A 2011-es Miss Colorado, vagyis Blair Griffith a Huffington Postnak beszélt arról, hogy mégis hogy jutott el odáig, hogy végül az utcára került.

Teljesen normális családban, egy szép családi házban és jó környéken nőtt fel, de minden megváltozott, mikor apja meghalt prosztatarákban. Griffith ekkor 15 éves volt, és mivel édesanyja ezután egyedül nevelte őt, a nagy aggódásban, hogy nem lesz pénzük, az asszony szívrohamot kapott. A kezeléseire heti 500 dollárt, vagyis majdnem 140 ezer forintot ki kellett fizetni, így végül már semmit nem tudtak finanszírozni, és kilakoltatták őket  saját házukból.

Mindez egyébként nem sokkal azután történt, hogy Griffith-et szépségkirálynővé koronázták, és a lány szerint nagyon nehezen élte meg ezt a kettős életet. Mert míg a világ azt hitte, hogy minden rendben van, addig ő tudta, hogy még otthona sincs.

Azt végül nem árulta el, hogy hogyan sikerült újra lakást találni, és hogyan jött rendbe az életük, de Griffith nagyon boldogan beszélt arról, hogy végül rájött, hogy ezt nem kell szégyellni, és beszélni kell róla. Griffithnek pedig most az a célja, hogy ne legyen több hajléktalan fiatal. Sehol.