A Blikknek nyilatkozott Répás Lajos, a Miss Hungary és Miss Tini Hungary szépségversenyek egykori szervezője, aki ellen jelenleg is büntetőper folyik – kerítéssel vádolják.

A lap úgy tudja, de legalábbis Répás azt állította nekik, hogy több ismert nő kérte, mutassa be őket gazdag férfiaknak, akik szívesen szórakoznának velük. A férfi szerint közöttük van Kelemen Anna is.

"15 év alatt több ezer lány volt regisztrálva modellként vagy szépségversenyre az ügynökségbe. Ezek közül csupán kétszáz kérte a segítségemet abban, hogy hoszteszmunkát kapjon. Az úgynevezett „bevállalós” lányok között valóban voltak a modellszakmából ismertté vált celebek. A prostituáltakkal ellentétben ezek a lányok nem hirdették magukat sohasem nyilvánosan, nem jártak kocsisorra vagy masszázs­szalonba, nem árulták a testüket interneten. Tőlem csak annyit kértek, hogy hozzam össze őket gazdag ismerőseimmel. Hogy azután létesítettek-e szexuális kapcsolatot a megrendelővel, azt maguk döntötték el, ez a magánügyük volt.

Kelemen Anna emlékeim szerint öt-hat alkalommal kérte a többi lányhoz hasonlóan a segítségemet, hogy kísérője legyen gazdag férfiaknak, vagy megjelenjen a partijukon, de nem tudom, ott mi történt.

"Voltak olyan ügyfeleim, akik kifejezetten a celeb lányokat kérték társaságnak, még akkor is, ha többszörös árat kellett fizetni nekik. Az ilyenfajta szórakozás a világon mindenütt társadalmi igény, és nem bűncselekmény"

– mondta a Blikknek Répás Lajos.

A lap megkereste Kelemen Annát, aki azt mondta, nem kapott idézést, őt még senki nem értesítette arról, hogy állítólag tanú lesz a Répás-perben.

Répás Lajost 2012-ben helyezték előzetes letartóztatásba, és azóta is azzal vádolják, hogy hoszteszmunkát ígérve szexmunkára közvetített ki nőket, köztük több kiskorút is külföldre.