Minket is meglep, de Kelemen Henrietta a hétvégén tényleg olyan szépségversenyen szerepelt, ami érdekli az embereket. A Vajna Tímea által irányítgatott nő a Miss Universe-en indult, ahol végül a kolumbiai Paulina Vega nyert. Ez utóbbi döntéssel annyira nem értettek egyet a nézők, hogy nem csak Twitteren indult el a hőbörgéshadjárat, hanem a Miamiban tartózkodó nézők is hangosan fújoltak. Konkrétan nem Vegával volt bajuk, hanem azzal, hogy nem a jamaicai Kaci Fennell győzött – írja a Daily Mail.

Ön szerint mi van?

Nem arról van szó, hogy a közönség ekkora Jamaica rajongó lett volna, hanem egyszerűen arról, hogy Paulina Vega pontosan úgy néz ki, ahogy a szépsgékirálynők már évtizedek óta mindig : szépen megcsinált hosszú haj, örök mosoly, épp mintha a gyárból jött volna ki. Ehhez képest Kaci Fennell már a döntő előtt elkezdett futni, mindössze azzal, hogy a megszokottól eltérően néz ki.

Amint kiderült, hogy Miss Jamaica csak a negyedik helyet érte el, be is indult az online panaszkodás, amikből sokat lehet szemezgetni a #MissJamaicaShouldHaveWon tagnél Twitteren. A lényeg általában az, hogy Fennelltől tulajdonképpen ellopták a győzelmet, és általában arra a következtetésre jutnak, hogy azért, mert rövid a haja és nagyon magabiztos. Ha erősebbet akar olvasni, akkor találhat olyan véleményeket is, hogy igazából Kaci Fennell a legjobb dolog Bob Marley és Usain Bolt óta, amit Jamaica adott a világnak.