Nyilván már rengeteget foglalkoztunk Kim Kardashiannal, és az ő fenekével, de a TMZ felhívta a figyelmünket, hogy mégis mennyit nőtt az elmúlt 10 évben. Jó sokat. Viszont Kardashiannak nem úgy lett óriási a segge, hogy leereszkedett, meg hatalmas bőrfelületet lepett el a narancsbőr, hanem egyszerűen csak kezdi felvenni a tökéletes gömb formát. Ennek két, rettentő egyszerű oka lehet: a legidősebb Kardashian vagy olyan génekkel született, hogy idővel egyre jobb és feszesebb lesz minden testrésze, vagy pedig van egy viszonylag tehetséges orvosa, aki különböző anyagokat fecskendez a fenekébe. 

Erre, és még egy csomó hasonló kérdésre keressük a választ, a szerencsés gének, vagy jó orvos felütéssel!

kim kardashian segge

Amit tudunk: mindig is nagy volt, de nem ekkora.

Szerencsés gének vagy jó orvos? Hát, egyiket sem tudjuk biztosan választani, mindenesetre úgy 78 százalék annak az esélye, hogy szakavatott kezek is hozzányúltak a segghez.  

tom cruise ráncai, meg úgy az egész feje

Amit tudunk: hogy az alábbi képek között 20 év telt el, és Cruise éppen 52 éves. A ráncok viszont nem sokasodtak egyenesen arányosan az évekkel. A szeme mondjuk már nem nyílik olyan nagyra, de még vállalható. 

Szerencsés gének vagy jó orvos? Egyértelműen a második. Tom Cruise fején kőkemény orvosi háttérmunka folyhat.

kylie jenner melle (a többi testrészét most hagyjuk)

Amit tudunk: a legkisebbik Kardashian még csak 17 éves, de óriásit nőtt a melle úgy bő másfél év alatt. Persze az is elképzelhető, hogy Jenner most kezdett igazán nőiesedni, ami elsősorban a melleinél jelentkezett.

Szerencsés gének vagy jó orvos?  Bár biztosan nem erősítette meg a kutya se, hogy Jenner testét tonnányi szilikon húzná a mélybe, ne fogadjon nagy tételben az első opcióra. Amennyit változott az elmúlt 1-2 évben, annyit egy élet alatt is nehéz, vagy inkább lehetetlen. Természetesen még ott van a push up melltartó lehetősége is, de ez csak a ráadás lehetett. 

kate hudson hasa

Amit tudunk: hogy Kate Hudson rettentően jó nő. Két gyerek és 35 év után, feszes hassal. Az alábbi két kép között pontosan 9 év van. 

Szerencsés gének vagy jó orvos? Be kell látnunk, hogy egyes nők teljesen elfelejtenek öregedni. Hudson szintén ehhez a kategóriához tartozik. Szinte biztos, hogy a hasa az igazságtalanul jó gének és némi sport eredménye.

nicole kidman arca

Amit tudunk: hogy Nicole Kidman 47 éves, de nem annyinak néz ki. Mondjuk néha magára sem hasonlít, akárcsak Renée Zellweger.  (1996 vs. 2015)

Szerencsés gének vagy jó orvos? BotoxBotoxBotoxBotoxBotoxBotox. Jó sok. 

meryl streep mindene

Amit tudunk: Meryl Streep szép. Ennyi. Nehéz elhinni, de a baloldali kép 1979-ben készült. 

Szerencsés gének vagy jó orvos? Határozottan az elsőre voksolnánk, Streep a természetes szépség híve, ehhez pedig nem ártanak a szerencsés gének. Végül is lehet, hogy járt már plasztikai sebésznél a színésznő, de nagy változtatás biztos nem történt.