Szenvedélye uzsorakölcsönre kényszerítette a huszonéves fiút, aki úgy érzi, a valóságshow mentette meg attól, hogy végleg elkallódjon, írja a Bors.

A VV6 nyertese a lapnak őszintén bevallotta, hogy már tizenévesen kábítószerezett, kaszinózott, emiatt pedig milliós tartozásokat halmozott fel.

„Ha nem lett volna a VV6, szerintem már ujjaim sem lennének, de valamelyik végtagom biztosan hiányozna – nyilatkozta Aurelio. „Szeretném a fiatalokat arra ösztönözni, hogy alkohol, drog és káros szenvedélyek nélkül éljék az életüket, mert ha elindulnak a lejtőn, nehéz megállni és visszatérni. Tapasztalatból mondom. Én fiatal korom ellenére megjártam már a poklot is. Drogos voltam! A hétköznapi csalódásokat és a sikertelenséget fojtottam a fűbe, és volt, amikor más drogokba. Kaszinóztam, márkás ruhákat vettem, mert a látszat fontos volt, pénzem nem volt rá, ezért kölcsönkéregettem. Volt, amikor olyanoktól, akiktől nem kellett volna, mert veszélyes"- tette hozzá a most már műsorvezetőként is dolgozó valóságshow-nyertes, aki nagyon büszke rá, hogy mára felhagyott minden droggal, és túljutott élete szerinte legnehezebb időszakán.