Bizony, bizony, Kevin Costner betöltötte a hatvanat,  vagyis már tényleg öregnek számít, és valószínűleg ezért is kapta meg a héten a Critics' Choice Awards életműdíját.

Mert más ötletem tényleg nincs arra, hogy miért kéne Costnert életműdíjjal megjutalmazni, ugyanis legalább tíz percig gondolkodtam azon, hogy a Robin Hood, a tolvajok fejedelme c. filmen kívül miben játszott még, és az istennek sem akart más eszembe jutni, csak a világ egyik legrosszabb filmje, a Waterworld.

Aztán az IMDB segítségével ráébredtem, hogy szegény Kevin Costner annyira unalmas, hogy már azt is elfelejtettem, hogy szerepelt az Aki legyőzte Al Caponét c. filmben, illetve rendezett is magának egy filmet – Farkasokkal táncoló –, amiben ő volt a főszereplő. Sőt, utóbbi film még Oscart is kapott.

Hetet.

Ebből pedig kettő Costnernél landolt.

És mivel nagyon valószínű, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki magától nehezen tudna felsorolni olyan filmcímeket, amikben Costner játszott, itt az ideje, hogy ön is kitöltse az alábbi kvízt. Lehet, hogy az alábbi filmekről cím alapján hirtelen ön sem tudja majd megmondani, hogy szerepelt-e bennük Costner, vagy sem.

Hajrá!

Fejjel a falnak

Apátlan anyátlanok

Az acélember

Baseball álmok

Baseball bikák

Üzenet a palackban

A jövő hírnöke

Milliókért a pokolba

Szitakötő

Sajnos nem sikerült a válaszok elmentése. :(
Kérjük próbálja meg újra.