Vasárnap este újabb Való világ széria zárult le, és a nézői szavazatoknak köszönhetően Robin csatlakozott az eddigi győztesek névsorához. Most arra vagyunk kíváncsiak, hogy a hét főre bővülő listáról önök kit tartanak a legjobb játékosnak. Öt pontot adjon kedvencének!

1. Szabolcs

2002-ben az akkor 27 éves Mészáros Szabolcs nem örvendett túl nagy népszerűségnek villatársai körében: négyszer is kiküldték párbajozni, ahonnan mindig győztesként tért vissza. Ennek ellenére még őt is meglepte, hogy a nagypofájú ózdi gyerekkel, Majkával szemben nyerni tudott a fináléban. Más kérdés persze, hogy az ismeretséget a második helyezett tudta kamatoztatni, míg Mészáros egy kis politikai mellékvágány után eltűnt a süllyesztőben. 

2. Laci

A második szériában az egykor kidobóként, autószerelőként, pincérként, rendőrként dolgozó Vitkó László volt az, aki mindent vitt a legvégén. A döntőben Péter és Anikó ellett küzdött meg a győzelemért. A nyertes rövid időn belül elköltötte a cirka 40 milliós nyereményét, de nem kell sajnálni: azóta ismét talpra állt, Angliában több étterem menedzsere és boldog házasságban él. 

3. Milo

Gyukin Milovan mindössze 18 éves volt, amikor 2004-ben megnyerte a harmadik szériát. A fiú mellett a döntőben Leo és Katka álltak, de szinte esélyük sem volt a győzelemre a deszki Miloval szemben. A VV3 nyertese azóta két diplomát szerzett és most az RTL Klubnál dolgozik gyártásvezetőként

4. Alekosz

Alekosz az első beszavazó-show alkalmával az okostojások mezőnyében került be a Való Világ negyedik szériájába, a rá osztott szerepet pedig végig is vitte a műsor ideje alatt. A furcsa, autisztikus tüneteket produkáló szereplő végül annyira bejött a nézőknek, hogy 164 nap után ő vitte el a fődíjat.  Alekosz azóta is csinálja a maga showműsorát, a Facebookon találja ki az egyik ökörséget a másik után, és teljesen komolyan veszi magát. 

5. Attila

2012-ben Knap Attila volt az, aki mindent vitt. VV Atti tudatosan vitte végig a játékot, taktikázott, szórakoztatta a nézőket. Az összeférhetetlen kategóriában indult exvillalakó azóta is sokak példaképe, ráadásul Alekosszal ellentétben neki megmaradt az alázata a műsorral és az anyacsatornával szemben. Nem véletlen, hogy folyamatosan jut neki valamilyen szerep az új szériákban. 

6. Aurelio

A reality hatodik részét az akkor 23 éves Aurelio nyerte meg, aki szintén megosztó személyiség. A játékos üvöltözéssel, sírással és pöcshelikopterezéssel hódította meg a nézőket, akik vevők voltak a Szájhős showjára. Bár Aurelio az átlagnál jóval kisebb agyi kapacitással bír, a csatorna mégis előszeretettel foglalkoztatja, a hetedik szériában ő vezette a Belevaló világot. 

7. Robin

Az idei szériában a 26 éves Robin kapta a legtöbb szavazatot, bár nem sokon múlt, hogy nem Dennis nyerte meg a játékot. A felszolgálóként dolgozó anyuci kisfia szinte láthatatlan volt az egész műsor ideje alatt, csak az utolsó héten nyílt ki egy kicsit a csipája. Bár a show-hoz keveset tett hozzá, azt azért ki lehet jelenteni, hogy a félőrültek között ő volt a legnormálisabb – minden bizonnyal ezzel vívta ki a nézők szimpátiáját.