Hír-morzsabált tartunk, merthogy a második gyermekével várandós Katalin hercegné még nem szült, de hamarosan fog. Íme, a legfrissebb fejlemények.

  • A fogadóirodák szerint valószínűbb, hogy a gyerek fiú lesz, de ha lány, akkor még mindig az Alice nevet tartják legesélyesebbnek – bár sokan úgy vélik, Elizabeth vagy Charlotte lesz a hercegnő. A fiúnevek közül a tavalyihoz hasonlóan sokan fogadnak a Jamesre, viszont Vilmosnak és öccsének, Harrynek is Arthur a második neve, ez is esélyesnek számít.
  • A Daily Mail eközben arról ír, hogy Katalin terhesruhái iránt óriási a kereslet, amin annyira nem vagyunk meglepve, tekintve, hogy Vilmos neje a terhessége alatt is nagyon csinos volt, szóval a brit nők általános stílusikonjának tekinthető.
  • Továbbá arról, hogy Vilmos herceg a vártnál hamarabb befejezte az aktuális pilótaképzését, és megkezdte a hathetes, fizetés nélküli szabadságát, hogy neje és gyereke(i) mellett lehessen. Ez azt is jelentheti, hogy tényleg mindjárt jön a gyerek.
  • Ettől a hírtől sem fognak önkívületi állapotban szaladgálni az íróasztaluk körül, de Katalin édesanyja ezúttal is készen áll, hogy segédkezzen a gyermekágyas időszakban. De van királyi dadus is.
  • A végére hagytuk a legjobbat: egy angol látóasszony azt mondja, Katalin szombaton szül majd, méghozzá lányt, aki a Victoria és a Diana neveket kapja majd. Mindezt onnan tudja, hogy megjelent neki Diana hercegnő szelleme. A látó már fogadott is, ha nyer, akkor  a pénzt jótékony célokra fordítja.