Miután a még mindig csak 15 éves Tóth Andi a hétvégén megnyerte az X-Faktor ötödik szériáját, családjával úgy döntöttek, Nagyváradról Budapestre költöznek – írja a Blikk.

A karácsonyt Nagyváradon töltöm, de utána mindenképpen visszajövök. Az, hogy véglegesen-e, még sok mindenen múlik. Egy biztos, hogy a testvérem és a szüleim is velem költöznek majd. Anyukám és apukám felmond a munkahelyén, Pesten keresnek állást, a házunkat pedig eladják, hogy együtt élhessünk itt. Tudom, hogy alaposan át kell gondolniuk, hogyan tovább, de bízom bennük. Teljes mértékben rájuk hagyatkozom, én a dalok írásával foglalkozom. Olyan gyorsan történt minden, nehéz ezt az egészet feldolgozni. Abban biztos vagyok, hogy a zene az első, ezért a karrieremre összpontosítok, de iskolába is járok majd szeptembertől, viszont Budapesten folytatom a tanulmányaimat.

Az énekesnő anyja egy cipőfelsőrészeket gyártó cégnél dolgozik, apja pedig sofőr, a Blikk pedig úgy gondolja, EZÉRT vélhetően könnyen sikerül majd munkát találniuk.