Elhalasztották az ítélethirdetést Czifra Noémi, vagyis Nóci ügyében, aki ellen magánokirat-hamisítás miatt folyik eljárás a a Berettyóújfalui Járási Ügyészségen.

A Való Világ egykori műsorvezetője ellen először ittas vezetés miatt indult eljárás, akkor a  Fővárosi Bíróság bizonyítékok hiányában felmentette a vádpontok alól. 

A jelenlegi vádirat szerint Czifra Noé­mi 2012. december 8-án ittasan vezette autóját Budapesten, az M0-s autópályán. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság ezért a műsorvezető vezetői engedélyét bevonta. Czifra pár nappal később, december 17-én elment a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Derecskei Járási Hivatal okmányirodájába, ahol azt mondta, hogy december 8-án Budapesten elveszítette a jogosítványát. Mivel ilyen hamar nem került be a számítógépes rendszerbe, hogy napokkal korábban bevonták a jogsiját, az okmányiroda az állandó vezetői engedély megérkezéséig kiállított számára egy ideiglenes vezetői engedélyt.

„A bíró elhalasztotta az ítélethirdetést, mert a vádlott vallomásában azzal védekezett, hogy nem emlékszik arra, hogy volt ellene rendőrségi intézkedés, sem pedig arra, hogy elvették volna a jogosítványát" – mondta el a Velvetnek a részleteket Tatár Tímea, a Debreceni Törvényszék sajtószóvivője. Mint megtudtuk, a tárgyalást április 8.-ára halasztották, ahol a vallomást alátámasztó vagy cáfoló tanúkihallgatásokkal folytatódik majd az ügy. 

Korábban a Blikknek is azt nyilatkozta, hogy nem emlékszik arra, mi történt pontosan, ő már csak a kórházban tért magához. Nóci első fokon azzal védekezett, hogy az autója már nem járt, mivel kifogyott a benzin, és az alkoholt csak azután itta meg, hogy lemerült a telefonja, és képtelen volt, vagy tudott volna segítséget hívni, sőt az úton is hiába próbálta megállítani az arra járó autósokat.