Annyi hihetetlen jelenettel szolgált nekünk az idei Való világ, hogy igen nehéz volt kiválogatni a legszürreálisabbakat. Végül öt videóra szűkítettük a kört, mi például a szerelmi jelenet közepette szivárgó fingszagon és Robin arconhányásán döbbentünk le a legjobban. Ön szerint melyik a legdurvább? Öt pontot adjon kedvencének!

Edina halhatatlan madara

Hogy a villalakók egy idő után tényleg kezdtek megőrülni, mi sem bizonyítja jobban,mint az, hogy Laci meggyőződése szerint már több hete figyeli őt egy galamb. De ez mind semmi, kiderül ugyanis, hogy Edina halhatatlan sassá szeretne változni, némi képzavar után pedig az is egyértelművé vált, a főnixmadárról van szó, amiről az erdélyi lány tényleg azt hiszi, hogy létező állat.

Edina monológja a behatolásról

A közösülés szót annyiszor még nem halottuk egy perc leforgása alatt, mint amikor Edina számolt be a Lacival folytatott bunkerszexről. Pedig a kifejezésnek számtalan szinonímája van, segítünk: szeretkezés, szerelmeskedés, légyott, pásztoróra, lefekvés, lepedőakrobatika, szex, együttlét, kufircolás, nemi kapcsolat, hancúr, etye-petye, kamatyolás, aktus, huncutkodás, unga-bunga, bujálkodás - hogy csak párat említsünk. Szívesen. 

Maci hónaljujjazása

Ha a fenti jelenetekről az a véleménye, legalja, csalódást kell okoznunk: van ennél lentebb is: Maci például masszírozás közben megujjazta Fannika hónalját, akit amúgy csokiantilopnak nevezett közben. Maci szexuális élménye ennyiben ki is merült a műsorban töltött idő alatt, és nem azért, mert nagydarab, hanem, mert gusztustalanul perverz. 

Robin arconhányja magát

VV Robin hónapokig biodíszként működött a vilában, aztán eljött az ő pillanata is, és azonnal beírta magát a televíziótörténelem legundorítóbb jeleneteinek főszereplői közé. A játékos a sörivó- és virslievő verseny után nemes egyszerűséggel szökőkút-szerűen arconhányta magát.

Romantika és fingszag

Ha még mindig nem ért el arra a szintre, hogy úgy pislog értetlenül a monitort bámulva, mint a South Park szereplői, íme az egyik kedvencünk: Laci ölében ül Edina, a szerelmespár perceken keresztül szerelmesen nézi egymást, majd lassan szivárogni kezd lentről a fingszag. Hogy ki eresztett, sajnos azóta se derült ki, mindkét fél tagadta a bélgázt.