iszik két piát, úgy kijön a vére, hogy hihetetlen” - vázolta fel problémáit Laci.