Kissé smucig megoldást választottak a Siker-nap szervezői, Majoros Péter szerint ugyanis őt is elhívták zenélni a nagy napra, csakhogy fizetni nem akartak. Merthát ugye ott volt Schwarzenegger is, akit, úgy látszik, cirkuszi majomként árultak mindenkinek. Majkáék gázsija is egy közös kép lett volna a Terminátorral.

Nem is értjük miért utasította vissza  rapper, hiszen  Arnold Schwarzenegger budapesti megjelenése sokakat felzaklatott. Állítólag félmillió forintba került az a jegy, amivel nemcsak a Terminátor Siker-napon megtartott előadását hallgathatták meg, de még fotózkodhattak is vele. A Mokkában Kiss Gergely olimpikon is mesélt arról, hogy ő is a „szerencsések" között volt, Sarka Kata pedig nemes egyszerűséggel nem fizette ki a  pénzt, hanem egy budapesti edzőteremben csinált egy szelfit Schwarzival. De még Orbán Viktor is pózolt a sztárral – bár neki biztosan nem kellett kiperkálnia a pénzt. Az eset egyébként Andy Vajnáéknál történt vacsi közben. 

Mindezek ellenére Majka a Facebookon osztotta meg, hogy bizony őt is hívták fellépni arra a bizonyos rendezvényre, ám fizetni nem nagyon szerettek volna a szervezők: 

„Annyira vicces, hogy minket hívtak erre a rendezvényre fellépni, és mikor a díjazás került szóba azt válaszolták: - Pénzt nem adunk, de fotózkodhattok Arnold Schwarzeneggerrel. Mondtuk, hogy nagyon köszönjük ezt a visszautasíthatatlan ajánlatot, de most sajnos nem tudjuk elfogadni" – írta ironikusan a rapper.