Jimmy Kimmel nem véletlenül az USA egyik kedvenc tévése, hiszen nem csak vicces, de elég őszintén szokott olyan dolgokról is beszélni, amiket sokan cikinek tartanának. A 47 éves Kimmel legutóbb például egészen meglepő nyíltsággal osztotta meg a világgal, hogy át kellett esnie egy farokműtéten, és bármit is mondanak róla az orvosok, rettentően fájdalmas beavatkozásról van szó – írja a Gawker.

„Egyszer bedugult a húgycsövem magától. Nem tudtam, hogyan és miért történt, és azóta sem értem” – vezette fel a szomorú történetet. „Az orvos azt mondta, hogy elzáródott a húgycsövem, és gyorsan meg kell operálni. Megtették. Aztán közölték, hogy kész van, de még mindig nem jó, meg kell csinálni megint” – avatta be a világot titkaiba Kimmel.

Ha már elmondta ezt a történetet, nem akarta elhallgatni a szomorú valóságot sem azok számára, akiknek esetleg egyszer majd hasonló gondjai lesznek. „Hogy szörnyű volt-e a beavatkozás? Az volt. Ez egy szörnyű, de még annál is szörnyebb beavatkozás” – írta le egyszerűen a történetet.

Jimmy Kimmelnek amúgy hidronefrózisa volt, ami tényleg számos okból kialakulhat: lehet velünk született rendellenesség, daganat, egy húgyvezetékben található kő is az elzáródás oka, de akár egyes gyógyszerek is okozhatják, és mivel nagyon szörnyű dologról lehet szó, jobb, ha mindenki vigyáz mostantól a húgycsövére.