Terhessége miatt nemsokára búcsút mondhatunk Nádai Anikónak az Éjjel-nappal Budapestben, és elég kevés esély van arra, hogy a főszereplő visszatér bármikor is a sorozatba. Rajta kívül már több csajt is kiírtak a fikciós reality-ből, őket most csokorba gyűjtöttük. Arra vagyunk kíváncsiak, a nézők melyikőjüket várják vissza a legjobban. Öt pontot adjon annak a karakternek, aki a legjobban hiányzik önnek!

Dia

A pultos csajra annak idején Regina és Joe is kivetette a hálóját és mindketten beleszerettek. Diának végül a nőért sóvárgó éne győzött, egy ideig leszbikus kapcsolatban éltek Reginával, ám a lány féltékenységi jelenetei megmérgezték a kapcsolatot. Diát a szakítással írták ki a forgatókönyvből, azóta nem is láthattuk a képernyőn. 

Fanni

A Karsai Zita féltestvére által játszott karakter először mindenki számára szimpatikus volt, aztán Fanni egyre gázosabb dolgokba keveredett. A lány keményen drogozott, mindenkit átvágott maga körül, míg végül a forgatókönyvírók fogták, felültették a vonatra és visszaküldték vidékre az anyjához. 

Hanna

A fikciós reality kamasza a kamerák előtt cserperedett fel és vált terhes asszonnyá a forgatókönyv szerint.  Tanulni mindig is büdös volt neki, csak a fiúzás és a buli érdekelte, még kismamaként sem ült meg a seggén egy pillanatra sem. Van egy gyanúnk, hogy Hannát még látni fogjuk a képernyőn a későbbiekben, most épp Nyíregyházán él a férjével, de egyáltalán nem tetszett neki, hogy el kell költöznie a fővárosból. 

Rita

A szőke lány volt a sorozat Berényi Mikije, akinek csak tudott, annak ártott az alatt a pár hónap alatt, míg főszereplőként jelen volt a sztoriban. Egy nagy szerelmi csalódás után aztán belebotlott egy többgyerekes, özvegy férfiba, kivel elhúzott külföldre, hogy bébiszitter és ágyas is legyen. 

Szandi

A szőke szilikontündér messze az egyik legértelmesebb karakter volt az Éjjel-nappal Budapestben, bár nem az agyáért tolta volna minden hímnemű. Szandinak viszont magánéleti problémái adódtak, gyógyszerekhez nyúlt, majdnem öngyilkos lett. Kórházba került, és azóta nincs is semmi hír róla. 

Vivien

A csontkollekció Marci húgát alakította a sorozatban, aki eredetileg kozmetikus, de a gogózás jobban vonzotta. Rövid szereplése alatt úgy váltogatta szexpartnereit, mint más a bugyiját, és a drokoknak sem mondott nemet. Végül kiutálták az albérletből, a sztori szerint külföldre ment szerencsét próbálni, segget rázni.