Kim Kardashian szereti magát meztelenül mutogatni, és mi is azt hittük, hogy ezzel ki is maxolta az egészet, megmutatott mindent, és most már nyugtunk lesz. Erre kiderült, hogy van az olajozott csupasz testnél, meg a fura seggnél is van durvább: az, ha Kardashian felöltözik. 

Kanye West most éppen ruhatervező lett, és összeállt az Adidassal, ennek pedig a felesége itta meg a levét. A kollekció bemutatóján ugyanis olyan szettet állított össze neki a divatra érzékeny férje, hogy azt mindenki megemlegeti. Képzeljen el egy átlátszó kezeslábast , amire felhúz egy aerobicbugyit és egy sportmelltartót, de persze a kezeslábas fölé, ehhez pedig magassarkút vesz fel, és egy kabátot, na meg lábszárvédőt. De inkább mutatjuk.

A divatbemutatón egyébként megjelent egy csomó híresség is, és persze ott volt kislányuk, North West is, aki egy darabig nagyon jól elvolt.

Aztán a ruhák annyira nem nyűgözték le.

Egy kicsit be is hisztizett, ami meg Anna Wintourt, a Vouge főszerkesztőjét nem nyűgözte le. 

Kanye West lányát sokkal jobban izgatta Beyonce táskája, talán azért, mert úgy nézett ki, mint egy plüssállat. Ha az apja olyan ruhákat tervezett, mint amiben az anyja van, akkor teljesen megértjük North West érzéseit.