Alekosz elmondta, hogy a 2014 a harc éve volt, most úgy látszik, folytatódik számára a küzdelem, és a Youtube is retteghet. Ugyanis elege lett abból, hogy letörölnek videókat, és a 18-as karika is kiverte nála a biztosítékot, de inkább az egész üzenetet bemásoljuk változtatás nélkül, nehogy elsikkadjon bármelyik gondolat: 

A Pohár akkor telt be, amikor is a napokban megrendezésre kerülő, amúgy elég gyakori Érdi Házibulimon megláttam, hogy a nagy kedvencem Demjén Ferenc 65. Születésnapi Aréna Koncertje nemes egyszerűséggel törölve lett. A nézettsége akkorra már elérte a 272 280-at. Ebből csak én néztem meg legalább ezerszer azt. Nem elég, hogy Demjén Ferenc Aréna 2014. nagy-koncertje sem kapott kellő figyelmet, még a

You-Tube-ról is törlik azt. Őt. Előbbiről egyébként ő maga mesélt a Bors Című Újságnak 2015. Január hó 26-án. Azt hiszem az Internet világában szerzői jogokról nem lehet beszélni. Egy előadó örüljön inkább, hogy a közönsége ilyesformán is hallgathatja őt; örömét lelve általa. Egy előadó keresse csak a pénzt a Színpadon a koncertek Jegy és egyéb Reklámbevételei által. Mondjuk azért egy Demjén Aréna 10.000 forintos jegyárát sem tartom helyesnek. Ez egy átlag Család esetében 40.000. Oké. De havi 110-ből? Most csak a családfenntartóra gondoltam. Ráadásul Karácson után és Szilveszter előtt. 6000. Ez lenne a reál. A You-Tube-ról folyamatosan tűnnek el Sláger Dalok és minden ami jó. A Való Világ 4 brutális You-Tube-ról való szisztematikus kiirtásáról már nem is beszélek. Értem én a Szülőanyjukat 1 forintért eladó, különböző fenekeket tisztító managerek lelkivilágát, de akkor is. Kérem ne folytassák ezt. Ettől nem lesz több pénz a zsebükben. Csak a rajongók élménytől való megfosztása marad. A rajongó nem érti és nem is kíván belelátni a magyarországi You-Tube és a magyar zeneipar zsoldosainak a viszonyaiba. Csak szeretnénk látni és hallani kedvencünket! Ha már havonta fizetünk az Internetért. Magam is szerződve voltam a magyarországi You-Tube csapatával, de az irreleváns Reklámföltételek miatt kiszálltam. 30 napot adok a You-Tube-nak arra, hogy föloldja a 18-as korhatáros korlátozást a Halálosztó Című Alkotásom hozzáférését illetően. A megtekintés jelenleg: 101.000. 1984-ben sem volt 18-as karika a Mozikban. Még Amerikában sem! Utána néztem. Remélem, mire Arnold Schwarzenegger megjön Magyarországra, addigra rendezni tudjuk a kényes kérdést a videómegosztóval.

-írja Alekosz a Facebook oldalán

Kommentálná? A Facebookon tegye!