Televíziós körökben erősen tartja magát az a pletyka, miszerint Berki Krisztián félrelépett az Éden Hotel egy stábtagjával, írja a Bors.

Berki és a a stáb egyik 30 év körüli, barna hajú hölgytagja három hónapig dolgozott együtt Costa Ricán.

„Már az első hónapban összejöttek, több stábtag számára is egyértelmű volt, hogy valami alakul közöttük. Kíváncsian vártuk, hogy hazaérkezve folytatódik-e a kaland vagy sem. Azok nyertek, akik az előbbire fogadtak. Azóta is találkoznak hetente többször, talán a lány rejtekhelyén is, és ezért úgy tűnik, hogy ez több lehet egyszerű kalandnál. Hiába próbálnak elbújni, látták őket egy vidéki wellness-szállodában" – mondta a lapnak egy bennfentes.

Az is elég zavaros, hogy jelenleg milyen viszony van Berki és kislánya anyja, Hódi Pamela között. A forgatás alatt kialakult szerelmet mindenesetre tagadja az Éden Hotel műsorvezetője.

„Nem vagyok meglepődve a híreken, mert fűvel-fával összehoztak már. Nagy szerencsém, hogy eddig minden esetben nőkkel. Costa Ricán dolgoztam, profi vagyok, sem stábtaggal, sem játékossal nem szűrtem össze a levet. Sok rossz tapasztalatom van a hölgyekkel. Egy klasszikus mondat, amivel már többször próbálkoztak nálam: annyira gyönyörű a kislányod. Ilyenkor mindig elővenném a telefonom, és mutogatnám Berki Natasa Zselyke fotóit. Aztán rendszerint jön a csalódás: megint engem akarnak kihasználni, csak a testemet akarják" – méltatlankodott a Borsnak Berki, majd komoly ajánlatot tett:

„Csak annyit tudok mondani, ha valaki bebizonyítja, hogy tényleg összejöttem bárkivel, legyen az akár stábtag, annak fizetek egymillió forintot. Viszont így már akár holnap összejöhetek valakivel, hiszen a múltat kell bizonyítani, a jövő az enyém."