Bár valószínűleg egy paparazzót akart eltalálni, végül egy reptéri alkalmazottat suhintott meg az épp keze ügyében található üres gyereküléssel Olivier Martinez, aki Halle Berry és gyerekeik társaságában érkezett a Los Angeles-i reptérre vasárnap, írja a Gossip Cop.

A két celeb, közös kisfiuk Maceo, és Berry előző kapcsolatából született kislánya, Nahla társaságában délután egy óra után jelentek meg a reptéren, ám a gép felé menet lesifotósok tömege vette őket körül, és köztük volt egy helyi alkalmazott is. Martinez ekkor a gyereküléssel a férfi felé ütött, aki elesett, és annyira megütötte magát, hogy később kórházba vitték.

Egyébként ez már nem az első eset, hogy a pár rosszul reagál a fotósok zaklatására, ám ezúttal akárt bíróság elé is kerülhet a színész.

Az még nem tisztázott, hogy ezúttal miért épp a reptéri alkalmazottat ütötte meg a gyereküléssel, egyes források szerint a férfi is fotókat készített a családról. Az áldozat fejlelentést tett Martinez ellen, aki Berryvel együtt végül elhagyta a helyszínt, és elutazott.