Szinetár Dóra és Makranczi Zalán 2012-ben ismerték meg egymást, a pletykák szerint Makranczi Zalán karácsonykor megkérte Szinetár Dóra kezét. Az esküvőt úgy tudni, idén nyárra tervezték, egy bennfentes informátor szerint erre augusztusban kerül sor.

„Most, hogy Dóra visszatért a Budapesti Operettszínházba, nagy erőkkel vetette bele magát a munkába. Épp túl van egy bemutatón, az Én és a kisöcsém című darabban, de ezzel nem áll le az élet. Nemsokára elkezdik próbálni a Tévedések vígjátékát, amely a Szegedi Szabadtéri Játékok egyik nagyszabású produkciója lesz. Eközben a szerelme folyamatosan játszik a székesfehérvári Vörösmarty Színházban, ahol még júniusban is lesznek előadások, így korábban nem jut idő arra, hogy rendesen megszervezzék a nagy eseményt" – mondta a Blikknek a nevét elhallgató informátor. 

A 38 éves Szinetár Dóra harmadszor mondja ki a boldogító igent, a pár közös gyereket is tervez. Szinetár Dóra először Lőcsei Jenővel házasodott össze, majd Bereczki Zoltán volt a férje, a pár 2012 augusztusban jelentette be, hogy házasságuk zátonyra futott.