Kedd óta hivatalos, hogy a TV2 bentről pótolja a viharosnak tűnő körülmények között távozott Tatár Csillát a reggeleink elengedhetelten részévé vált Mokkában, és az eddig leginkább a FEM3-on látott, egyébként a Kölyökidőből indult Czippán Anett ül a helyére, aki ma be is mutatkozott.

A műsorvezetőnek új a helyzet, hogy hirtelen az ország egyik legnézettebb reggeli műsorának élére kerül, leginkább azt kellett gyorsan átszerveznie, hogy fia eljusson valahogy az óvodába. „Az, hogy én a Mokkát fogom vezetni, erős szervezést kíván. Mivel elvált nő vagyok, ezért meg kell próbálnom úgy szervezni, hogy Olivér lehetőség szerint az apukájánál legyen, amikor megyek dolgozni. Ha ő nem ér rá, akkor segít anyukám, de fontos, hogy a szülők ezt együtt működve meg tudják oldani. Délután már mehetek érte én ” – mesélte a mondta az új helyzetről Czippán.

Kérdés még, hogy Tatár Csilla után hogy fogja tudni még egy nő elviselni, hogy az élő adásban bunkózni legendásan szerető Kárász Róberttel kell műsort vezetnie, de ettől sem fél különösebben „Eddig is olyan férfiak ültek mellettem a műsorvezetői székben, akik nem kíméltek. Kárász Robiról is tudjuk, hogy nem olyan figura, aki magában tartja a véleményét, de azért nem félek tőle. Nagyon erős edzettségi szinten vagyok ebben, úgyhogy külön nem készültem Kárász Róbertből,engem nehezen lehet ilyesmivel megsérteni, viccnek fogom ezeket fel” – mondta a műsorvezető, akinek sikerült már Berki Krisztiánt is elviselnie társként.

A Mokkát egyébként úgy tűnik, nem rázta meg különösebben, hogy Tatár Csilla mellett Vujity Tvrtkóról is le kell mondaniuk, és mindent házon belül pótolnak: a TV2 Csoport kommunikációs vezetője, Koltay Tamás elmondta, hogy a FEM3 Caféban ugyanúgy feltűnik ezentúl is Czippán Anett, ráadásul társa, Váczi Gergely is átül néha a nagytévé kamerái elé, Demcsák Zsuzsa, Pachmann Péter és Kárász Róbert parádéja pedig továbbra is biztosított a reggeleken.